Ясновидци (врачки) - четвърта тема

• 268 214
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
nedeliana, като знаеш всичко, какво правиш тук?
Виждаш мненията и препоръките да си направиш тема за 1юбовните ти магии, а ти продъ1жаваш да наха1стваш. С магии не се връща 1юбим и както си се хвана1а като удавник за с1амка скоро ще се убедиш сама. Ако някой който ти не харесваш и искаш , тръгне да ти прави на теб магии за 1юбов и ти промени съдбата ти как ще се чувстваш? От къде знаеш кое е най-доброто за твоя 1юбим и като то1кова много го обичаш защо на си1а ще си го връщаш, остави човека да бъде щаст1ив! Това твоето е пъ1ен егоизъм, ти не си способна да обичаш......

# 661
nedeliana  SPRI  SE

# 662

Аз бях при нея в началото на лятото след супер отзивите от моя позната извън този форум. Честно казано аз не съм възхитена - отдели ми не повече от 5- 10 мин, общи приказки от типа - ооо чака те венчило скоро, с което аз я апострофирах, че току що съм се развела и последното нещо за което мисля е вечнило  Laughing. Чака те път в чужбина, много хубави неща и айде жива и здрава. За 10 лева - общи приказки.

Това,че скоро си се развела,не означава че днес например няма да срещнеш принцът на бял кон,който ще те грабне и ще те одведе в слънчевата земя! Wink Laughing
Имам чувството ,че всеки отива при ясновидец и очаква той да му отговори по точно определен начин.И когато ясновидецът не ни каже това,което сме очаквали,си тръгваме недоволни и отиваме при друг,който точно да потвърди нашите мисли!

seniorata2,къде се изгуби бе, момиче?! Hug Hug

Напълно възможно е, но приказките и бяха твърде общи - без конкретика, без насоки. Не ме впечатли, но това не значи че някой друг може да не остане доволен.
Отивайки при ясновидец аз имам едно единствено очакване - отделяне на нужното внимание от негова страна, което съгласи се за 5 мин не става. А клишета от типа: вечнило, път в чужбина и седиш зад бюро за мен не е ясновидство...това мога да го кажа и аз, на база външни белези - години, облекло и др.

Ето тук мога да посоча Искра, която на дълго и нашироко говори за работата ми без да ме вижда по телефона, посочи проблеми, хора и др.

# 663
Здравейте, момичета! Hug
Преди време бях попитала за надеждни ясновидки в Хасково или региона. Аз самата споделих за една от тях, защото за нея имам мнение. И съответно отговорих на хората, които ме питаха на лични съобщения.
Но бих се радвала, ако някой разкаже за други Simple Smile
Става въпрос за ясновидки от Хасковска област, от които сте доволни или съответно- недоволни Wink
Може би няма толкова ползватели на форума от Хасково или областта, но ако някой има информация- нека сподели Rolling Eyes
Благодаря!   bouquet  Хубава вечер! Sunglasses

# 664
Момичета, някой да е чувал за Исмайл Ходжа от село Крайще, Якоруда?

# 665
Може ли да ми дадете мнение за Теменужка от Пловдив и Махмуд. Познават ли за бадеще. Много познават що за човек си и за минало, но на мен ми трябва човек за бадеще. А ако препорачате някой от София, ще съм много благодарна Simple Smile

# 666
Бях писала по въпроса. Лично аз не съм го посещавала, но преди време много помогна на моя близка.

# 667
# 668
Разкажи за Карла, как се осъществява комуникацията с нея?
Вчера имах разговор с Карла по скайп, искам да споделя с вас  Peace
Тарифата й е 10 лв за един час разговор по скайп, много мила и любезна, но за мен тя не е точна в предсказанията си, тъй като доста си противоречеше, не ми се иска да изпадам в подробности тъй като става дума за личния ми живот ....
Има някакво припокриване със Стефка но не и в детайли. Стефка си е Стефка, не мога да я сравня с нея ....
Надявам се да съм ви била полезна със скромното си мнение.

# 669
Бях писала по въпроса. Лично аз не съм го посещавала, но преди време много помогна на моя близка.

Помогна много на дъщеричката на моя приятелка.Помогна и на друга моя приятелка.
Само добри неща съм чувала за него! Peace

# 670
  • София
Здравейте,
Спешно търся мнение за една ясновидка от Перник. Казва се Силвия. Моля, който има инфо да каже.
Благодая предварително. Моля Ви, ако някой е ходил или е чувал за пише
Също така искам да питам и за Десислава от Русе за мнение?

Подновявам питанията ми, че че имам нужда от инфо. И за леля Искра от с Бистрица какви са ви мненията?

# 671
Някой има ли отзиви за маг Ели от Шумен? Моля Ви, ако някой е ходил при нея и му е помогнала, да напише!

# 672
за леля Искра от Бистрица-вече писах,че говорих с нея по тел-а,макар  и за 2-3мин. Позитивна е,позна малкото неща,които ми каза за миналото,за бъдещето-ще поживеем,ще видим

# 673
Някой да е чувал за Ваня Златарска от Варна-кабинет ЕКО ЗДРАВЕ? Имате ли впечатления?

# 674
Разкажи за Карла, как се осъществява комуникацията с нея?
Вчера имах разговор с Карла по скайп, искам да споделя с вас  Peace
Тарифата й е 10 лв за един час разговор по скайп, много мила и любезна, но за мен тя не е точна в предсказанията си, тъй като доста си противоречеше, не ми се иска да изпадам в подробности тъй като става дума за личния ми живот ....
Има някакво припокриване със Стефка но не и в детайли. Стефка си е Стефка, не мога да я сравня с нея ....
Надявам се да съм ви била полезна със скромното си мнение.
При мен пък е точно обратното.От Стефка съм нито очарована,нито разочарована.50:50 познаваемост.
При Карла точно обратното. Мога да кажа,че 95% от нещата са така. Не ми каза всичко,това което ми се искаше да чуя, че ще стане ,но все пак продаде ми надежда и то поне евтино, за разлика от други капацитети.
От 45 мин,само около 5 говорих аз и то почти накрая,когато беше на приключване и аз нямаше какво да питам и за уточняване на някои неща.

Общи условия

Активация на акаунт