В кой хипермаркет пазарувате най-често?

• 25 188
  • 225
  •   1
Отговори
# 105
  • София
В Карфур като вляза, никога не знам дали там, където е имало кашкавал, няма да намеря течност за чистачки.
Тази маркетингова стратегия да обиколиш целия магазин, за да намериш каквото търсиш и пътьом да си купиш още разни ненужни неща винаги ме е дразнела. Не само, че не ми въздейства, а ме отказва завинаги от магазина. И аз купувам предимно едни и същи неща, едни и същи марки. Предпочитам да профуча през магазина и да си купя всичко вместо да се лутам из щандовете.

# 106
  • София
Те надали са големи, но ако пазаруваш много на куп се усеща в крайна цена Wink
Сирена и кашкавали...ние май изредихме половината предлагани...както едно нещо ми хареса, така след ездин месец е коренно различно...ми писна ми да гадая колко ще е меко следвашият път сиренето или кашкавала, колко ще са солени и т.н. Simple Smile В лидл са вкусни и са си все едни и същи.... И сирената за мазане ми допадат повечето, а са осезаемо по-евтини те(бялото и кашкавала не са кой зне колко ако не са в промоция, но пак са на добра цена), да не говорим, че камамбера, бри и ементала също има мн добри цени...

Като каза течност за чистачки и тя е хубава в лидл, лятната, чисти хубаво, мирише поносимо приятно.

В карфир не съм влизала, далеч ми е... в Кауфланд съм влизала два пъти и ми е много неприятно, все едно се загубвам, не ми е уютен магазина, повече на склад ми прилича, сигурно залади размерите.

# 107
  • София
Аз не смея да рискувам с непознати марки. И в кварталния магазин като вляза, знам какво точно искам.

Бях попаднала в един супермаркет в Овча купел, подозрително евтин, как пък една позната марка не видях, не знам. Дори хляба ми се стори друг. А хората си пазаруваха, касите бяха пълни.

# 108
  • София
Simple Smile аз нямам проблем с тестването Simple Smile

# 109
  • София
Карфура и на мен ми идва малко като склад. А подредбата е невероятна. Бисквити, шоколади, сладки неща разпръснати из три щанда. Отсреща козметика, дрехи, салфетки...
Преди пазарувахме в Била на бул. България, но след като смениха местата на стоките в целия магазин започнахме да ходим във Фантастико, което също ни беше непознато като подредба, но поне ни е по-близко.

# 110
Мегле не купувам. Нищо истинско няма в тези продукти.
Аз също не обичам да експериментирам, защото често се е случвало да си хвърлям парите на вятъра.

# 111
  • София
то мегле и аз не купувам...просто като цена ми се завъртя...иначе всъщност май като си е мегле е по-скъпичко...

# 112
  • София
Млякото на Мегле ми е много странно като вкус. Инцидентно сме взимали и май става само за в някой сладкиш.

# 113
Аз не смея да рискувам с непознати марки. И в кварталния магазин като вляза, знам какво точно искам.

И аз съм така! Ходя в Карфур, но купувам само определени вече проверени марки и видове храни. Там също има много техни карфурски стоки признавам, че досега така и не посмях да купя нещо дори за проба.

# 114
Най-често си пазаруваме от Карфур и Кауфланд.Обикновенно отиваме със списък с 30 неща,примерно и се прибираме с 50 или повече  Mr. Green

# 115
Определени стоки , купувам от определени места , другите - няма значение от къде , може от пазара , може от най-близкото магазинче .
Сирене , кашкавал , макаронени , варива , прясно месо винаги от "Пикадили".
От "Кауфланд" - перилни и почистващи , козметика .
На "Лидл" и "Карфур" харесвам пакетираните сладки .Особенно тези с търг.марка на "Карфур".

# 116
  • София
Определени стоки , купувам от определени места , другите - няма значение от къде , може от пазара , може от най-близкото магазинче .
Сирене , кашкавал , макаронени , варива , прясно месо винаги от "Пикадили".
От "Кауфланд" - перилни и почистващи , козметика .
На "Лидл" и "Карфур" харесвам пакетираните сладки .Особенно тези с търг.марка на "Карфур".

Аз пък точно месо никога не купувам от Пикадили  Rolling Eyes Никога не ми изглежда достатъчно прясно, да не говорим колко е скъпо ...

Дописвам - Сега видях, че си от Варна. Да, вярвам, че Пикадили във Варна е много по-добро от Софийските по отношение на месото.

Сирене и кашкавал купувам от Кауфланд (никога "насипни") - в Пикадили например не продават сирене Елена, което е любимото ни  Peace

Към собствените марки на веригите съм много скептична и никога не купувам от тях. Всъщност, само на Пикадили марката "Премия" харесвам, но само за ядки и зехтин. Сладкишите са  Sick

# 117
ВаняМ , честно казано не съм улучвала на лошо месо от "Пикадили" , късмет може би.И аз не харесвам "Премиа" марката като цяло.
Сега се сетих ,че от "Лидл" купуваме едни сирена за мазане с подправки .Мисля ,че марката беше "Crefee" или нещо подобно .Днес специално заради тях ще се разходя до "Лидл".
Поне имам избор - в нашият квартал само "Била" дето няма ...

# 118
  • София
и азмесо купувам само от "Пикадили". Нямала съм никога проблем  Rolling Eyes

# 119
  • София
А аз последния път имах: купихме си пържоли и като тръгнахме да ги печем, ми замирисаха на лошо. Месо не ям и не се смятам за авторитет как трябва да мирише една пържола, но реших да ги изхвърля.

Това ми беше първото пазаруване на месо от Пикадили. Е, лятото почваше и софиянци си бяха по селата и морето, та може и да е застояло заради сезона, знам ли. Не че това ги оправдава, аз както казах, вече си търся друг магазин с паркинг.

Общи условия

Активация на акаунт