Ясновидци (врачки) - четвърта тема

• 268 648
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте!Искам да помоля ако някой знае добър ясновидец във Велико Търново и околността да пише!Благодаря предварително! Simple Smile)

# 211
  • София
Някои може ли да ми каже колко е таксата на Стефка, защото забравих да я попитам по телефона. Blush
Също ми прави впечатление че доста хора казват че са ходили, а реално много малко от тях споделят впечатленията си. Thinking

Многократно се писа по въпроса в предната тема. Благодаря, Сиссссс, за споделените впечатления.

Може би в първия пост на темата не е лошо да се запише:

Стефка от Ген. Тодорово гледа на АКТУАЛНА ваша снимка /не такава от преди 2-3 и повече години/. Ако имате въпроси за близки, носете също тяхна такава.
Таксата й е 20 лв. В нея влиза питането за близките ви, на които сте занесли снимка... освен ако не прекалите със снимките и не каже друго Simple Smile)) Не гледа по телефона или скайп, освен ако това вече не стане на лична договорка, тук не мога да коментирам. Не е лошо, да й се обадите предварително по телефона, защото жената работи на смени. Ако не успеете да се свържете и отидете на място, няма да ви върне.
Ако се наложи за изчакате, поради отсъствие,  нощувките в Сандански са по 15-20 лв.

Ген. Тодорово се намира посока Кулата на около десетина км от Сандански. Кара се по път Е79. След Сандански внимателно следите пътя. При спускането му надолу в ляво има табела за Левуново и бензиностанция, подминавате ги. Пътят започва изкачване и пак леко спускане. При новото леко спускане - в дясно има табела Ген. Тодорово. Завивате надясно. Карате по пътя и след табелата на самото село, щом влезете, първата пряка в дясно, бяла къща. Отсреща има ниска бяла постройка с дървена врата и стълби /за ориентир/.
Звъните на звънеца на къщата.

Селото се намира преди табела Марикостиново /в ляво/ и преди табела Марикостински минерални бани в дясно. Това в случай, че някой подмине отбивката и трябва да се върне. На Марикостински бани, може да завиете дясно при прелеза и да се върнете обратно. По нататък на пътя, обръщането е трудно.

Успех и късмет на всички Simple Smile

Последна редакция: чт, 25 авг 2011, 01:22 от JazzMe

# 212
Здравейте,
Аз онзи ден се консултирах по скайп с Марияна Николаева. Някъде в стари теми бяхте писали за нея.
Тя е от Варна.
Ами, аз лично много я харесах, има позитивно излъчване. За миналото каквото каза всичко беше вярно. Стискам палци и за бъдещето каквото ми рече да стане. Просто няма да пропусна да се похваля.
Аз се интересувах за друг човек и бях сканирала снимка. Препоръча ми кристалотерапия - каза ми какви минерали да използвам за решаване на проблема.
Въобще след разговора бях много ентусиазирана и пак ще я потърся за инфо, този път за мене.

# 213
  • В света на мечтите
Здравейте,
Аз онзи ден се консултирах по скайп с Марияна Николаева. Някъде в стари теми бяхте писали за нея.
Тя е от Варна.
Ами, аз лично много я харесах, има позитивно излъчване. За миналото каквото каза всичко беше вярно. Стискам палци и за бъдещето каквото ми рече да стане. Просто няма да пропусна да се похваля.
Аз се интересувах за друг човек и бях сканирала снимка. Препоръча ми кристалотерапия - каза ми какви минерали да използвам за решаване на проблема.
Въобще след разговора бях много ентусиазирана и пак ще я потърся за инфо, този път за мене.

А на скайпа как става консултацията? Плаща ли се? .... И как става плащането? Едва ли за без пари някой ще си губи времето  Rolling Eyes

# 214
Обаждаш се по телефона и си записваш час. /ако потърсиш в гугул за телефони и адреси - има си свой сайт/. Тарифата й я преведох по банков път, сметката ми я дадоха по телефона.
По скайп аз си бях включила камерата, но също й пратих снимка, защото се интересувах от друг човек. Не знам ако се отнася за теб дали ще й е нужна.  newsm78

# 215
Здравейте , свързах се със Стефка от Генерал Тодоров , но понеже каза , че не може да говори много и не ми беше удобно да я питам, в тези 20 лв само за един човек ли става гледането или е за всяко следващо лице по толкова? Благодаря и хубав ден!

# 216
Това го копнах от една стара тема и да не го търсите го сложих тук:
Retayl
Ентусиаст
Публикации: 75
  Биоенерготерапевт Стара Загора ,някой знае ли?
« Нед., 14 Септ. 2008, 00:32 »  

--------------------------------------------------------------------------------

Здравейте, преди години  бях ходила при този човек и ме беше сразил. Преди година реших пак да отида,но вече го нямаше там.
Моля, някой ако има  негови координати  да ми драсне ЛС.
Казва се Тодор Бойчев. Преди доста години работеше в "Автокомбината" с/у автогаратата   

babam
Новак
Публикации: 1

Re: Биоенерготерапевт Стара Загора ,някой знае ли?
« #1 Пон., 17 Ноем. 2008, 19:44 »  

--------------------------------------------------------------------------------

Работи на същото място и приема пациенти  

Моля тези,които знаят да кажат този ли е човека,за който пишеше някой? И ако е ходил,нека сподели мнение.

# 217
С какво точно се занимава Стефка от Генерал Тодорово? Гледа на карти, кафе или друг способ...? Разваля магии или прави такива? 

# 218
С какво точно се занимава Стефка от Генерал Тодорово? Гледа на карти, кафе или друг способ...? Разваля магии или прави такива? 
напред в темата мисля, че беше на стр. 12 има информация на какво гледа Стефка Simple Smile

# 219
 do LILIYA13- Poshtata ti e pulna, zatova ti pi6a tyk- Zdr., obeshtah ti 4e 6te ti pi6a kato hodq pri Verginiq. Ne sum vpe4atlena ot sre6tata si s neq.Purvo se postara da nay4i semeinoto mi polojenie:deca-broi i pol; muj.I sled tova puk trqbva6e da i obqsna za kakvo idvam, to4en vupros. Govori samo za bude6te,za6toto tam nqma kak da hvana, dali 6te e istina,a puk i az ve4e i kazah nastoq6teto i minaloto, taka 4e mai nqma6e smisul. Lo6o vpe4atlenie mi napravi 4e mi govori za zdraveto, za6toto az neiskah, a i puk nqmam problemi, za da mi se izkravat, nqkakvi bolesti, za koito i simptomi nqmam, o6te po zle 4e zapo4na da mi govori za zdraveto i na decata mi, pri koeto az e prekusnah. Ami tova e zasega. 6te te pomoliq, ako znae6 nqkoi dryg, bih oti6la, za6toto tyk, ne nay4ih ni6to ot tova koeto me interesyva6e. Da imah otgovor na pitaneto si, no ne sum sklonna da vqrvam, sled tova koeto ti izbroih kato vpe4atleniq. Ina4e ako stane ne6to sled 2 meseca, 6te ti pi6a dali e poznala

# 220
Тарифата й я преведох по банков път, сметката ми я дадоха по телефона.

А таксата при нея каква е  newsm78 ?

# 221
Тарифата й я преведох по банков път, сметката ми я дадоха по телефона.
А таксата при нея каква е  newsm78 ?
30 лв. за 30 минути
ама определено не пуска хронометър да засича Mr. Green

# 222
Здравейте,  момичета!
Някоя има ли инфо за  ясновидка/врачка/гледачка във Варна или близките градове и села. В  този период не мога да пътувам по-далеч.

# 223
Ам чИ ти да не реши ,че умирГам да се срещам с тебе ... Mr. GreenТЦ...НЕма такава опастност... Аз заядливите и нетърпящи критика хора ги отбягвам както дявола тамян...просто ме натоварват и ми изсмукват позитивната енергия... Crazy
И да,емоционална съм...ама то щот не си пия редовно хапчетата,затова... Mr. Green
Можеш спокойно да я "пробваш" Стефка,но моля те,спести ни после мнението си за нея...Мисля си,че знам какво ще е то! Mr. Green
И един съвет,съвсем добронамерен,нищо че ти не го желаеш-харчи си парите за по-важни неща от това да ги даваш на подпитващи врачки! Wink

П.п.И нямаше нужда да си правиш нова регистрация за да ми "измъкнеш" телефоните на Стефка и така щях да ти ги дам... Mr. Green

Сиссс   ти ако си позитивна...не знам негативните  какви са ...правилно си се нарекла тормозератор..такива като тебе не мога да ги дишам, всички знаят, всичко могат, всичко са виждали.Как един път не каза нещо хубаво.Всеки си има големи болки на сърцето, аз също, но не ги обръщам в омраза...

# 224
Не мога да разбера, защо продължавате с простотиите? Търсите начини само да се джавкате ли? Това просто не е нормално!!! Защо се ровите в неща отпреди 10 дни,а е и много лесно да оплювате,изхождайки от нещо казано или написано,без да вземете предвид предисторията. Ако вземете и прочетете всички постове на ani27, може би друга песен ще запеете. Така или иначе на мен лично не ми харесва това,което правите във форума,повтарям се,но явно някои хора не могат(по-точно не искат да разберат),че тук споделяме кой къде е ходил и какви впечатления има, този форум не е място да се разтоварваме от негативи без да ни пука кого обиждаме и нараняваме(за това си има психотерапевти).
Успешен и усмихнат ден на всички!!!

Общи условия

Активация на акаунт