Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 52"Кекс със стафидки на есен"

• 19 746
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
# 61
Добро утро. Hug

Мими,   bouquet

Хубав петък. Heart Eyes

# 62
  • Варна
Добро утро  Hug Hug Hug

# 63
Добро утро! Simple Smile
Мими   bouquet
Снежи благодаря.
Дани и аз след като прочетох това което си написала се посмях от сърце. Simple Smile

# 64
Добро утро! Laughing Laughing
  Мими  love001
   Май снощи сте го ударили на "мокри" мечти ooooh! ooooh!но кога ще станат реалност ooooh! ooooh!

# 65
Добро утро. Hug

# 66
  • в очите на дъщеря си
Здравейте  wavey wavey wavey

Благодарение на Вили и темата, която ни показа съм се смяла с  глас тази сутрин  Joy Joy Joy

*Съпругът ми беше поканил вкъщи свой колега - чернокож. Ама много чернокож! И много сремежлив. Аз в цялото си старание да съм гостоприемна се изцепвам: Е, хайде да седнем като бели хора, де...

# 67
Хубаво е когато човек започне денят с настроение. Simple Smile
Мери , то стана като в ритуала"дай боже дъжд",ама нашето е "дайте сценаристи кекс". Simple Smile

# 68
Хубаво е когато човек започне денят с настроение. Simple Smile
Мери , то стана като в ритуала"дай боже дъжд",ама нашето е "дайте сценаристи кекс". Simple Smile
Grinning Grinning
колко му е да спретнем един ритуал "Пеперуда"-накичени с треви и жаби,да потанцуваме  Grinning
 и дано ни се сбъднат мечтите,ама от къде да намерин 12-13 годишни сирачета за целта ooooh! ooooh!

# 69
  • Варна
А някой разбра ли нещо друго освен че Фери е бременна от това  Thinking

TÜYO:Feriha kapıcı kızı oldugunu söylemeden önce hamile kalıcakmış aldırmak istiyormuş ama emir zorluyormuş aldırmasın diye ve feriha ikna olup gerçekleri emire söylüyormuş. (dogrumu bilmiyorum.ALINTI)>>HİLAL<<<

# 70
# 71
И някаква истина се споменава, ама затова че е портиерската дъщеря ли за друго ли се отнася не схванах. Thinking

# 72
Хриси, само това разбрах за Фери, чичо Гугъл не е много благосклонен към нас. А и то е най-важното. Joy Щом, ще е  preggo, значи щъркелът е дошъл, следователно и кексче с много стафидки е имало. Joy Joy А портиера, ще бъде hahahaпитбул-пазач на семейната чест.
Ако другите са разбрали нещо друго, нека го споделят. Hug

# 73
Здравейте  Hug Hug
Гледам голям смях е паднало  Joy Joy Joy аз снощи направо се  Crazy Crazy Crazy  от смях  Joy Joy Joy Joy

*Обажда се клиентка по телефона, обаче от дома си. Около нея джавка нещо като куче. Веднъж, два пъти, три пъти не разбирам за какво говори и най-накрая се изцепвам: Моля Ви, намалете си животното, че нищо не чувам!

*Излизайки от банята виждам, че чехлите ми не са пред вратата и мислейки, че съм ги забравила в стаята викам силно за да ме чуе мъжа ми "Абе, аз пак ли съм дошла пеша до банята бе!", а той, свикнал вече с моите глупости спокойно ми отвръща "Не, аз платих на таксито и той си тръгна".

Гаджета сме още с моят мъж,
...на купон на една вила.
Вечерта лягаме да спим-3 двойки в една стая.
Нашето одеяло-родопско,от тия с космарлаците.
И понеже съм се сгушила на гърдите му,той дърпа одеялото нагоре и космите ме дразнят.
След много хилене и говорене на глупости компанията позамлъква.
...и тогава моят глас в тъмното:
"Коте,пъхни си го под мишницата,че ми влиза в устата"
Сещате се какво следва...

Joy Joy Joy

# 74
  • Варна
Славена ми писа и вика да прусна нова тема на ЗП защото тази вървяла към окървавяване  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт