Февруарските гадини и зверчета с кеф омазват с пясък своите дупЕта (34)

• 25 527
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Леле, Понякога, и ние се притеснихме за теб - ентерол не ти ли помага?  Hug Няма кърмачки околовръст, ама май ми се струва, че след две накапвания виждам подобрение.  Rolling Eyes
Пухи, лещата я готвя по възможно най-простия начин /или както ме научиха колегите ми - мъже  Embarassed/. Бухам едновременно каквото преценя и чакам да се свари. Последно я готвих смесена - и оранжева /добавих я по-към края/, и обикновена, тия моите много обичат леща всъщност и ядат, та ушите им пукат.  Laughing
katyanen, честита ви християнка, жива и здрава! Поздрави и по гърняния въпрос /ний сме много назадЕ/.  Hug
Котич, за ходенето - бе сигурно ти е притеснено вече, но съм убедена, че всичко е наред де.  Hug Аз нали също много мрънках, че не можех да го усетя моя колко е готов, нали не даваше да го пипнеш... ни една крачка съм видяла с помощ от моя страна, ни две, камо ли три.  Laughing Пък как ме изненада и проходи като пич, но си се клатушка като пате до ден днешен, дето вика Мяучето.  Laughing

# 76
ДВ,
Честито християнче,katyanen!Да ви е много здрава и щастлива,Ния!
Пухи,леща и аз правя само от белената,много бързо става и най-важното,че Марти много я харесва Mr. GreenСлагам я да се вари заедно с едно малко нарязано картофче,морковче,малко лук,сол и чубрица Wink
Понякога,бързо оздравяване!И тук да ти благодаря за страхотната и бърза организация за срещата HugНадявам се че и Пина ще дойдат,чак днес и казах,нали и аз разбрах едва вчера Crazy
Ника,как е Макс,предполагам че тобрекса ще подейстава бързо Hug
Мяуче,какво е това чудо с Калина,дано това и е за последно Praynig
За гащената тема,все още всяка вечер оставям Марти по слипчета само и в много редки случаи не е напикан и  наакан,слагам го на гърнето по 10-15 минути,обувам го и след 10 минути е свършил всичко в гащите.Каквото и да го попитам винаги върти главата утвърдително,затова и вече не си правя труда да задавам въпроса "Има ли пиш?" LaughingСега пък ме притеснява,че днес ака доста на често,не е съвсем рядко,но за всеки случай дадох смекта,да видим утре как ще е,дано ни се размине ходенето при педи,че и при нас настава голяма драма само като приближим болницата ooooh!
Амели и аз се бях замислила дали да не слагам парче,ама нещо не ми се пере и него BlushПо въпросът за махането на памперса в другите страни и аз съм останала с впечатлението,че никак не си правят труда да пробват  по-рано,а оставят детето да реши,да стане всичко естествено,както те казват.Може и да е правилно,но определено не съм много съгласна  да оставя дете на 3 години да ходи с памперс,а до 4 и половина да го возя в количка и да му се влачат краката по асфалта, а на 5 да го натиря на училище(в Англия на толкова тръгват) Crazy
Коте,абе нормално си е да помрънкваш за нежеланието на Акулата да проходи,но щом се държи за кутре и върви и е жизнен и не се спира,значи всичко е наред Peace
И аз да помрънкам,че един от колегите на мъжо е в болничен 10 дена,а може и да го удължи и не се знае кога и дали ще ходим на море.Много ми е тъпо,той човекът наистина е болен и дано скоро се оправи,ама за съжаление и нашите планове обърка Rolling EyesМои приятелки ще ходят от 7-ми,но аз искам да заведа и Марти,а е абсурд да стигнем с него до Бургас с автобус,освен да се кача на шофьорската книжка и да потеглим TiredИмам я от години,но доверие не ми се гласува да карам,мислех да си купя кола,но сега пръскаме много пари по една,а какво остава и за втора,ще е когато забогатеем Tired

# 77
# 78
Юхче, мерси за кафето и закуската! Hug
Момичета, благодаря ви за окуражителните думи, ама няма как, мрънкам - почти на година и половина стана и никак не е в реда на нещата да не е проходил. А, пък и аз, когато казвам "няма страшно, има време - ще проходи", обикновено имам предвид до година и три месеца най-много. Laughing
Едно птиченце, обаче, ми подшушна, че все до месец ще се случи чудото на чудесата. Wink
Понякога, вчера неволно те пропуснах.  Embarassed Дано се затегне положението! Hug
Кате, честито ти християнче!   bouquet Нека Бог бди над Ния и никога не я оставя! Heart Eyes
Никич, как е Макс? Мяу, как е Калина? Hug
Малвина, дано се оправи човечецът и успеете да отидете на море! Praynig
Аз отлитам, че за днес имам планирани сто неща. Sunglasses

# 79
  • София
ДД!  Grinning
Котич, по-добре е, определено му се проясниха очичиките, че бая време склерите му бяха силно зачервени. Обаче капането е голяма мъка, що така туй дете?  Thinking Двама души го държим, аз такова чудо с Борис до ден днешен не съм виждала.  Crazy
Малвинче, дано намерите начин да си починете!  Hug
Далче, я разкажи за туй Обзорско хотелче? Аз вече ровя за догодина.  Laughing

Тая сутрин съм в стихията си.  hahaha Заведох Бо рано-рано за изследване на кръвна захар /всичко е ОК/, после отвисях час в общината да подам едни докименти, напазарувах, готвя в момента, суша сутрешното пране и всичко това с две деца под мишница.  Crazy Crazy

# 80
Здравейте, слънчеви девойки!   Nature Sun With Face

Не пиша тия дни, че Аля ми е малко болничка и кривичка... Соплки, температурка- обичайното. Не знам зъб ли е или се зарази от братовчедите- каквото и да е, само да минава по-бързо! Да оздравяват скоро всички болнички- Халята, максо и други, ако има! Както и Янчето- да се стяга положението, мила!  Hug
Честита ви малка християнка Ния, Кате! Да е орисана със здраве, щастие и късмет!   bouquet
Малвинка, дано все пак да се наредят някак нещата и да успеете да отидете на почивка!
В тази връзка- ние си уредихме един Варненски уикенд при приятели на 12, 13 и 14-ти август, та дано времето е хубаво и дечицата да се наиграят във водата!
Племенниците са вкъщи да ги гледа баба и, та сме пълна къща. Много са диви и не оставят Лекси да спи, та се преселвам денем у нашите да спи на спокойствие Писанка. Днес си имаме мини-празник- Алекса става на годинка и половина.  Simple Smile Кога мина това време?  newsm78

Хайде, останете със здраве!  Hug Не пиша често, но ви наглеждам...  Wink

# 81
  • Бургас
Привет.  Hug

Все се каня да пиша,ама успявам да прочета изписаното и ме домързява (да си призная) да пиша и аз.

Ходихме за 2 дни до Варна ,после при една приятелка на гости и си изкарахме много добре. Понякога,съжалявам,че не успях да звънна. Просто не успях да организирам нещата.  Hug .На Димана навсякъде й хареса,всичко ново - нови места за катерене,лудуване и нови хора,които се закачат с нея и й обръщат внимание.
Първия ден имаше зверски апетит и всичко ,което видеше ,че другите деца хапват трябваше да бъде пробвано от нея, но после не искаше да яде. Мисля си дали пак да не я пробвам на кухня,може пък да прояде.  Rolling Eyes

Кате,честито християнче. Да ви е жива и здрава !  Hug Hug

Пухи,и аз приготвям на Димана от червената леща.Не че много я яде,ама 1-2 пъти се излъга.  Mr. Green

Ника,организирана както винаги.  Hug

Мен пък такъв мързел ме е налегнал,че....  Embarassed Хич няма да коментирам.

Спомням си,че Бела беше поръчвала от Спорт директ. А и някой ,който е поръчвал,може ли да ме ориентира за маратонките - в Kids или Baby shoes да гледам и кой номер на кой отговаря.Сега ще прегледам и темата във форума,ама ако имате прясно инфо за споделяне ще съм благодарна!   bouquet

Ставам,че дребното иска навън,та не се трае.  Tired Пък понякога така не ми се излиза,ама кой ли ме пита мен.

Хубав ден !  Hug

п.с.Редактирам се: От средата на месеца Димана всеки път казва "ако " и си сяда в гърнето и там ака. Дори ако сме навън и не съм взела гърнето се стиска докато се приберем. Даже бях започнала да я разхождам по бикини вкъщи и да я уча да пишка в гърнето. Но 3-ти пореден ден ака в памперса без да казва "ако".  Sad И все по-трудно сяда на гърнето.Чудя се дали греша нещо. Може би през целия ден,дори и навън трябва да е с бикини.  Thinking

Последна редакция: вт, 02 авг 2011, 19:02 от Sunny Sky

# 82
Съни по принцип ако си решила да и махаш памперса е най-добре само по гащички да е през деня,като че ли децата се объркват ,когато са с памперс .Но има и друг момент,по мои наблюдения в един момент им става досадно и започват да се дърпат от този ангажимент.
Явор в момента е на такъв период,не се напишква ,но не е много очарован.Вече повече от седмица е само с нощен памперс и не сме имали аварии (да чуам на дърво).В общи линии нещата стават с много търпение и много чифтове резервни дрехи.Пробвай да и го махнеш за през деня,според мен щом си казва за акането, лесно ще свикне и ще започне да казва за всичко  Peace .За да го поощрявам "изпишквам" играчките в къщи или го крам да покаже на кучето как се пишка и всякъкъв тип ей такива глупости,ама той се впечатлява и подръжава  Peace
Хич не ми е ден днес ,наложи се да приспим кучето на баба ми и ми е много мъчно за нея.Живее сама и кучето и беше компания и сега е  ужасно тъжна  Cry .

Последна редакция: вт, 02 авг 2011, 21:48 от Мики

# 83
  • София

Мики, съжалявам за кученцето на баба ти!  Hug

# 84
  • София
ДУ!

Мики, съжалявам за кученцето Sad Вземете и друго, да и запълва времето и да не тъжи толкова.

Ясен от вчера е със забелена пишка. Баща му се занимава с тази работа, но вчера аз го натиснах и съвсем малко и трябваше. Сега ще правим бани със смрадлика и розова вода 10-тина дни. Не плаче като пишка и не го боли явно.

Да се похваля, че живот и здраве септември сме на море newsm44 Вече резервирахме. Дано времето е хубаво.

И друго-Ясен от една седмица говори на някакъв странен език. Звучи като келтски Joy Доста бърбори и няма никакъв смисъл в тези звуци.

# 85
Юхуу, вкусссссссноооо! Grinning
МикиHug
Танче, гуш и на теб! Hug
Ел, кой знае на какъв език говори Явор, пък ти мислиш, че са безмислици... Joy

# 86
Добро Утро !

Юхуу, Ел , благодаря за изкушенията  Laughing !

Ех, Деси, как ще дойдеш до Варна и няма да се обадиш, ааа... Ще има санкция  Grinning !

Дано да сме здрави, да стане събора септември ! Дано и се окажем повече от предвидените накрая  Hug !

Мики, съжалявам за кученцето !

Да дам един бърз отчет :
Махането на "памперса" е  мираж, сядането на гърне също  Twisted Evil ! Говори мнооого, предимно неразбираеми за мен неща ! Не е записан на ясла, ще кандидаствам догодина. Храни се и си спи нормално, като цяло е спокоен, с малки отклонения  Crazy. Ползва биберон, при заспиване, понякога , ако е много уморен, заспива и без него. Не съм се впрегнала да ги разделям още  Mr. Green.

Последна редакция: ср, 03 авг 2011, 08:52 от star

# 87
Звездичкееееееееее, къде се губиш? Как са децата? Hug Hug Hug

# 88
ДУ Hug
Стар Hug
Мики много съжалявам за кученцето на баба ти!
Юхуу,Ел благодаря за почерпката!Вземам и от двете Simple Smile
Ел Сияна и тя много бърбори така и мъжа ми започва и той и става много весело.Все едно наистина нещо мнооого важно говорят Grinning Много са сладки Heart Eyes
Благодаря за съветите за лещата.Сега сложих да и правя,да видим дали ще я хапне..

# 89
Коте , биват ! Редят се радости и тревоги, ама така е то, не е лесно да си майка  Blush !

Пухче  Hug !

Общи условия

Активация на акаунт