Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 52"Кекс със стафидки на есен"

• 19 723
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Запалих се Тинче- опитах и видях, че мога и сега се занимавам и пробвам различни неща за удоволствие, но първо трябва да си ги прехвърля на моят компютър. Най-добре се чувствам, когато аз сама успявам, но е хубаво, че докато "прохождам" Вие ми помагате. Hug

# 121
Браво, Наде. И аз ще почна,но от утре. Simple Smile

# 122
Някой разбра ли нещо от статията, която поставих?

# 123
Лека нощ Simple Smile

# 124
# 125
Вили, страхотна снимка. От скоро ли е, или е от преди?
Лека нощ на лягащите.

# 126
Наде и аз се чудех  newsm78 ама май не съм я виждала до сега  newsm78 ама пък е с по дългичка коса, а последните нови снимки е подстриган  ,знам ли  newsm78 ама Чаги си е най -хубавия  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Обаче това мойто Маме никакво го няма  Crossing Arms голяма хайта излезе  tooth tooth tooth

# 127
Страхотен е. Камерата го обича, почти няма снимка на която да не е излязъл перфектно. Тръгнали в другата тема да ми го сравняват с Четинчо...Симпатяга е и Четин, но според мен база за сравнение няма. Много ми е неприятно, когато на черното се казва бяло.  Или във Фатмето където издигат на пиедестал Енгин. Ако не му е косата, момчето е ушато, като тюлен.Човек трябва да е обективен, а не пристрастен. Аз поне не виждам в Чаги визуален кусур.

# 128
Наде те там даже  и  не забелязват кой е на снимката ако си забележила на една обяснявах кой е Чаги  а тя си мислеше че това на подписа ми били Четин и Хазал  Joy Joy Joy Joy разликата е очевадна а тя милата не  hahaha hahaha hahahaги различава 

# 129
Аз това имах в предвид. По темите не гледат реално на героите, а изпадат в транс. Очевидните неща се виждат от километри.  Sick Дааа, тръгнали да правят сравнения, а не могат да си различат любимците Joy-гледаш един, виждаш друг. #Crazy Аз просто не мога да си представя, че ще видим Хазал или Чаги на някоя снимка и, ще ги мислим за други.

Последна редакция: сб, 30 юли 2011, 00:34 от Neidjal

# 130
Вили, пожелах лека нощ на лягащите, но в момента те мяркам-лека нощ и на теб.

# 131
Наде аз няма да лягам още  Rolling Eyes бързаш да ме изгониш а  Joy Joy Joy Joy

# 132
# 133
Нееее, в никакъв случай, но аз си лягам. Страхотниии клипчета, а мелодиите на първото-преплетени от любимите ми филми. Heart Eyes Лягам си заредена с хубави спомени от сериалчетата.

# 134
Наде лека нощ   Hug Hug
И аз си лягам   Hug

Joy Joy Joy Joy Или поне ще се опитам ,че ме напушва на смях постоянно

Общи условия

Активация на акаунт