Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 52"Кекс със стафидки на есен"

• 19 719
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Вили мн ми харесват смехориите,които си постнала,просто не съм си довършила изречението и се е получило едно голямо нищо.

# 106
  • в очите на дъщеря си
Аз пък си помислих в първият момент, че го харесват него в онази тема, а то било за Четинчо. Joy Две мнения по въпроса няма, Чаги е в пъти по-чаровен и симпатичен, даже и там си изразих мнението. Толкова ми е все тази, че го дават в момента по турската, че даже и интерес не проявявам да го гледам.

Да ти кажа и аз съм така , но пък сериалчето не е натоварващо , а имаме нужда и от такива, че като си помисля какво ни чака във втори сезон не ми се мисли Sick

# 107
  • Варна
Аз пък си помислих в първият момент, че го харесват него в онази тема, а то било за Четинчо. Joy Две мнения по въпроса няма, Чаги е в пъти по-чаровен и симпатичен, даже и там си изразих мнението. Толкова ми е все тази, че го дават в момента по турската, че даже и интерес не проявявам да го гледам.

Да ти кажа и аз съм така , но пък сериалчето не е натоварващо , а имаме нужда и от такива, че като си помисля какво ни чака във втори сезон не ми се мисли Sick

Дано не е като оня годеж че беше най тъжния момент  Cry
Филма на Хазал също пише че бил драма  ooooh! Ей голяма драма около това момиче

# 108
Как да ти кажа Тинче, гледам го от немай къде. Въобще база за сравнение с АФК не може и да има. Така са ми лепнали на сърцето Чаги и Хазал, че другите двойки в сериалите ми бледнеят. А и много народ Shocked, много нещо, не се чувствам комфортно. И да поздравиш, няма кой да ти отговори и почерпка ти сложи онзи ден, но никой от тях не забеляза, защото нямат изградени навици в темата(само аз си взех от кафето ти), защото навиците ги имам от тази тема и т.н. все в този ред на мисли.

# 109
Да Ви попитам нещо, защото Вие сте по-напред с материала.
Научих се как да си смалявам изображения, с размери каквито аз искам, но не знам къде трябва да ги съхранявам и при необходимост, да си ги вземам за подпис или аватар. Докато се учех, ги прехвърлях в стари наши теми в мои постове, за да видя как изглеждат, но къде трябва да си ги съхранявам не знам. Embarassed Бихте ли ме упътили? Hug

# 110
# 111
  • в очите на дъщеря си
Да Ви попитам нещо, защото Вие сте по-напред с материала.
Научих се как да си смалявам изображения, с размери каквито аз искам, но не знам къде трябва да ги съхранявам и при необходимост, да си ги вземам за подпис или аватар. Докато се учех, ги прехвърлях в стари наши теми в мои постове, за да видя как изглеждат, но къде трябва да си ги съхранявам не знам. Embarassed Бихте ли ме упътили? Hug

записвай си ги на компа  Peace

Как да ти кажа Тинче, гледам го от немай къде. Въобще база за сравнение с АФК не може и да има. Така са ми лепнали на сърцето Чаги и Хазал, че другите двойки в сериалите ми бледнеят. А и много народ Shocked, много нещо, не се чувствам комфортно. И да поздравиш, няма кой да ти отговори и почерпка ти сложи онзи ден, но никой от тях не забеляза, защото нямат изградени навици в темата(само аз си взех от кафето ти), защото навиците ги имам от тази тема и т.н. все в този ред на мисли.

Наде, темата още е нова. Ще идват и ще си  тръгват разни хора докато не остане твърд е лекторат и когато се поопознаят ще стане  хубава и гостоприемна тема Peace

# 112
  • в очите на дъщеря си
Систър, коя е тази newsm78, и къде ти е подписа

# 113
  • Варна
Сложили са снимките в ФБ  Rolling Eyes Подписа си го виждам не знам за теб  newsm78

# 114
  • в очите на дъщеря си
Сложили са снимките в ФБ  Rolling Eyes Подписа си го виждам не знам за теб  newsm78

цял ден не го виждам

# 115
  • Варна
Снимките да не са от филма на Хазал  newsm78

# 116
Тинче smile3525
Относно темата на Малки Тайни, убедена съм, че си права, че темата е нова и т.н., защото ти си писала и в други теми, а за мен тази е първата, в която се включвам.
За себе си обаче съм на 100% сигурна, че аз не бих се чувствала така свободна в никоя друга тема-1во, защото самият филм, не ме грабва така, че да ме разтърси из основи, както се казва и 2ро-аз много трудно се адаптирвам към нови среди, но пък усетя ли хората близки, това е трайно. Трябва да Ви кажа, че аз доста време само Ви четях и чак когато се почувствах готова, реших да се присъединя към Вас. Такава съм си била винаги, всеки си има приоритети и да искам, не бих могла да се променя, защото така чувствам нещата и такива са моите възприятия.
Извинете ме за дългият пост, тръгнах да пиша за едно, а завих в друга посока. Embarassed

# 117
НАЙ-ХУБАВОТО МЕСТЕНЦЕ Е ТАЗИ ТЕМА.Сутрин и следобед се черпим,а през останалото време си говорим. И аз като Надя,намерих приятели тук. Simple Smile

# 118
Меги, аз продължавам със самоучението си, дори и в момента.

# 119
  • в очите на дъщеря си
Наде, ,мн ме радва, че искаш да се учиш и разбираш всички тези сложни компютъни работи   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт