Отговори
# 300
fifi2011 - относно работата - аз мисля да работя и септември, след което от 1-ви октомври, само живи и здрави - да изляза предварително с 20-30 дена болнични. Иначе ми се пада да изляза към края на октомври - 1-ви ноември в 45-дневния болничен. Но аз си правя едни сметки , но незнам... ще видя на момента как ще е. Иначе работя в магазин за детски дрешки и работата не е натоварваща много.
Относно леглата 3 в 1 - моя приятелка има и не ми изглежда ама никак малко. Друг е въпроса, тъй като ги разглеждах подробно и защото нямам много място: има легла дълги по 165, и други 180-190 см   Peace
Цвет80 честита ти кола, да си я караш със здраве и безпроблемно ... и аз искамммм (нищо, че нямам книжка). Аз си харесвам ситроен С1, мисля, че така се казваше.
*Mishela* по колко часа на ден са тези курсове? Аз исках да кандидатствам, ама все забравям да отида до бюрото по труда...
оххх май казах всичко, което си бях намислила  Flutter

# 301
  • Варна
Мамчета преди месец имах сковавания в кръста но днес цял ден ме боли нещо като менструална болка като схванат ми е иначе корема ми е мек матката е спокойна Вие имате ли такива болежки  Hug   bouquet

# 302
аз пък мисля да си работя до последно докогато мога.... нещо не си го представям кво ще правя у нас , ако не ходя на работа  Simple Smile аз съм мечтата на всеки работодател - ентусиазирана да бачка докрай  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 303
Аз мисля до средата или до края на Ноември да работя ако се чувствам добре. По принцип би трябвало средата на Ноември да изляза в 45-дневния, но на последният преглед госпожицата вървеше 1-2 седмици напред с материала, така че след ФМ Марков може и да ми измести термина напред - нещо ала 13-15 Декември и тогава ще трябва по-рано да изляза от работа май.

# 304
  • Beyond the Frontiers
Това с местенето на термини ми е доста странно. В смисъл ясно е, че развитието на бебето не може точно да се уточни, но пък термина се определя в началото и ви записват с него, от там нататъка си върви по документация той. Не съм чувала да го сменят  newsm78 в движение така да се каже.
А, дали бебето е +- 1-2 седмици тове е само за медицински цели. И на мен в 12 седмица ми казаха, че върви назад с 1 семица, но пък при последния преглед си беше абсолютно точно. Peace

# 305
Момичета,поиграх си да проверя тези мами ,които нямат инфо за термина кога последно са влизали...Някои влизат редовно.Явно четат ,но не пишат.Та може да им се птправи един апел да ни осведомят ,ако знаят разбира се за датите и пола...Но има и такива ,които не са влизали от около 2-3 месеца...

# 306
Терминът ми е 24 декември. Полът не го знам още.

# 307
  • Sofia
Привет дами   Hug

Дуденка кураж мила и само позитивно мислене ти пожелавам  Hug  Hug  Hug

Това с местенето на термини ми е доста странно. В смисъл ясно е, че развитието на бебето не може точно да се уточни, но пък термина се определя в началото и ви записват с него, от там нататъка си върви по документация той. Не съм чувала да го сменят  newsm78 в движение така да се каже.
А, дали бебето е +- 1-2 седмици тове е само за медицински цели. И на мен в 12 седмица ми казаха, че върви назад с 1 семица, но пък при последния преглед си беше абсолютно точно. Peace

И на мен това ми е много странно  Thinking Дъщеря ми през цялата бременност си вървеше голяма и се роди за момиче едричка , но никога не са ми сменяли термина  Naughty а тя си се роди 2 дни преди него.Незнам какви са тия местенки на термените  newsm78

Мисля да работя почти до края на ноември дано всичко е ок де  Peace
За леглата незнам какво да кажа .Ние сме с такова което става на юношеско подобно на това което е показала *Mishela* без бюро доволна съм много от него и преди като кошарка и сега като юношеско.

# 308
На мен също не ми е много ясно това с изместването на термина  newsm78
А за първата страничка мога само да добавя,че аз чакам първо дете и да благодаря на мамите,които се занимават с тези неща   bouquet  Hug

# 309
  • Beyond the Frontiers
Така изкочи ми спешна бизнес среща в Бургас и имам типично женски проблем - нямам какво да облека. Моля Бургаските мами за инфо за магазин с елегантни, офис поли или панталони или рокли за бременни  Praynig Praynig Praynig И читава рекламна агенция за да направя визитки, че естествено нищо не съм взела  Embarassed Embarassed

# 310
Здравейте мами Hug относно това изтегляне на термина и аз за пръв път го чувам това newsm78 даже аз при последния ми преглед когато ме мери и тегли сестрата я попитах просто така терминът ми си остава нали?и тя каза да него не го променяме както са ме записали в началото по данни от последна менструация и т.н ох мен напоследък доста ме понаболява кръста гледах в интернет че има някакви колани тип белъо които намалявали напрежението в кръста ама сега в тая жега не се виждам да стоя с нещо такова Thinking иначе коремът ми изобщо не е много голям така че не ми тежи изобщо бебето все още за да ме боли кръста явно е от нещо друго,даже познати като ме видят и ми се чудят на малкото коремче и на мен ми става гадно Confused но бебо си расте той си взема всичко нужно.Много ми е неприятно обаче като се разхождам по улиците и хората все да ме заглеждат в коремчето може да е малко но си ми личи,не обичам погледите им едни такива странни Rolling Eyes вие усещате ли нещо такова върху вас?

# 311
Лично мое мнение е, че този термин е само ориентир. Все пак не е сложено с ръка, за да се знае кога е. Изключвам инвитро оплождането. Там вече е друго.

# 312
mimi_0719 , и аз съм с по-малък корем. И с дъщеря ми бях така- пролича ми 6-ти месец. И като раждах ми викаха- бебето ти е малко, а тя се роди 3200- съвсем нормално бебе. Хубавото е, че корема ми се прибра сравнително бързо и може би съм изпитвала по-малки неудобства от повечето мами. Относно чуждите погледи, свиквай, че живи и здрави, ще има да ти надничат и в количката по същия начин  Grinning

# 313
Дуденка много съжалявам за това което се случва с теб. Пожелавам ти в най скоро време да имаш отново  EFP и накрая да се радваш на едно здраво и пухкаво бебче.  Hug  Hug  Hug

Мами, днес гледахме бебчо, казаха че е добре и че ще е момиче (първо дете - за първа страничка), но ние с мъжо вече си знаехме. Явно това за X и Y хромозомите е вярно. Дано всичко е добре до края и всички да гушкаме едни прекрасни бебчета през декември.  Praynig

# 314
A_vagabоnd не може да ти сменят термина , както са те писали по документи според цикъла ти , така ще ти сметнат и 45 дневния болничен , а вече дори  и да реши да се появи по рано бебко си е негова си работа , не касае болничния

Lara8  супер за девойката честито!!!!!!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт