В кой хипермаркет пазарувате най-често?

• 25 152
  • 225
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Имам позната, работеща от години на щанда за месо в Пикадили... Да не изпадам в детайли, но не припарвам.  Peace Ама, този риск според мен го има навсякъде.

Аз от Лидл пазарувам само ементал, гауда, настърган микс от 4 вида жълти сирена и плодов йогурт 0,1 %, както и много успешната (според мен) шунка Twinner. Това си струва и не мисля, че има компромис с качеството! Опашки отдавна няма, чисто и подредено по един и същи начин е.

ПП. Пробвала съм и сметаната им Pilos, ок е.

# 121
Какво стана с пловдивското "Сани"? Много ми харесваше. Особено ми беше приятно, че пускаха хубава музика, а не някакъв глас да ми казва "Кауфланд" или кое е най-евтино.

# 122
Какво стана с пловдивското "Сани"? Много ми харесваше. Особено ми беше приятно, че пускаха хубава музика, а не някакъв глас да ми казва "Кауфланд" или кое е най-евтино.
доколкото знам фалира. Собственикът дължал пари на всички фирми, които ги зареждали и сега съдия изпълнител му продавал имуществото Thinking

# 123
  • София
От както се преместихме сме клиенти на Карфур, понеже ни е най-близо. Има и една малка Била на близо, нея също я харесвам. Преди пазарувах основно от Пикадили, който много харесвам, въпреки че май не е от най-евтините. Карфура е голям и има доста неща, но пазаруването там не ми е толкова приятно, понеже наистина е огромно, пълно с хора и придвижването става трудно, а ако стигнеш до края на магазина и се сетиш, че си забравил нещо от началото е направо ужас... От към стоки съм доволна - има това, което харесвам, има избор. Иначе до нас има една Европа, но по-ужасен магазин не съм виждала!!!!!! Дори да изключим развалените и застояли продукти, асортимента на марки не ми допада, тези които харесвам ги няма....

# 124
  • София
За  мен магазинът с най добър асортимент качествени и интересни стоки, а и на сравнително добри цени  е ХИТ. Месо, зеленчуци, а и когато ми трябва нещо по-интересно съм там. В Карфур има много намаления на някой продукти, но истинските хубави стоки са по- скъпи.  Имаше период в който Био млякото там беше най-скъпо. А и да не ти се налага да пазаруваш в събота или неделя! Някой път чакаш 30мин на опашка.
Фантастико също ми харесва, но ако си любител на нетрадиционни неща - ХИТ.
А иначе два пъти в месеца си поръчвам основни неща по интернет от http://www.supermag.bg/.
Този месец направиха и карти за намаления. Отучих се да нося бутилки, дамаджани с вода и всякакви други габаритни стоки който мога и да си ги поръчам по-интернет

# 125
Тоя Пикадили направо ми събра очите. Прах за пране Персил, например, е с 2 лева по-скъп, отколкото в Карфур и Кауфланд. Вярно, че всичко подредено и чистичко, но всичките магазини са ми еднакво отдалечени, така че предпочитам по-евтините. А от Билла купувам само месо и кайма.

# 126
  • гр.София кв.Драгалевци
Най-често пазарувам в Билла независимо какво,но най-вече заради месото и по-рядко във Фантастико,ако е за нещо малко и е късно вечер,защото била е до 10

# 127
1. Лидл
2. Била
ами първия ми е до блока,а втория е малко поотдалечен,а плодове и зеленчуци най - често от кварталното пазарче

# 128
  • София
За  мен магазинът с най добър асортимент качествени и интересни стоки, а и на сравнително добри цени  е ХИТ.
Предполагам за ХИТ в Младост говориш, защото този в Обеля е  Sick

# 129
  • София

[/quote]
Предполагам за ХИТ в Младост говориш, защото този в Обеля е  Sick
[/quote]
Какво му е на този в Обеля?Стоките са същите  newsm78

# 130
  • София
Никога не съм влизал в този в Обеля. Не знам как е. В този район Темпо набира скорост и се старае да има добър асортимент на конкурентни цени.

# 131
  • Düsseldorf
Hit  в Люлин беше доста добър магазин до преди година-две, но последния път останах сразена колко много може да падне нивото на един маркет като отворят конкурентни вериги в квартала.. Уви, едва ли пак ще пазарувам от там... Толкова стари и изсъхнали от стояне колбаси, риби и пр. не бях виждала отдавна. И пълно с евтини китайски боклучки, от които целият магазин мирише на химия, нещо като нафталин... Ужас!  Sick
Жалко, защото там имаше някои немски стоки, които не намирам другите, но дори заради тях няма да рискувам повече...

# 132
Гласувах за Билла. Не че е най-добрия магазин, но ми е най-близо.
В Карфур имаме проблем с намиране на паркомясто, особено в почивни дни и вечер. Неприятна е и блъсканицата - ужасно много хора, имам чувството, че цяла София пазарува там. (в the mall)
Разочарована съм от Лидл. Не намерих нито една позната марка (за колбаси, мляко и сирена), нямаше никакви маслини и ядки, нямаше други продукти на Кола освен Кока - кола, етикетите не бяха поставени коректно. Над етикет за шоколадови бонбони за 4 лв, примерно бяха наредени такива за 9 лв, без да има етикет за тях (9 лв). Същата история и със соковете - етикет - сок от портокал 3 лв. за 2 л. примерно, а наредени сокове от домати, круши и ябълки, да речем по 5-6 лв. за 2 л. без да има цена за тях.  крайна сметка излязох с двойно по-голяма сметка от очакваното и с половината не купени продукти. Нямах време и нерви да се разправям. Просто никога вече няма да вляза в магазин Лидл.
За мен Метро е най-добре като цени и качество. Само от там купувам меса и риби, защото знам че са пресни. От другите Хит е ОК, Пикадили също, но не знам защо е набеден за скъп.

# 133
  • На земята, която е всъщност звезда.
Гласувах за Билла. Не че е най-добрия магазин, но ми е най-близо.
В Карфур имаме проблем с намиране на паркомясто, особено в почивни дни и вечер. Неприятна е и блъсканицата - ужасно много хора, имам чувството, че цяла София пазарува там. (в the mall)
Разочарована съм от Лидл. Не намерих нито една позната марка (за колбаси, мляко и сирена), нямаше никакви маслини и ядки, нямаше други продукти на Кола освен Кока - кола, етикетите не бяха поставени коректно. Над етикет за шоколадови бонбони за 4 лв, примерно бяха наредени такива за 9 лв, без да има етикет за тях (9 лв). Същата история и със соковете - етикет - сок от портокал 3 лв. за 2 л. примерно, а наредени сокове от домати, круши и ябълки, да речем по 5-6 лв. за 2 л. без да има цена за тях.  крайна сметка излязох с двойно по-голяма сметка от очакваното и с половината не купени продукти. Нямах време и нерви да се разправям. Просто никога вече няма да вляза в магазин Лидл.
За мен Метро е най-добре като цени и качество. Само от там купувам меса и риби, защото знам че са пресни. От другите Хит е ОК, Пикадили също, но не знам защо е набеден за скъп.

Явно не си разбрала, че етикетът за дадена стока стои над съответната стока. newsm78

Но наистина, ако търсиш  познати марки, там ще намериш единици. Много от стоките се внасят от Германия и други страни няма как да са ти познати. Напр. повечето бяло сирене е гръцко, но според мен е много по- добро от всяка бг марка. Ядки, струва ми се, има.  Thinking

# 134
По принцип Лидл не е хипер- или супермаркет, а дискаунтър както и Пени, Алди, Плюс.. Затова няма много от известните марки, а техни, които по принцип са по-евтини с една идея от другите марки, но често са със сходно качество. Като изключения има винаги Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт