Извинете ме, че не изреждам поименно, но тука едно германче вика като че ли го коли някой, та не моА баш да се съсредоточа 

Гентамицина е пеницилинов и е позволен за кърмачки!
Да си починете добре, сори, че отеля не покри очакванията ти, язък, дет се вика. 

Май-май ми е по-лесно да го направим отведнъж като при Борис, след двете годинки като му узрее мозъка за идеята напълно. 

Представете си колко пъти се обадих да провря какво прави 

но не е лошо друго кученце или да е по-ангажирана с вас, че иначе се изпреква 
и мисля тва да и е на моЙта госпоЙца
Ааами...седи тя на гърнето и на тва чудо седи, ама само седи. Аз имам чувтсвото, че нещо я притеснява да върши работа там...седи по много време - около 40-50-60 мин и като сложиме гащурки (независимо памучни или памперс) и за втората минута ги е напълнила
Даже има моменти в които истерично ме моли да я махна от там и бърза да сложим гащи, че да пишка (примерно). Предложиха ми да и демонстрирам за какво служат тез приспособления и аз пробвах с тоалетната, ама ефект няма
Та се чудя аз как да и избия таЗ фобия
Ако някой се сеща за нещо - да споделя 

Ама тази майка му е много сплетена женица...носа да се наложи да и издуха, ще ми се обади да ме пита как точно става

Така че наслаждавай се на почивката си,щом Жорко е щастлив при баба,значи всичко е наред 

Дядо ми е много зле и ми се струва неуместно ние да се развяваме на морето
Непрекъснато говори,че няма да се оправи и че му е много тежко вече
Има няколко операции,с рак е,с метастази,по-принцип при възрастните хора се развива по-бавно,но много зависи от човекът.

Само мога да си представя как се чувстваш. Наистина е тежко да гледаш как близък човек се е предал. Не знам какво да те посъветвам, затова ти пращам много прегръдки!

Може би наистина Бо не е готов. Абе те тия дребните кой знае какво им става в главиците, мож' ли ги разбра.
Голяма драма с тия гърнета - с картинки или без картинки, с песнички или без, с похвали или без, 2 минути или 2 часа висене (Теди, аз все пак си мисля, че твърде много време киснене на гърне не е добра идея
), просто дребните трябва да се усетят сами. Да им се образува гънката в мозъчето, която да им подскаже, че е оферта да си сух и по памучни гащи и единственият начин това да се случи, е като пускаш каквото там излиза в гърнето.
Преди това обаче май трябва да се премине през неандерталския период - страх от гърнето, страх от това, което изтича между краката (или поглед надолу, в стил "абе какво става тука, бе?!?"), опитите за сигнализиране на възрастния, че нещо ще се случи, съответно гафове в следствие на лош тайминг и комуникация и т.н.
Диди е на етап, в който е осъзнала, че е яко да е по бикини, кефи се когато улучи гърнето, но дотам - нито може да сигнализира кога е дошъл момента, нито според мен може да се стиска.
Както и да е, аз нямам амбиции да махам памперс (особено като другия месец трябва да го слагам наново за яслата), идеята ми е проста - максимално да е без спарващия памперс през деня. 

,а аз съвсем целенасочено не му обърнах внимание
.Като поседя мокър 5 мин. преусмисли нещата
.Днес пак се дърпа,ама като види зор склонява .Нямам намерение да му се давам
Тежко е да гледаш отстрани как обичан от теб човек няма вече сили и му е дотегнало теглилото...
Ние имаме като на Теди и Алекс- удобно ни е- към 8 лв. струваше. Последните няколко дни не са успешни за нашата мисия "Да махнем дневния памперс!". Айде пишкането или аз го хващам, или тя си казва, но с акането- трагедия! Ака в гащите, по пода и казва в последствие "Мамо, пиш!". Изобщо, много кафяви са ни последите 2-3 дни. 

Скоро пак ще сте си двамцата! 
Абе, приятни емоции ни чакат в следващия месец и половина!