Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 52"Кекс със стафидки на есен"

• 19 734
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Да заключа фемирки...Лека нощ!!!!

# 136
Добро утро!  bouquet

Страхотен ден ви желая. Ще се "видим" в неделя. Hug

# 137
Идвам навреме за закуската. Mr. Green

Систър, приятна почивка! Hug

# 138
Идвам навреме за закуската. Mr. Green

Систър, приятна почивка! Hug

Да, точно навреме.  Heart Eyes Благодаря. Hug

# 139
Добро утро! Simple Smile

# 140

Tolga karel. Ben, gunsel ulku,neslihan yargici, erkan meric,fevziye camer, tuce sarikaya ,gungor bayrak gibi bircok isim bulgaristana yola

Последна редакция: сб, 30 юли 2011, 10:23 от nmnnczc

# 141
Добро утро и  от мен  момичета
мерси за за закуската
но днес и  аз ще ви  почерпийя днес моята   голямата щерка има рожден ден   party023   ето ви  почерпка
и  на всички желая един прекрасен ден  Simple Smile

хайде наздраве за моето слънцчице    Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes cheers

# 142
Наздраве Поли , да ти е жива и здрава и вие нейното семейство. Simple Smile

# 143
Поли, да ти е жива и здрава и много да те радва! Peace Хубав празник!

Tolga karel. Ben, gunsel ulku,neslihan yargici, erkan meric,fevziye camer, tuce sarikaya ,gungor bayrak gibi bircok isim bulgaristana yola

Благодаря! Hug

Ето ви едно поздравче от Карел, песента никак не е лоша, въпреки че не разбирам за какво се пее. Mr. Green

# 144
Поли, честито на дъщеричката ти.     bouquet  bouquet  bouquet  Да ти е жива и здрава и много да ви радва. Hug Мерси за почерпката. Hug

Меги, Толга  и наш Селин,   Laughing Laughing Laughing са ужасни на снимката.  Sick Така, като ги гледам могат да си спретнат един борцов двубой. hahaha hahaha hahaha

Ето ви едно поздравче от Карел, песента никак не е лоша, въпреки че не разбирам за какво се пее. Mr. Green
...

Систър, и на мен ми хареса песента, гласът на Толга също.  Peace

Последна редакция: сб, 30 юли 2011, 10:42 от ·٠•Snejka•٠·

# 145

Толга  и наш Селин,   Laughing Laughing Laughing са ужасни на снимката.  Sick Така, като ги гледам могат да си спретнат един борцов двубой. hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy

Систър, и на мен ми хареса песента, гласът на Толга също.  Peace

Поне гласа от алкохола все още не се е променил. Mr. Green Аз само слушам песента без да гледам, за да не се стресирам от външността му. hahaha

# 146
Поне гласа от алкохола все още не се е променил. Mr. Green Аз само слушам песента без да гледам, за да не се стресирам от външността му. hahaha

Тази песен е много хубава...става и за гледане.  Wink Специален поздрав за теб. Hug

# 147
Здравейте и приятни почивни дни. Hug

# 148

Тази песен е много хубава...става и за гледане.  Wink Специален поздрав за теб. Hug

Благодаря много, систър! Hug

# 149
Поли, да ти е жива и здрава и много послушна. Hug

Общи условия

Активация на акаунт