В кой хипермаркет пазарувате най-често?

• 25 192
  • 225
  •   1
Отговори
# 15
Карфур за ниски цени масовката, Пикадили за по-специални. Редувам си ги.
Кауфланд, Т-маркет са ми мърляви, не ги понасям. В Лидл няма асортимент, Била е по-скъпа и от Пикадилито, а в Метро като влеза харча много пари Mr. Green

# 16
  • Бургас
Карфур, защото имат доста промоции  Simple Smile

# 17
  • София
От всички тия влизам само в Пикадили.

Отскоро и там не ми се влиза, та търся алтернатива.
Кауфланд!

Няма такъв около нас. А и като съм влизала в този в Младост, повечето от марките, които харесвам, ги нямаше.
Имаме Била, но и там вече не влизам.

# 18
  • София
Най-близо са ни Кауфланд и Билла и съответно най-често ги посещаваме.Обичам и в Метро да пазарувам,но вече почти не стигаме до там.

# 19
Най-близо ми е Билла, така че всеки ден пазарувам от там. Но поне 1 път в седмицата ходя до Кауфланд, просто си имам стоки които си вземам от там, тъй като ги няма в Билла или са по скъпи.

# 20
  • София
Да и аз така има определени стоки,които купувам от Кауфланд и определени от Билла.Няма угодия! Mr. Green

# 21
Има три супермаркета около нас, но най-много обичам да пазарувам в ХИТ. Другите два са Билла и Фантастико.
В Билла напоследък е безумно скъпо, Фантастико също. В ХИТ зеленчуците и плодовете винаги са хубави, често има промоции на хубави продукти и определено оставям на касите по-малко пари отколкото в другите магазини.

# 22
Карфур и Пикадили.Харесвам ги заради повечето био и нестандартни продукти ,които предлагат.
Рядко и в Билла ,че ми е най-близо.
Но като цяло предпочитам вече да пазарувам от малки ,специализирани магазини, отколкото в големите вериги.

# 23
  • София
Днес много се разочаровах.До нашия блок имаше изоставен супермаркет и знех,че все някой ще го наеме и ми се щеше да е поне Лидл.Днес са започнали да разчистват отломките от стария и се оказа,че май Т маркет ще бъде.От отзивите във форума знам,че стоките са им много боклучави и ме е яд,че хем няма там да пазарувам,хем само шум ще вдигат камионите при зареждането. Crossing Arms

# 24
Днес много се разочаровах.До нашия блок имаше изоставен супермаркет и знех,че все някой ще го наеме и ми се щеше да е поне Лидл.Днес са започнали да разчистват отломките от стария и се оказа,че май Т маркет ще бъде.От отзивите във форума знам,че стоките са им много боклучави и ме е яд,че хем няма там да пазарувам,хем само шум ще вдигат камионите при зареждането. Crossing Arms
Няма да е толкова страшно. Точно до нашият блок, направиха Европа. Опасявах се от същото, но не, почти всички ползват Фантастико, и този не знам дали ще просъществува още дълго.  Ползва се за дребни неща- хляб, кафе...с две думи - за нещо спешно.

По темата - Фантастико и Лидъл.

# 25
Гласувах с две опции-"Кауфланд" и "Метро".Имат от марките,които купуваме,на добри цени,добре подредени са и са с удобна за нас локация."Била" и "Пикадили" са скъпи за нас,а "Лидъл" го изключих като вариант с липсващи артикули и много беден избор на стоки.Бургаският "Карфур" е пълна трагедия откъм хранителни продукти.

# 26
  • с/у ОколоМръсТното
1. МЕТРО;
2. Билла;
3. Пикадили експрес (много рядко).

# 27
  • София
Може ли за примери кои стоки са по-скъпи в Пикадили? Кое точно ви е направило впечатление?

Аз наистина не влизам в други големи магазини освен Пикадили и кварталните, и цените ми се струват еднакви.

# 28
  • София
Не мога да цитирам точни цени, но и аз съм останала с впечатление, че в Пикадили е скъпо.
Гласувала съм за Кауфланд и Карфур, защото нямам право на повече от 2 опции. Иначе ходим и в Метро, а понякога и Билла. В Кауфланд купувам предимно препарати, алкохол, салфетки, пасти за зъби - такива неща. В Метро ходим по-рядко, но пък купуваме огромни количества. В Карфур обичам щандовете за специалитети - италиански и испански колбаси, засукани сиренца. В Билла обичам топлата витрина, месото също е хубаво.

# 29
  • София
ЕйМиМи, не мога да ти дам точен пример, защото не пазаруваме в Пикадили. Предполагам, че сега не е най-удачния вариант за теб да си правиш проучвания из магазините Simple Smile Иначе предполагам ще се увериш сама, че в Пикадили повечето стоки са по-скъпи  Peace
Обаче мога да направя сравнение между Фантастико и Карфур. И вчера и днес си взех бисквити от нашумяла наскоро марка и вчера в Карфур бяха 0.69лв, а днес във Фантастико 0.79лв.
Разликата ми се стори ужасно голяма  Shocked
Но е нормално де, в единия магазин едно е по-евтино, в друг - друго  Peace
Ние от МЕТРО си пазаруваме козметика, препарати, прахове за пране и тоалетни принадлежности. Консерви и замразени храни също. Във Фантастико харесваме месото и рибата + ежедневните покупки са от там - мляко, хляб, яйца и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт