В кой хипермаркет пазарувате най-често?

• 25 158
  • 225
  •   1
Отговори
# 75
Каквито и мнения да варират, ясно е, че човек пазарува ежедневно оттам, откъдето му е най-близо/удобно.
Един път седмично/месечно е друг въпрос. Но нали не си представяте, че някой би се запасил със 5 броя хляб и още толкова броя млека, само защото не може да си ги купи от Била, Пени, Фантастико и прочие вечерно време след работа?
И аз имам забележки към Била като верига, но като ми е до блока, няма да се юрна с кола или градски транспорт да Модерно преградие, където ми е най-близкият Кауфланд.

Определено е така. Аз за голям пазар отивам там, където ми изнася, но през седмицата съм или до Била или до кварталното магазинче. Но не ги предпочитам:) Може би темата е трябвало да бъде къде предпочитате да пазарувате:) Аз например имам Кауфланд много близо, но почти никога не го посещавам, на мен специално не ми допада никак. Харесвам и ХИТ , но не се сещам за него никога. Май местоположението е най-ключово в крайна сметка:)

# 76
  • София
За мен Била, Пени, Т-маркет....не можаха да се наложат на пазара като марки и ще дърпат само надолу  Rolling Eyes
и Пикадили се числят към тази група - скък магазин,пълен с гадни неща
Бъдещето е на Кауфланд и Лидл!
Кауфланд за по-претенциозните хора,Лидл за по-непретенциозните bowuu
Колкото и да е западнал Пикадили пак е класи над Кауфланд. В Кауфланд Банишора примерно от поне 20 дни няма НИТО ЕДИН вид синьо сирене. Колбасите не са особено пресни, а "пресният" хляб е корав като камък. Не се имам за претенциозна, но когато отида със списък от 15 неща искам да си купя поне 10 от тях.
Единствената причина да продължавам да го посещавам (вече не много често) е, че ми е под носа, а аз съм сама с дете и без кола. Не забелязвам да просперира магазина, вътре клиентите се броят на пръсти дори през почивните дни.

# 77
  • по света
В Метро основно пазаруване,а за по-дребни неща Хит и Промаркет.

# 78
  • София
Е това вече са глупости. Кое в Пикадили е гадно?

Аз като в процес на разлюбване на този магазин, мога да кажа, че единствено сготвените ястия не ми изглеждат много прилични, но това го отдавам на летния сезон и малкото хора останали в София.
Сигурна съм, че и в другите вериги магазини е така в момента.

Направих си труда да ида до другия край на София да посетя Хит, хареса ми магазина, но нямаше джун-джан в него. Толкова ли е скъпо там?

# 79
Че те готвените ястия къде аджеба стават за ядене. Sick Mr. Green
Не ли ясно много отдавна , че се готви всичко дето е мръднало , но и като го наготвят пак си смърди на гадно и вида му е същия.
Никога не си купувам сготвена храна.
Предпочитам аз да си приготвям всичко , не се срамувам и не ми тежи да готвя.
Нито съм хай , нито съм няква префинена и префъцунена че да ям само ако някой друг го е готвил.
Купешко готвено ям единствено в приятелка която си умира за готово печено пиле .

# 80
  • София
Kaufland е за по-претенциозни?!  Shocked Аз да не засегна някой, но съвсем не съм съгласна...

Хит в Младост е страхотен, но люлинският е тотална щета.

Претенциозни са единствено Елемаг, Дар от боговете и био магазините (но те не са хипермаркети).

# 81
  • София
А ние понякога си купуваме като нямаме нищо сготвено, а е вече обед. Много ни харесва прясното им зеле. С един царевичен хляб си го опукваме.
Markrit , не ме разбирай погрешно.

Последния път обаче видях една от лелките, които дават тези сготвените, да помирисва ориза с зеленцучи. Това вече ме притесни.

# 82
  • София
...

Последния път обаче видях една от лелките, които дават тези сготвените, да помирисва ориза с зеленцучи. Това вече ме притесни.

Избягвай готовите манджи от маркетите, наистина.  Peace

# 83
  • Бургас
И на мен ми е чудно,примерно пакетирана готова кайма/без добавки/,но със срок изтичащ днес.Какво ли я правят?Или я препакетират,или я приготвят за топлата витрина/Билла/.

# 84
И на мен ми е чудно,примерно пакетирана готова кайма/без добавки/,но със срок изтичащ днес.Какво ли я правят?Или я препакетират,или я приготвят за топлата витрина/Билла/.
ДобрУ УтрУ ... Joy Joy Joy

# 85
  • Бургас
Ще ми се да не я препакетират. Confused

# 86
Kaufland е за по-претенциозни?!  Shocked Аз да не засегна някой, но съвсем не съм съгласна...

Хит в Младост е страхотен, но люлинският е тотална щета.

Претенциозни са единствено Елемаг, Дар от боговете и био магазините (но те не са хипермаркети).

Хит направиха грешката да навлязат на българският пазар с високи цени!И това съвсем скоро ще ги направи история
Да бяха взели пример от Кауфланд - ниски,цени,постоянно промоции,качествени продукти  и масова реклама - ги прави номер 1,както се вижда от анкетата

# 87
  • София
Е, вече и зеле няма да взимам, много се погнусих. Не взимам готвено с месо от там, нито печено месо, за тях ми е ясно, че е и опасно.

А и на ресторантите с обедно меню тип К-експрес да не е по-различно? Продуктите им са точно от големите вериги, купуват стоката с почти свършен срок на годност.

А в Кауфланд винаги е пълно на топлата витрина след касите, явно хората от Младост 3 и околностите си хранят семействата от там.

ak7 , евала ти на рекламата дето я правиш на Кауфланд във всяка тема за магазини. Сигурно живееш на 2 крачки от него. Горе бях постнала едни продукти, вземи ми кажи какви са им цените в Кауфланд.

Последна редакция: пт, 19 авг 2011, 17:27 от ЕйМиМи

# 88
  • София
....Да бяха взели пример от Кауфланд - ниски,цени,постоянно промоции,качествени продукти  и масова реклама - ги прави номер 1,както се вижда от анкетата

Това, че е номер 1 не означава, че е магазин за "по-претенциозни". А, Хит в Младост, например, аз лично считам за топ хипермаркет. Не знам за цените, но предлагат огромен избор от висок клас артикули, което не може да се каже за първенеца от анкетата...

# 89
Ще ми се да не я препакетират. Confused
Е , то и намен така ми се иска .. ама няма.
Иска ми се и каймата да е кайма .. ама няма.И много други работи ми се искат когато става дума за качество на храните и не само .
Затова си купувам месо и после ги карам да ми я мелят пред мен.

Общи условия

Активация на акаунт