Ясновидци (врачки) - четвърта тема

• 268 208
  • 742
  •   2
Отговори
# 405
Naddya не е сън, вчера се случи вкъщи и веднага ч преместих. Представлява снимка на Света Богородица с Младенеца и навремето когато я сложихме в рамка не я осветихме веднага и сложихме на стената, след известно време падна сама и й се счупи стъклото. Майка ми веднага я освети, но сега пак падна....Попа в църквата каза че няма защо да си внушавам такива неща, но...не мисля че е за подминаване - трябва да направя нещо.
Това за Махмуд което казахте пък е много жалко, но човешката злоба няма край. В крайна сметка хората не ходят в комшиите, ходят при Махмут.
А тъй като много хора мепитаха за телефони на Вергиния ще ги публикувам тук, който иска да отиде, не знам дали ще останете доволни. Една съфорумка писа, че не е доволна, аз пък съм. Малко нещата са като при Стефка - едни са доволни, други не, та телефона е: 0898303143 в Пловдив.

# 406
  • В света на мечтите
Naddya не е сън, вчера се случи вкъщи и веднага ч преместих. Представлява снимка на Света Богородица с Младенеца и навремето когато я сложихме в рамка не я осветихме веднага и сложихме на стената, след известно време падна сама и й се счупи стъклото. Майка ми веднага я освети, но сега пак падна....Попа в църквата каза че няма защо да си внушавам такива неща, но...не мисля че е за подминаване - трябва да направя нещо.
Това за Махмуд което казахте пък е много жалко, но човешката злоба няма край. В крайна сметка хората не ходят в комшиите, ходят при Махмут.
А тъй като много хора мепитаха за телефони на Вергиния ще ги публикувам тук, който иска да отиде, не знам дали ще останете доволни. Една съфорумка писа, че не е доволна, аз пък съм. Малко нещата са като при Стефка - едни са доволни, други не, та телефона е: 0898303143 в Пловдив.

Аз писах за Вергиния, но колкото повече време минава се замисляма, че въпреки, че бяха общи приказки жената все пак познава. Не ми е казала нищо конкретно, но като цяло мога да кажа, че познава. Не ми харесват обаче хората, които си имат твърда тарифа, а тя е от тях - 30 лв. Нареди ми картите и в рамките на 7-8 мин. ми каза неща, които по никакъв начин не са неща, които ме вълнуват. На въпроса на който най много исках да получа отговор не получих конкретен отговор, а само предположения и общи неща. Но като цяло - става!
Преди малко си идвам от Махмут. Гледа ми и на мен на каймака на кафе еспресо. Естествено ми предложи да ми прави муска. И той не ме впечатли особенно, но мога да кажа, че познава.
Аз явно не съм доволна от никой защото летвата ми е много висока. Не съм ходила на гледачи от 10 години. Сега от няколко месеца на сам обиколих 4-ма. Преди 10 години много ходих и ги знаех в Пловдив всички. После открих една жена в коматево, която нямаше равна. На кафе гледаше и казваше неща, които нямаше от къде да знае. И за настоящето и за бъдещето квото ми беше казала ставаше. Тя обаче почина преди около 7 години.

А от тези при които съм ходила сега
1. Вергиния. - отговаря точно, но не влиза в детайли. Общи приказки и се хвърли да ми говори за прекалено далечно бъдеще .... за след 17 години какво щяло да стане.
2. Марин - стар мой познайник - от преди 15 години. Мога да кажа, че ако преди беше изтрещял сега съвсем го няма. Все още успява да налучква имена и говори с имена като гледа, но не смятам, че познава кой знае колко много.
3. Веселка зад Сани на Хвойна 15 - чудех се дали въобще да й оставя пари. Изобщо не познава
4. Махмуд - става.....ама с тия муски ми дойде в повече.

Интересното обаче е, че въпреки, че не съм особенно впечатлена по един конкретен въпрос и 4-мата са категорични какво ще се случи и то е едно и също. И другото което ми казват и 4-мата ще кажа дали ще стане след Нова година, защото всички ми го предсказват.

# 407
  • Пловдив
По принцип ме е яд, когато някой пита без да чете, но прехвърлих последните няколко страници и ще питам Махмуд в пловдивската Джоана ли гледа? И ако е там кога и как става.

# 408
ЗлаВещица,трябва да му се обадиш-0897745115.

# 409
Искам да попитам мамите ако са ползвали услугите на Катя- астролог и ясновидец, отговаряше на телефон 048 882211, беше много точна, ако имат някаква информация как да бъде намерена ,моля да споделят

# 410
  • Пловдив
ЗлаВещица,трябва да му се обадиш-0897745115.
Благодаря!   bouquet А тарифата каква е? Благодаря предварително да не спамя повече и след това Simple Smile
Джоаната ми е на 20 метра, така че може да се възползвам от услугите му  Mr. Green

# 411
няма защо! Hug
разбрах,че няма тарифа.10 лв май повечето оставят..
аз също съм се наканила да го посетя.след теменужка с въпросите,искам някой да ми говори,без да го питам..

# 412
  • В света на мечтите
няма защо! Hug
разбрах,че няма тарифа.10 лв май повечето оставят..
аз също съм се наканила да го посетя.след теменужка с въпросите,искам някой да ми говори,без да го питам..

При мен нещата които ми каза Махмут и отговорите на Теменужка се препокриват!
Днес и още една приятелка ходи при него и при нея е същото положение.

# 413
AvAnA,и при него ли се задават въпроси?

# 414
Жалко за Махмут,че хората са го принудили да гледа на вън..Смятам да му се обадя тези дни,въпреки,че няма как да се срещна с него.Първият и последният път когато ми гледа,ми каза да му се обаждам когато поискам,за съвет..каза,че ще ми помага дори и от разстояние

# 415
Zdr. obeshtah 4e kato hodq pri Temenyjka, 6te spodelq,  a moito mnenie za sujalenie e 4e ni6to ne poznava, tolkova mi se iska6e da e obratnoto, no faktite govorqt.
na konkreten vupros, koito i  zadadoh, i trqbva6e da otgovori s da ili ne,- se sly4i obratnoto na tova koeto kaza, i nai 4ydnoto e 4e stana oshte na drygiq den. Taka 4e moje da se kaje 4e gleda, naprimer, kato kaje 4e ne6to 6te stane, trqbva da se vzeme pod vnimanie obratnoto.
Vuprosa mi be mnogo konkreten i qsen- be za rabota, i tq kaza 4e nqma da stane na tazi rabota kategori4no, 4e trqbva da poturpia 2 meseca, 4e trqbva da imam kyraj da opitvam na drygi mesta, da ne se otkazvam, a o6te na drygiq den, se obadiha i kazaha 4e me vzimat na rabota.
 Ami tova e

# 416
  • София-в сърцата на моите деца
Обаче си се зарадвала двойно,нали, като е станало... Grinning

# 417
Някой говорил ли е със Стефка от Генерал Тодоров скоро?

# 418
аз говорих с нея миналата седмица, категорично ми отказа да ми гледа по skypa.

# 419
Някой говорил ли е със Стефка от Генерал Тодоров скоро?
Днес говорих с нея по скайп към 13.30ч, но искам да отбележа, че първия път когато говорих с нея/преди седмица/ след това и преведох 20 лв по сметката  Peace

Общи условия

Активация на акаунт