Ясновидци (врачки) - четвърта тема

• 268 377
  • 742
  •   1
Отговори
# 300
днес ходих при Веса от Смирненски /зад Сани/. Освен, че я чаках 1 час за да дойде за час, за който се бях записала предния ден ами и нищо не ми каза. Питам я за детето И ми отговаря " Единстното, което мога да ти кажа за това е дете е че е много красиво" Ами то викам всички деца са красиви ...друго да ми кажеш .... ами нямало. Питам я за един човек какво ще стане с него тя ми отговаря ами или ще стане или няма да стане до нова година ще се разбере....ами това и аз го знам. питам я за майка ми която е доста болна и трудно подвижна тя ми казва тази жена никога през живота си не е боледувала , най- много разширени вени да има. и така на края викам да й хвърла 10 лв и да си ходя, чак жал ме хвана за нея колко е зле .... НЕ ХОДЕТЕ ТАМ НИЩО НЕ ПОЗНАВА

Странното е че аз съм ходила при Веси.Всичко което ми каза на мен и на сестра ми досега се случва  newsm78
Е има едно нещо,но ми каза че ще стане догодина.
Още едно девойче от форум ми писа,че и на нея е познала.

# 301
Хм,раздвоена съм Simple Smile Прочетох добри отзиви и за двамата.Някой,който е ходил при Теменужка и при Махмут може ли да ми каже от кого е по-доволен?

Аз съм ходила и при двамата.Ако имаш конкретен въпрос залагам на Теменужка на 100%  newsm10
Ако инезнаеш какво да питаш и просто за бъдещето ти е интересно бих отишла при Махмут.
Общо взето и от двамата съм доволна.

# 302
а махмуд от този понеделник или от по другия ще е тук?

# 303
а махмуд от този понеделник или от по другия ще е тук?

Каза ми към петък да му звънна.Предполагам,че за почивните дни няма да го има.

# 304
благодаря ти! Hug  bouquet Hug

# 305
Здравейте на всички, днес говорих с Стефка от Генерал Тодоров.Моето мнение за нея е че е много ведра и човечна, без да съм я видяла.Позна ми всичко. За това което ме интересува ще кажа след време.Посъветва ме къде да търся помощ за моя проблем, дано да ми е дала правилният съвет.Приятна вечер на всички.

Как така си говорила с нея Rolling Eyes ? По телефона ли ти гадаеше ?

На мен ми беше казала да звънна този месец. Аз и бях оставила съобщение в скайп още преди да се обадя.
Сега виждам, че пише:
[03.9.2011 г. 09:59:42] *** cte_co не може да бъде добавен поради настройките на своята неприкосновеност.

и отгоре "Недоставени съобщения 3". Явно е влизала, пък съобщенията недоставени...

Това сега как да го приемам newsm78 ?

# 306
И аз все пак отново ще попитам за Зарифе. Някои които е ходил при нея да сподели дали е успяла да помогне. Аз бях миналия месец, даде ми разни неща и сега чакам да видя дали ще се получи. Биха ми помогнали (на психиката Blush) коментари от някои които също се е видял с нея.

# 307
Здравейте, дайте мнения за Зарифе.Нека тези който са ходили да споделят,за да се знае има ли смисъл да се ходи при нея.Вярно че и те са като лекарите на едни помагат на други не, но все пак.

# 308
Здравейте, преди час и нещо успях да се свържа със Стефка. Писахме малко по-скайп, аз и бях пратила моя снимка, първото което каза е, че аз нямам сериозен здравословен проблем. После каза, че има клиент и ще продължим по-късно. След около час ми писа отново. Накрая излезна, че съм нямала сериозен проблем, ако имам мога да и звънна, но не ставало да се гадае от любопитство.
За протокола, майка ми от средата на юни месец разви шизофрения, изведнъж бам, почна да получава слухови халюцинации. Още в началото на юли прави опит за самоубийство. Увещавала съм я да я заведа на психиатър, но не и не, тя не иска. Не знаех вече към кого да се обърна за помощ.
В последно време пък, по други причини се стопих със 7 кг. за една седмица, не спя, не ям, почти ежедневно плача и само се притеснявам. Няма да обяснявам защо, но просто в подобно състояние не съм изпадала.
Питам се наистина колко сериозен трябва да му е проблема на човек, за да търси ясновидка ?!

# 309
СлънцеЛуна, Hug
пожелавам ти бързо решение на всички проблеми! Praynig Peace Hug

# 310
Мерси Hug.
Много ми се иска наистина проблемите ми да бяха "незначителни"... но уви, на мен не ми звучат така.

Другата седмица смятам да си запиша час при Валерия Христова от София, дано да не ударя пак на камък...

# 311
Аз след средата на месеца ще ходя отново към Стефка, така че ако някои има желание и кола, може да се комбинираме и да си поделим разходите по транспорта. Аз съм от София.

# 312
Скъпи дами,не виждам смисъла на споровете за Стефка и прочие Rolling Eyes.Все пак мисля,че темата е за ясновидци и впечатленията от тях,а не форум за словесни двубои и изливане на отрицателна енергия.Темата е много хубава и полезна,защото на фона на хилядите измамници,обявили се за феномени тук можем да се информираме и споделим мнения.       Нужно ли е да я разваляте??

# 313
Здравейте, искам само да ви кажа че в  този форум се запознах с хора който ми станаха много добри приятели с който аз си контактувам всеки ден, и нямаше къде да се запозная с тях. Тук сме за да си помагаме, всеки да намери помощта която търси.Дано да намерим това което търсим, желая го от сърце на всички.

# 314
  • Sofia
Ако не прекратите личните си разправии, аз ще прекратя темата.
Преди това обаче ще дам почивка на всички, които имат затруднения с разбирането на допустимия език и тон в този форум, както и с предназначението му като цяло.

Общи условия

Активация на акаунт