В кой хипермаркет пазарувате най-често?

• 25 132
  • 225
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Уникалния клин на адидас и аз го видях. Всъющност не видях дреха, която да става. Имаше и уникални долнища на Адидас, толкова прозрачни, че синовете ми ще ги е срам да ги носят пред приятелите си.
Но иначе хранителните стоки са много добри, жалко, че ми е далече и ходим рядко и то отскоро.

Сега като белгийци са взели Пикадили, няма ли да понамалят цените? Аз съм свикнала на щандовете, никога не ги раместват и пазарувам бързо там.

# 166
  • София
 Кауфланд,че е най близо.
 И Лидл по рядко.

# 167
Аз пазарувам основно в Лидъл, но също така и в Лекси, Била и Т-маркет. Мъжът ми ходи 2 пъти седмично с колата и до Кауфланд

# 168
В ХИТ, разбира се. Там има най-голям избор и си е доста изгодно. Вчера купих на детето уникален клин на адидас, техен внос за 10 лв. Имаше доста дрешки, хубави. Напоследък вкарват доста неща от Германия, дето ги гледам по немската телевизия на реклами. Има много интересни неща, например сетове за приготвяне на фахитас, енчиладас, суши. Никога не е имало случай, да търся нещо определено там, и да не го намеря.
 В Карфур стана голям боклучарник напоследък. Плодовете и зеленчуците им са под всякаква критика. А това претърсване на дамските чанти още на входа направо ме побърква. Имах един случай, когато на излизане се разпищя алармата. Оказа се, че е от една спирала, която си бях купила по-рано от там. Дойдоха от охраната и ме наобиколиха като някакви лешояди. Искаха да заплатя спиралата. Как не! Тяхно задължение е да махат пищялките на стоките си на касата. Беше доста смущаващо. Хората ме гледаха, все едно съм крадец. Бях с детето. 
В Кауфланд всичко е под критика.
В Била е адски скъпо.
Във Фантастико е добре. Те са ми резервния магазин за пазаруване.

Това все едно аз съм го писала, като изключим частта с дрехите. Просто не купувам дрехи и бельо от такива магазини  Peace

# 169
Аз си изгледах бебето с бодита от там, едни със Снупи. И съм много доволна от тях. Нито се разтегнаха, нито избеляха. Сега съм ги дала на сестра ми, защото тя скоро ще ражда. Купувала съм много дрешки от там, бельо също.

# 170
Най-често във Фантастико или в Промаркет - защото са на гърба на блока, в който живея.  Simple Smile

# 171
  • София
До днес пазарувах в Карфур, обаче тази сутрин ме изненадаха с ново "правило": дамските чанти се слагали в някаква тяхна заключена торба, докато си вътре и пазаруваш. Един вид подозират всички техни клиенти, че са крадци или аз поне така го приех. Сега ще търся друг удобен магазин в Младост  Rolling Eyes Дали знаете къде другаде предлагат прясно мляко на ЕлБи? По-късно ще проверявам в Кауфланд и в Хит. Всъщност аз много харесвам Хит, но ми е малко далече...но ако трябва и до там ще ходим редовно, стига да се отнасят с уважение към нас  Peace

# 172
Ох, Карфур вече много изнервят положението с това запечатване на торби и чанти  ooooh!
Отказвам се от пазаруването там.

# 173
  • София
За торби с покупки от други магазини, както и да е...но за дамската ми чанта  Shocked А тя ми е доста малка  Laughing Опитаха се да ме успокояват, че на касата щели да ми я отключват...много съм обидена и ядосана, излязох от магазина без да купувам нищо и си обещах, че няма да стъпвам там повече, въпреки, че магазина ми е на 5 мин пеша  Crossing Arms

# 174
Няма друг магазин, в който да практикуват такава простотия  Tired

# 175
До днес пазарувах в Карфур, обаче тази сутрин ме изненадаха с ново "правило": дамските чанти се слагали в някаква тяхна заключена торба, докато си вътре и пазаруваш. Един вид подозират всички техни клиенти, че са крадци или аз поне така го приех. Сега ще търся друг удобен магазин в Младост  Rolling Eyes Дали знаете къде другаде предлагат прясно мляко на ЕлБи? По-късно ще проверявам в Кауфланд и в Хит. Всъщност аз много харесвам Хит, но ми е малко далече...но ако трябва и до там ще ходим редовно, стига да се отнасят с уважение към нас  Peace
В ХИТ има всичко на Елби. Аз купувам кисело мляко, кашкавал и сирене на Елби. Но съм виждала и прясното мляко. Всъщност, веднъж бях купувала прясно мляко. Но си спомням, че бързо се развали. Явно няма много консерванти. Което е добре, но на мен не ми върши работа, защото аз не ползвам много прясно мляко и като отворя кутията стои минимум 4-5 дни в хладилника докато свърши.
НЯКОЙ ДА ЗНАЕ, КЪДЕ ПРОДАВАТ ГОРЧИВ ЛАК ЗА НОКТИ? ДЕТЕТО СЕ ОПИТВА ДА СИ ГРИЗЕ НОКТИТЕ  Sad ТРЯБВА ДА Я ОТУЧА НЯКАК. ПИТАХ В 100 АПТЕКИ, НИКЪДЕ НЕ ОТКРИХ.

# 176
За торби с покупки от други магазини, както и да е...но за дамската ми чанта  Shocked А тя ми е доста малка  Laughing Опитаха се да ме успокояват, че на касата щели да ми я отключват...много съм обидена и ядосана, излязох от магазина без да купувам нищо и си обещах, че няма да стъпвам там повече, въпреки, че магазина ми е на 5 мин пеша  Crossing Arms

в пловдивския Карфур няма такова нещо. Сигурно е местно решение. Не помните ли, че в Хит имаше подобна глупост и се изписа във форума цяла тема и го премахнаха, а и управителят им даже писа в темата Mr. Green

# 177
  • София
Радост_1980, благодаря ти за отговора   bouquet Аз прясното мляко го купувам за малката именно защото е единственото мляко с кратък срок на годност, а и наистина се разваля 1-2 дена след като срокът изтича. И за мен това е знак, че няма много боклуци вътре. Иначе от ЕлБи аз и заквасена сметана купувам, но утре ще ходя до хит да видя дали имат.
Енито, тук в петък за последно пазарувах и нямаше такова нещо. Явно тази простотия е нещо ново Close

# 178
Добре, де, може да звучи параноично, но къде е сигурността, че нищо няма да изчезне от чантата ми - пари, кредитни/дебитни карти, някоя по-скъпа козметика или нещо друго?...  Говоря за тази история с Карфур. Simple Smile
А за лака за гризане на нокти - на Oriflame май преди имаше. Или по-големите аптеки?  Simple Smile

# 179
  • На земята, която е всъщност звезда.
В магазина на Карфур на бул. Никола Вапцаров го няма това нещо с чантите.  Но той е по- малък и не е лудница, може би това е обяснението?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт