Отговори
# 240
Здравейте момичета!
Напоследък много рядко успявам да се включа във форума, но на работа е голям екшън.
От днес вече съм в отпуск и ще присъствам по-редовно.
Виждам, че говорите за почивки - аз смятам да ходя на планина, на хладно и спокойно. Някак си не ми се ходи на море тази година. Не знам. Обикновено много обичам морето, но не и тази година. Чувала съм, че морето и плажа не са подходящи за бременни.
Общо взето смятам да се отдам на скуката - отдавана не ми си е случвало.
Освен това смятам да използвам времето си да подготвя апартамента си за бебчо. Grinning

# 241
  • Бургас
И аз не съм купила нищо още. Около мен има голяма съпротива на купуването на дрехи и затова засега съм се пренасочила към гледане на по-едрите неща- количка, кошара и други разни такива. А иначе, като гледам момичешките дрехи ми идва всичките да ги изкупя  Joy

# 242
Добро утро момичета   bouquet
Ето ме и мен, най-после да се запиша и аз в темата. Бях цяла седмица отпуска и изобщо не съм стигала до компютъра. Има да ви чета няколко дена  Laughing
Ходих на ФМ в Бургас в новата болница "Дева Мария" и останах очарована от отношението на докторите и всички от персонала. Не очаквах, че така подробно ще гледа и обяснява всичко. Всичко с бебока е наред, не спря да шава и да прави разни физиономии. Май ще си имаме госпожица и ще връзваме панделки  newsm44 newsm44 newsm44 И все пак не поиска да се покаже както трябва, все се криеше... та да видим на следващия преглед може мъж да изкочи  Laughing Пожелавам на всички успешна седмица Hug
Връщам се да ви прочета до тук  Rolling Eyes

# 243
Привет и от мен, и успешна нова седмица  bouquet

# 244
мили мами,на мен ми се налага да ви кажа сбогом,защото вече не  съм бременна.онзи ден на 28 направих спонтанен аборт.съжалявам че ви казвам такива неща но просто не знам с кого да споделя,а на вас ви пожелавам от все сърце да изкарате една прекрасна  и лека бременност и декември да се похвалите с най-красивите и мили бебчета на света

# 245
Дуденка, много съжалявам за случилото се. Бъди силна!

# 246
Дуденка, Hug Hug Hug HugЕдва ли нещо може да те утеши.Много прегрътки,любов и подкрепа от близките ти пожелавам.

# 247
Дуденка  Hug Hug Hug ужасно съжалявам мила Hug Hug Не се отчайвай,съвсем скоро,ще имаш и ти своето малко човече и не забравяй,макар и виртуално ние всички сме с теб  Hug Hug Hug

# 248
дуденка съжалявам. Когато човек иска нещо то се случва, така че бъди силна. Пожелавам ти скоро да се запишеш в друга тема. А защо да не си първата Декември 2012 Wink

# 249
  • София
дуденка, бъди силна Cry Hug
Аз съм сигурна, че всяко зло е за добро, скоро ще бъдеш два пъти по-щастлива, кураж!

# 250
Дуденка, много съжалявам миличка  Hug Hug Hug Пожелавам ти бързо възстановяване и съвсем скоро да дойдеш само да ни се похвалиш с прекрасна новина  Hug Hug Hug

# 251
дуденка, каквото и да ти кажем, надали ще намали болката в сърцето ти. Дано бързо да намериш сили да го преодолееш и скоро да се похвалиш с хубави новини Hug Hug Hug

# 252
  • Beyond the Frontiers
Добро утро.Аз още на съм купила нищо,но аз и си имам много неща унисекс от баткото,но вече едвам сездържам.Като разгледах момичешките неща в некста и направо пощурях.

Уф, и аз ама никой няма да ходи скоро до Лондон. Честно изрових приятели един куп по чужбина, ама всички в Германия и Австрия, мъка. А, там магазин на некст няма.

И аз синковеца на климатик съм го изгледала, имаме и камина и нея ще паля, но все пак с дърва е мъка.

дуденка, Hug Praynig

# 253
Дуденка, кураж мила!  Hug

# 254
хей момичета аз от време на време ще ви хвърлям по едно око ако може

Общи условия

Активация на акаунт