Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 215

• 34 974
  • 744
  •   1
Отговори
# 60
  • Русе
Дами, в тази жара, с тези снимки, съвсем лумнах в огИн! smile3555

# 61
Леле на какви анализи го ударихте по това време! Laughing hahaha
Дай ни Серхан и Йозлем / Еда и Харун /, па ни гледай анализите! newsm62 newsm62 newsm62

smile3532 smile3532 smile3532

# 62

Е това гифче,любезно предоставено ни от Рекси,по най-нагледен начин доказва колко "професионално" и "изкуствено" се целуват Серхан и Йозлем.
Изпиване с устни,засмукване...все актьорски похвати.
Както казва милата ми майка по време на такива кадри:Ееее ненаядоха се,значи  hahaha hahaha hahaha

smile3521 smile3521 smile3521 newsm10 newsm10 newsm10

Диди , страхотен подпис   smile3521 А и нов аватар , да ти е честит Hug Hug Hug

# 63
Мале човек да не ви изпусне просто Simple Smile Кога ми кажете изписахте толкова много.
Заредили сте темата с поредната порция прекрасни снимки и клипове на нашите двама любимци.Много ми се иска и на мен всичко видяно да е истина, но само времто ще покаже. Дотогава всичко е алъж- вериж  newsm62

# 64
Хей купонджийки, много рано сте отпочнали с целувките, чак ми иде да му извия врата на последния режисьор, че ни лиши от целувките в последните серии. С език без език, егати професионализма, чувствени и вълнуващи са

Незабравимка, честит роцден ден и от мем с една песен

# 65
# 66
Благодаря Ивва    love001

# 67
# 68
Здравейте Незабравимки! Hug

Мокси, много красива нова тема!Благодаря ти! newsm51 newsm51 newsm51
Малииии, ама днес какви са тези горещи снимки и гифчета, момичета smile3521 smile3521 smile3521, как се работи след тях и то в петък ooooh! Laughing Laughing Laughing.Много отговорно и всеотдайно, подхождат към тези сцени нашите сладури, значи! smile3503 newsm53 newsm47
А си имаме и рожденичка днес! Heart Eyes

Честит Рожден Ден, Незабравимке!
Бъди жива и здрава, нека се сбъдват мечтите ти, много успехи,усмивки и щастливи мигове ти желая! newsm59

# 69
  • Русе

Лелееееееее, каква фотосесия?! newsm09 Мнооооого професионално!

# 70
  • Русе

"Големите врагове"! smile3503

# 71
Гореши страсти се вихрят и днес в темата. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling EyesС клипчето на Роси ви казвам хубава петъчна вечер. Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart
http://www.youtube.com/user/rosisan22?feature=mhum#p/u/16/F6CSIAYXFG8[/video]

# 72
  • Стара Загора
Здравейте, приятели! Ей, не мога без вас и това си е! Винаги е много "горещо" и интересно в нашата тема. Благодаря ви на всички! Хайде нещичко и от мен.

А на нашата лъвица Незабравимка от все сърце й желая много здраве, щастие и един красив и романтичен мъж до нея, който да я боготвори! Приеми от мен тези виртуални цветя!
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

# 73
# 74
Целувки целувки, колко да са САМО целувки!? hahaha

Общи условия

Активация на акаунт