В кой хипермаркет пазарувате най-често?

• 25 143
  • 225
  •   2
Отговори
# 135
sowie, благодаря за уточнението. Това обяснява защо липсва разнообразие и няма избор в тези магазини.
Вселена, чудех се над или под да напиша, защото не си спомням, къде точно са етикетите в Лидл. Повярвай , въртях се и се оглеждах навсякъде, търсейки цените на изложените стоки, но вместо тях имаше етикети с цени на стоките , които липсват (може би са свършили ).

# 136
  • София
Преди години, наистина в Метро беше изгодно да се пазарува. Но в момента там цените са , като в Кауфланд, само че всичко е в Макси- опаковки. Не ми трябват по 4 маргарина на веднъж, нито по 1 кг. масло.   Кауфланд ми е фаворит- и като разнообразие, и като цени, пък можеш да влезеш и с детенце   Peace

# 137
  • София
Преди години, наистина в Метро беше изгодно да се пазарува. Но в момента там цените са , като в Кауфланд, само че всичко е в Макси- опаковки. Не ми трябват по 4 маргарина на веднъж, нито по 1 кг. масло.   Кауфланд ми е фаворит- и като разнообразие, и като цени, пък можеш да влезеш и с детенце   Peace

Напълно подкрепям казаното за Метро - изобщо не е по-евтино. Даже някои стоки са по-скъпи, при все, че трябва да купиш Метро-опаковка от 3-4 неща наведнъж.

# 138

Напълно подкрепям казаното за Метро - изобщо не е по-евтино. Даже някои стоки са по-скъпи, при все, че трябва да купиш Метро-опаковка от 3-4 неща наведнъж.

абсолютно съм съгласна. Аз сравнявам цените в Метро и Карфур, в Пловдив са един до друг и влизам и в двата. В Метро стоки на промоция са с по-високи цени от Карфур на редовна цена. Също в Метро много стоки не ги намирам вече - и то по-качествените. Метро изобщо вече не е което беше преди години.

# 139
Кауфланд и Карфур. Последният ми е любим Peace Метро не го харесвам- огромно мрачно хале и трябва да купуваш по повече, отколкото ти трябва от почти всичко. За цените на Метро и аз подкрепям изказаните по-горе мнения.

# 140
  • Майнатаун
И аз основно пазарувам в Карфур, а от скоро като направиха близо до нас Кауфланд и там влизам често. Peace

# 141
Кауфланд и Карфур. Peace

# 142
  • Пловдив
Кауфланд... Peace

# 143
Много се изненадах, че Елемаг, който според мен е много хубав магазин, не събира никакви гласове

# 144
Елемаг (както и Пикадили) е безумно скъп магазин с не особено голям избор.
От всички посочени в анкетата, единствено Хит (в Младост) е богато зареден, хубави, пресни плодове и зеленчуци, вината са с по лев-два по-евтини от другите магазини, широк е и удобно подреден.

# 145
  • София
Кауфланд  Peace

# 146
# 147
Плодове и зеленчуци гледам да купувам от пазара или от Плод и зеленчук. В нито една верига не ми харесват. Рядко взимам от Кауфланд.
Месо - от кварталния магазин. Само старци в него, а те рядко се минават. Винаги има 4-5 човека на опашката.

Пазарувам най-често в Кауфланд. Евтино е. Също и във Фантастико, защото е близо.

Каквито и мнения да варират, ясно е, че човек пазарува ежедневно оттам, откъдето му е
И аз имам забележки към Била като верига, но като ми е до блока, няма да се юрна с кола или градски транспорт да Модерно преградие, където ми е най-близкият Кауфланд.
До Модерно предградие е Хит Обеля. В самия квартал няма вериги.
Кауфланда се води в Надежда. Simple Smile

Много се изненадах, че Елемаг, който според мен е много хубав магазин, не събира никакви гласове
Има един /или два/ и то в Лозенец. на мен ми е много далече.

Не съм ходила в КООП-а в Овча Купел, а ми е мерак.  Simple Smile

Пропуснат е СБА - не ми харесва. Като Т-маркет ми е.

Била - скъпа е.   
Фантастико    - харесва ми. Цените са сравнително ниски.
Кауфланд    - там пазарувам.
Карфур    - не съм ходила.
Пикадили - в софийски не съм ходила. Бургаския ми се стори евтин.  Rolling Eyes   
МЕТРО    - много са им скъпи дрехите. Не ми харесва че повечето неща не могат да се купят по една бройка.
Пени    - много беден от към продукти и някак разхвърлян.
Т Маркет  - храната от витрините изглежда ужасно. От там гледат да взимам само пакетирани неща.
ХИТ - малко по-скъп ми се струва. Поне е голям и има всичко.   
Европа    - от там нищо не взимам. Close Гнус ме е.
Темпо    - два пъти ходих  Close Като хале е - разхвърляно и подредено без грам логика.
Дар    - казах вече за Фантастико.
Ена    - не съм влизала. Тая в надежда я затвориха. Сега къде има?
Лидл  - влизам само за сините шоколади от 75 ст. Разхвърлян и беден.   
Елемаг - не съм ходила.

# 148
  • Бургас
Кауфланд,Карфур и Лидл.

# 149

Кой Елемаг обаче? Лозенският е безобразно зле зареден, цените са много високи, месото старо и вмирисано. Магазинът е голям, но винаги има по двама-трима максимум клиенти.
Веригата е гурме, но гурмето е толкова старо, че си лежи на стари лаври. И ако нещо не се промени, не вярвам дълго да просъществуват.

Общи условия

Активация на акаунт