Февруарските гадини и зверчета с кеф омазват с пясък своите дупЕта (34)

• 25 194
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
Ири-да си жива и здрава и все така позитивна   bouquet

# 691
Съни76 и аз чета електронни,то просто с това майчинство 240 лв. това си е чист лукс  Confused .
За съжаление въпросната поредица яко я следят за авторски права,аз другите книги със ужасен зор ги намерих и повечето са фен преводи(но доста прилични),а последната книга я има преведена едва 10 глави  Rolling Eyes ....Ама ще си я купя ,много ми е интересна  Crazy
Ника подкрепям решението ти и съм на твоето мнение,скоро се бях замислила ,че с парите се оправяме ,а бях много притеснена  Whistling .Ще гледам колкото може повече да си гледам Явор ,пък ще го мисля в движение.
Танче браво на Алята за успеха,сигурна съм че ще бъде прекрасна кака  Hug

# 692
Юхууу, Честит Рожден Ден   bouquet ! Пожелавам ти през новата за теб година, всичко да се нареди по план, че даже и отгоре ! Стандартните здраве , щастие и късмет няма да ги пропусна ! Наздраве  Hug !

# 693
Юхуу честит рожден ден!Бъди здрава,много щастлива и нека нещата ти се наредят така както искаш ти  bouquet
Танче Г радвам се,че на Андреа и е харесало днес в яслата!Дано нямате проблеми занапред Hug
Танче браво на Алето!е,то не може съвсем без аварии Wink
Ники щом се чувстваш добре,значи си взела правилното решение Hug
Мен от сега ме хваща страх къде ще ходя на работа като дойде време ooooh! Мъжо се дърпа малко за старата ми работа,че там имам и нощни(а и условията са доста променени откак излязох майчинство,парите са по-малко,а часовете са повече),на друго място пък къде ли ще си намеря...
Малката много плаче за баща си ако го види да тръгва на някъде и за това все се крие.Като се усети и започва да пита и казвам,че е отишъл да пиша и тя се успокоява.Но пък ако го види как тръгва,лелеее ooooh! Пробвали сме да и каже и чао и да я цунка,пак много плаче.За мен не знам как ще реагира ,не сме се разделяли Crazy
Днес я сварих с епилатора ми да си прави бъзз по краката Crazy

# 694
  • Плевен
Юхууу, честито! Здраве, щастие, мир и любов в семейството. Дано ти се осъществят плановете! Успех!

# 695
  • София
Юхи, честит рожден ден!   bouquet Много здраве и щастие, и всичко ще се нареди по най-добрия начин, сигурна съм!  Hug

Пух, браво на мадамата!  Laughing
Танче, поздрави за напредъка с пампата!  Hug

При раздяла си казваме чао. Всяка сутрин изпраща баща си на работа и са прегръдки и целувки...  Laughing Аз като го оставям - не иска да ми казва чао, не му е приятна раздялата ни, понякога реве, понякога не... Но аз предпочитам да разбере, че отивам някъде.  Peace

# 696
  • До Балкана
Ире, честит рожден ден, пожелавам ти здраве, късмет, хармония и каквото си планувала да се реализира с голяма лекота!

# 697
Ирееееее, как така рожден ден, бе?!  Shocked Тоз' Фейсбук нищо не каза тая сутрин!  Mr. Green Laughing Да си жива и здрава, Ирче, и животът ти през тази твоя лична година, че и нататък, да върви в посоката, в която желаеш, по начина, по който мечтаеш, да постигнеш целите, които си си набелязала, да се чувстваш удовлетворена, щастлива, обичана, желана и уважавана!

# 698
  • София
Благодаря ви!  Flutter Heart Eyes

Танче, скрих си РДто във фейсбук, къде от досада (да ти честитят, само щото сайта казва), къде от любопитство (да видя кой ш'са сети Thinking). Който трябваше да ме поздрави го направи без да се налага някакъв сайт да му/ѝ напомня.  Hug

# 699
# 700
  • Най-зеленият остров
Ех, че хубаво кафеееее - точно по мой вкус  Hug.
Ирка, честит рожден ден. От здраве, късмет да не се отървеш. ЛИбовният ви период никога да не свършва и всичко което искаш да се нареди както искаш   bouquet   bouquet   bouquet
Ние сме добре. В неделя заминаваме за Дряново и вече нямаме търпение. Моят мъж беше си взел отпуск покрай събора и въпреки, че се отложи  ние ще пообиколим сега този красив район. После каката ни тръгва на училище и няма да имаме възможност.

# 701
  • София
Добро утро!

Юху, честит рожден ден на патерица! Да си жива и здрава, все така позитивна и усмихната и да сбъднеш всичките си мечти и планове!

Ники, радвам се, че най-после си в мир със себе си! А щом си постигнала това, значи си взела правилното решение!  Peace
За съжаление, за всеобщо подобрение на ситуацията, аз ще се върна на работа след Нова година, така или иначе имам да чистя отпуски и така. Дано дЕцата да се адаптират както ми се иска на мен, че снощи докато бяхме на гости на свекър ми и свекърва ми, Калина такава истерия изпадна, че притесни всички, та се наложи бързо-бързо да си тръгнем. А срещата беше, за да се видим с чичо му на миОто, който живее във Виена и си е в БГ за една седмица. Получи се идиотското - взехме си подаръците, 'апнахме на бързо и се изнесохме с Калина, а Софи ни я достави свекър ми малко по-късно. Много ми е тегаво и неудобно, но така или иначе, нищо не мога да направя. Само се притеснявам да не се получи тоз цирк в детската градина и се моля да не ми идва до главата, че тогава ще трябва по стара форОмска традиция да се фърлам, самозапалвам и беся за по-сигурно!  ooooh!
Танче, браво на Аля! Рече ти, че сваляш памперс и отсече! Евалла машалла!   bouquet
Танче Г, как е Андреа днес? Стискам палци всичко да е наред!  Praynig
Юху, при теб коя е датата на старта?
Когато излиза някой от нас, винаги си казваме чао. В редки изключения се изнизвам, сещате се като какво, сега да не ме баннат за недотам цензурен език  Mr. Green, когато не мога да закъснявам, а тя не е на кеф. С най-голямо нежелание Калина казва чао на мен, ама то е разбираемо, заминават си и любимите й "цИцииииии"  Mr. Green Боже, това дете да се отбива, че ми писнА, цЕла нощ се гоним из леглото, побърка ме  Crazy
Пухи, на теб също щях да ти пиша нещо, ама забравих какво, ех, старост нерадост  Crazy
Хубав ден ви желая, аз имам задачата да събера багаж в 2-3 чанти, че ще пътуваме за всичките почивни дни.   bouquet

# 702
  • София
Юху, при теб коя е датата на старта?
Коя дата?  Mr. Green Диди тръгва на ясла на 20 септември, но аз няма да се връщам на работа, че имам ангажименти в университета.  Rolling Eyes

# 703
  • София
Ооо, точно за Диди имах предвид. Той старта не е толкова за Диди, колкото за теб  Whistling  Hug

# 704
Юхуу, честит рожден ден! Макар и на патерица, пожеланията са от сърце - бъди здрава, много щастлива и обичана и нека през следващата година всичките ти планове се изпълнят и преизпълнят.

Танче, Теди, как приеха оставането в яслата днес вашите кукли?

Момичета, да ви питам - Боби вчера много силно си приклещи пръста с едно чекмедже, нокътът посиня за секунди. Вечерта от него тече кръв и синьото малко понамаля, но тази сутрин отново е много син. Предполагам че нокътчето ще падне Sad но се чудя как да го пазя от замърсяване  newsm78 Вчера сложих лепенка, но тя на върха на пръстчето не стои много плътно и Боби много се стресна от нея и плака и все искаше да я маха. Успокоявам го и след малко като я забележи пак се почва с рев. Приемам съвети какво да правя пръстчето. Ще пробвам днес и с педката да се чуя по въпроса.

Хубав ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт