В кой хипермаркет пазарувате най-често?

• 25 193
  • 225
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Аз и преди съм го казвала за Била: парчетата синьо сирене и кашкавал ги теглят наново и им излизат нови етикетчета от кантара с новата дата на годност. Какво им пречи да си направят печени кюфтета или да препакетират на същото кантарче?

# 91
Е, вече и зеле няма да взимам, много се погнусих. Не взимам готвено с месо от там, нито печено месо, за тях ми е ясно, че е и опасно.

А и на ресторантите с обедно меню тип К-експрес да не е по-различно? Продуктите им са точно от големите вериги, купуват стоката с почти свършен срок на годност.

А в Кауфланд винаги е пълно на топлата витрина след касите, явно хората от Младост 3 и околностите си хранят семействата от там.

Не ям обедни менюта и не ям от будки и витрини скари и разни готвени неща.
Да, виждала съм и аз че бая народ мааа здраво от такъв вид заведения и витрини , но то е въпрос на вкус .На българите нещо ни е сбъркан вкуса , това съм го разбрала отдавна и лайна да ни слагат пак ще ядем / особено ако е Иефтино/. Mr. Green

# 92
  • София
И мен ме е страх от всякакви топли витрини... Предпочитам да вечеряме салата и хубав хляб и/или топли сандвичи с яйце, сирене и кашкавал; или сварена за 15 минути киноа с готов италиански сос за брускети...

# 93
  • София
К-експрес не е будка, поне този в Карфур. Там се хранятстотици по обед, вкуса е като на обедно меню в ресторант. Не е никак евтино. Салатите им са много прилични, също постните ястия.
Готвят ги хора все пак.

Не се чувствам със сбъркан вкус в никакъв случай.

# 94
Разбрах, че съм заблудена, сега ако може да ми разясните с колко. Това са стоките, които пазарувам от Пикадили редовно, кажете ми цените им в другите магазини, моля:

• кафе на зърна Лаваца, 1кг
  • грах Бондуел, голяма кутия
  • зелен фасул Бондуел
  • зехтин Borges extra virgin, 1л
  • грис Крина
  • брашно Софиямел, 2кг
  • козе сирене Маджаров, 900 гр. кутия
  • кисело мляко Елена, 3.6%
  • кисело мляко Био, 3.6%
  • прясно мляко Верея, синя опаковка
  • датско масло с крава, бежова опаковка
  • тоалетна хартия Зева/Милде, 16 бр.
  • филтър Брита

Сега си погледнах последната бележка от Хит Младост - пр.мляко Верея 3% - 1.79лв, брашно 2кг - 1.79лв.  Peace

# 95
  • по света
....Да бяха взели пример от Кауфланд - ниски,цени,постоянно промоции,качествени продукти  и масова реклама - ги прави номер 1,както се вижда от анкетата

Това, че е номер 1 не означава, че е магазин за "по-претенциозни". А, Хит в Младост, например, аз лично считам за топ хипермаркет. Не знам за цените, но предлагат огромен избор от висок клас артикули, което не може да се каже за първенеца от анкетата...
Абсолютно подкрепям.Освен това на мен лично,срещата с 50% от клиентите на Кауфланд ми е неприятна.

# 96
Да бяха взели пример от Кауфланд - ниски,цени,постоянно промоции,качествени продукти  и масова реклама - ги прави номер 1,както се вижда от анкетата

Съжалявам, но категорично не подкрепям това мнение  Stop
В Кауфланд съм ходила има-няма три пъти, нищо че ми е под носа! Там продават само евтини боклуци. Единият път дори касиерката изумена ме попита, защо съм си взела един продукт, който не е на промоция. Ами елементарно- на купувам боклучави продукти.
Магазин, в който едва ли не хората се трепят заради кило лук по 5 ст., за мен не е No: 1  Naughty

Колкото до Хит- магазинът в Младост е великолепен.

# 97
  • София
Разбрах, че съм заблудена, сега ако може да ми разясните с колко. Това са стоките, които пазарувам от Пикадили редовно, кажете ми цените им в другите магазини, моля:

• кафе на зърна Лаваца, 1кг
  • грах Бондуел, голяма кутия
  • зелен фасул Бондуел
  • зехтин Borges extra virgin, 1л
  • грис Крина
  • брашно Софиямел, 2кг
  • козе сирене Маджаров, 900 гр. кутия
  • кисело мляко Елена, 3.6%
  • кисело мляко Био, 3.6%
  • прясно мляко Верея, синя опаковка
  • датско масло с крава, бежова опаковка
  • тоалетна хартия Зева/Милде, 16 бр.
  • филтър Брита

Сега си погледнах последната бележка от Хит Младост - пр.мляко Верея 3% - 1.79лв, брашно 2кг - 1.79лв.  Peace

тоя двете са си толкова и в Пикадили.

На ак7 не се връзвайте, от доста време си рекламира само Кауфланд.

# 98
  • София
Не са. Верея 1,5% е 1,99лв, а 3 е 2,05лв в Пикадили.

# 99
  • София
Не са. Верея 1,5% е 1,99лв, а 3 е 2,05лв в Пикадили.

Напълно вярно  Peace

# 100
  • София
Да бяха взели пример от Кауфланд - ниски,цени,постоянно промоции,качествени продукти  и масова реклама - ги прави номер 1,както се вижда от анкетата

Съжалявам, но категорично не подкрепям това мнение  Stop
В Кауфланд съм ходила има-няма три пъти, нищо че ми е под носа! Там продават само евтини боклуци.
....
Магазин, в който едва ли не хората се трепят заради кило лук по 5 ст., за мен не е No: 1  Naughty
...

Не исках да бъда груба, но точно това е и моето мнение, съвпадат и броя на посещенията ми.  Laughing

# 101
  • София
Личи си откога не харесвам Пикадили, май отдавна не съм пазарувала там, точно цената от 1,79 бях запомнила.

Другите големи магазини обаче са ми далечко и бензина ще ми е повече, та не знам кое излиза по-изгодно. Ще си ходя в кварталния май.

В Лидл не съм ходила, там има ли и нормални неща като кафе Лаваца на зърна? Влязох в темата за този магазин, но там само за някакви сладкиши и салами се разправят.

# 102
В Лидъл ходих веднъж, няколко месеца след като го откриха. Освен евтини шоколади, скапани зеленчуци и празни фризери за месо, друго не видях.
Беше невероятна блъсканица, оставих си количката в магазина и си тръгнах  ooooh!

# 103
  • София
Ами честно казано лаваца не знам, имат си свои кафета...общо взето повечето неща са си техни марки.
Но пък имат хубави сирена и кашкавали...Кафе ние си кпуваме от тяхното, не е лошо, не е обаче лаваца(като качество имам предвид, но е съвсем прилично)...но аз си правя много блуткав шварц и честно казано ми е все тая...Аз като цяло така или иначе предпочитам нес кафе. Прясното им мляко пък е на Мегле(не че съм им любител, предпочитам верея), но е нещо от типа на лев и петдесет. Мюслите им не са лоши... т.е. имат някои неща, които просто си купуваме от там, месо обаче не купувам от там например. Не че няма.
(оставям настрана сладкиши и колбаси за тях явно си прочела достатъчно)
Така или иначе смятам нормално в темата за Лидл да не се обсъждат шоколадите милка и кафе лаваца(ако го продават), те така или иначе а всеки са ясни Wink
Иначе останах с впечатление, че всъщност си голям фен на Пикадили.

Блъсканица в Лидл отдавна няма, магазин, като магазин, нормално количество хора има.

Последна редакция: вт, 23 авг 2011, 17:24 от Angel_Dust

# 104
  • София
Винаги съм им била голям фен, да. Но последно време ме разочароваха, усещам, че не е същия магазин.

Но кафето Лаваца си го искам на зърна, мляко Мегле не бих взела, заради маслото Мегле.
Сирене взимах само Маджаров от коза, вече и то не ми харесва.

Много сме претенциозни май, пазаруваме 10-20 неща, ама все едни и същи, и сме ги намирали в Пикадили. Удобен ни е магазина просто. Знаем кое къде е и никой не ни го мести от години. В Карфур като вляза, никога не знам дали там, където е имало кашкавал, няма да намеря течност за чистачки.

Останалите вериги ги има в по-крайните квартали само, и не сме стигали до там. Но не съм предполагала голями разлики в цените, сериозно.

Общи условия

Активация на акаунт