Обаче не смея да я изкарам на разходка само с тях, че не е удобно за преобуване навън. Иначе Диди пишка рядко, ама по много. И преходните гащи задържат по-голямата част, вярно е, обаче е невъзможно ако се напикае да остане с тях и 5 минути даже. Ако не се махнат, почват да протичат. Ама пак казвам, Диди докарва количества като на дъртО.
Става когато сме вкъщи да е с тях когато не мога да съм нащрек за напикаване. Щото ако е с бикини пикае и после размазва голямата локва.
А с преходните най-много няколко капки да изтекат, даже в повечето случаи просто виждам плата, че е подгизнал. 
Далче, десетина лева бяха гащичките, купих 4 бр. 
Ни слагане на гърне, ни пусната вода, нищо. Ама на тоя етап мисля, че е по-важно детето да свикне със съществуването на гърнето, изключвам разни гении, дето са научени вече да го ползват по предназначение и да си казват като имат нужда. 

.Той също обаче не ще да пикае ,ако не му се ходи,директно ме отсича с "не,няма" .Дано не се откаже 

Ха, дано нямате повече подобни изненади! 

Таз година наш Бо два пъти ми ги прави тия номера, и по спомен не отшумяваше съвсем бързо, нещо като десетина, че и повече дни ми се върти в главата.
Дано бързо премине и при нея!
Фенистил за няколко дни, после Ериус за месец, калциев глюконат и вит. с, туй му е изписвано, както и урбазонец мускулно. 

, правя следното: слагам една тънка и мека пелена между краката и обувам и бикини, шарени с апликацийки, много им се кефи. пелената не я притеснява много и честно казано попива. тя също пишка обилно през 3-4 часа и дори и да протече, не ми прави локви. акото ако е по-запечено може и да го изгуби по пътя и някой късметлия да го настъпе после
, но към момента е овладяна голямата нужда и ака в гърне. като цяло през деня най-много веднъж да се напишка. после пера, гладя и пак отначало. та, в кратце - това.

. Тъй като с каката имахме трудно и проточило се във времето учене да не пишка в гащите сега бях решила да я давам по-аваш но Ния май реши друго. Почти винаги памперса и сух и като я сложа на гърне почти веднага си пишка детето и аз от няколко дни съм и го махнала вкъщи / е маркирахме два -три пъти Препоръчани теми