В кой хипермаркет пазарувате най-често?

• 25 156
  • 225
  •   1
Отговори
# 150
Гласувах Кауфланд. Защото предлагат свински езици - най-хубавато месо от прасето. Много често ги купуваме.

# 151
Фантастико - най-често, защото ми е най-близо.
Кауфланд - има разнообразие и цените са добри.
Карфур и Хит - хубави и удобно подредени. Харесват ми и  промоциите в Карфур. Laughing

# 152
Кауфланд

# 153
  • София
Гласувах Кауфланд. Защото предлагат свински езици - най-хубавато месо от прасето. Много често ги купуваме.

И аз често купувам Peace

# 154
Кауфланд   Peace

# 155
Аз отдавна не бях пазарувала от Кауфланд, но миналата събота отидохме там и в сравнение с Била имаше много повече промоции за всякакви артикули, както и месото им е страхотно от свежата витрина Peace
Жалко, че ми е далечко.

# 156
Кауфланд и Пикадили  Peace

# 157
Любим ми е Карфур. Харесвам много и Темпо - детето много се забавлява на детските колички (които не са толкова стари и мръсни като в ХИТ, например), на живите риби, както и на клатушкащите колички отвън. Някой път си ходим направо на разходка там. Харесва ми много и детският му щанд - и от към играчки, и дрехи, и храни. Жалко, че ще го затварят.
Цените, разбира се, че имат значение. Преди няколко години много харесвах Пикадили, но някакси стандартът се промени и там ми е скъпо сега. Лидл ми харесва с това, че има интересни неща, които другаде ги няма, не толкова с цените си. Била също в повечето случаи е по-скъпо. Останалите ме устройват като цени - пазарувам и от Кауфланд, и то Фантастико, често и от кварталните , Промаркет и Фреш.
Като цяло обаче не следя промоции. Така или иначе времето ми за пазаруване е ограничено, не мога да го съобразявам с това кой кога какво имал на промоция,  по-ценно ми е от тези 2-3лв, които бих спестила, ако тичам да си купувам всичко на промоция от различен магазин.

Последна редакция: пт, 24 фев 2012, 23:57 от Lulu25

# 158
Любим ми е Карфур. Харесвам много и Темпо - детето много се забавлява на детските колички (които не са толкова стари и мръсни като в ХИТ, например), на живите риби, както и на клатушкащите колички отвън. Някой път си ходим направо на разходка там. Харесва ми много и детският му щанд - и от към играчки, и дрехи, и храни. Жалко, че ще го затварят.
Защо го затваряt? Koga?

# 159
Доколкото знам сръбска верига, която го купи и направи, се отказа от бизнес в България. Не знам дата, но бяха обявили, че ще го затварят.

# 160
  • София
На мен пък Темпо ми беше егати гадния магазин в още по-гаден квартал  Sick

# 161
  • Düsseldorf
Не, Темпо е по-големия формат на Пикадили. И съответно заедно с Пикадили беше продаден от сърбите Делта Макс на белгийските Делез. Така че вероятно ще става голямо Пикадили, или ще го продават, не знам..

Доколкото знам сръбска верига, която го купи и направи, се отказа от бизнес в България. Не знам дата, но бяха обявили, че ще го затварят.

# 162
Карфур

# 163
Защо го затваряt? Koga?
Да , затварят го по желание на новите собственици.Кога , не зная точно...

# 164
В ХИТ, разбира се. Там има най-голям избор и си е доста изгодно. Вчера купих на детето уникален клин на адидас, техен внос за 10 лв. Имаше доста дрешки, хубави. Напоследък вкарват доста неща от Германия, дето ги гледам по немската телевизия на реклами. Има много интересни неща, например сетове за приготвяне на фахитас, енчиладас, суши. Никога не е имало случай, да търся нещо определено там, и да не го намеря.
 В Карфур стана голям боклучарник напоследък. Плодовете и зеленчуците им са под всякаква критика. А това претърсване на дамските чанти още на входа направо ме побърква. Имах един случай, когато на излизане се разпищя алармата. Оказа се, че е от една спирала, която си бях купила по-рано от там. Дойдоха от охраната и ме наобиколиха като някакви лешояди. Искаха да заплатя спиралата. Как не! Тяхно задължение е да махат пищялките на стоките си на касата. Беше доста смущаващо. Хората ме гледаха, все едно съм крадец. Бях с детето. 
В Кауфланд всичко е под критика.
В Била е адски скъпо.
Във Фантастико е добре. Те са ми резервния магазин за пазаруване.

Общи условия

Активация на акаунт