Из фейса поне пише ли?
Малеее, още не готвя, ш видите ко шъ стаа като се събудят мъжорята.
Из фейса поне пише ли

Успех с четенето 

Мерсаж!
Нервичките ми изкара... То не беше ставане, лягане, скачане, яздене на мама, катерене по главата, хилене, игра, шамарчета, рев, сополи, викане. Днес не издържах и я сложих сама в нейното креватче да се тръшка... Рева половин час, аз се правя, че не й обръщам внимание, ама сърцето ми се къса...
Накрая я взех, хлипаща, и заспа за 5 мин. при мен на голямото легло, но хълца още половин час след това...
Какво е това чудо с моето детенце, не знам...
Само като чуе за бг-мама и му става лошо и няма сила на света , която да го накара! Каза да ида сама.. ама аз сама не искам, а не мог ада вла4а Марти по автобуси

Слънчезара нали и тя диетува?
Аз също правя едно небрежно завъртане и за момента резултатите са невероятни на фона на цялата тази несериозност. Съпружието е по сериозно от мен и определено ми харесва с едни десетина килограма по - малко. Дори и спря да хърка
Аз лично се надявам всички те да успеят
имам още 20-тина дни до края - повече от 8-9 кг. за цялата диета едва ли ще смъкна
, ама съм предоволна, защото 63 бях преди да забременея с голямата и от тогава дори и 65 като число е блян 
Ще съм прясно завърнала се от 10-тина дневно приключение в Париж
и нещо ми издишат финансите, че идва и новата учебна година и освен за задължителните неща ще трябват парички и за "парцалки" на Катя, която също е 90-дневната и е станала страхотна мадама ..., ама ще й трябва "пълна промяна" на гардероба 
От 4 дни сме без решетка и само вчера имахме "падане" 
и
за темата.
- за заглавието. 

.
Да не говорим и за разнообразието за децата
.
. Нямам търпение да се видим! 
По-точно ще се дотъркалям до там
Да имаш представа до кога е тва намаление 
Препоръчани теми