Ясновидци (врачки) - четвърта тема

• 268 209
  • 742
  •   1
Отговори
# 315

smile3501 за хубавата тема и за всички, които са тук, за да си помагаме!  newsm10 newsm53 smile3525 balloon

# 316
Привет на всички от Варна.Някой да е посещавал този център- Център за алтернативна медицина "Светлина".Благодаря   bouquet

# 317
Дайте моля някакви координати на добра ясновидка в Стара Загора, че една приятелка не спира да ми препира тук Crazy

# 318
Здравейте,чула съм добри отзиви за Огняна от Стара Загора.Не съм ходила и не мога да кажа мое мнение.

# 319
Дайте моля някакви координати на добра ясновидка в Стара Загора, че една приятелка не спира да ми препира тук Crazy

tannia_4 ми препоръча Огняна от Стара Загора. Единствения телефон който намерих е 0888579736 Wink.

# 320
 Благодаря Ви, момичета  bouquet Току що се свързах с нея, но жената е на море сега...Звучеше много мило, но ще я посетим евентуално следващите седмици Peace Други някакви предложения? Grinning

# 321
Хайде момичета от Варна,споделете.Кажете добра ясновидка

# 322
Здравейте, след дълго отсъствие, да се включа пак....
Човека с топките, за който съм писаа в предходни теми се оказа въпросният Марин от пловдив, който живее на Антим I - аз лично не бих отишла повече при него т.к. ги нарежда едни , че чак и смърт на някой близък не ти ги спестява, а дали са верни...е все някога и това се случва, но не се казва по този начин. Имам чувството че този човек е озлобен към живота, неудовлетворен от това което е направил и получил.
За тази Веса от Смирненски в Пловдив и аз съм на мнение че е кръгла нула.
Инакрая и аз да кажа за Стефка...Ходих пи нея, но не мога да кажа че съм очарована. И на мен ми говори за здравете, а ме интересуваше по скоро друго, за което я питах, но беше много кратка. Частно казано със смесени чувства съм. Само едно нещо каза за бъдещето - ще видим дали ще познае, но същото каза и Вергиния от Пловдив, за същия период, така че съм склонна да вярвам.
Мисля да посетя и аз тази Теменужка,макар че съм й звъняла, но никой не ми е вдигал. Пак ще пробвам.
А за Махмуд - мога да кажа че познава, но тия мускикъдето ги препоръчва на всеки не ми харесват.

# 323
Izvinete me za latinicata, no iskah da popitam kakva e tarifata na Zarife?

# 324
Ходих при Стефка.Определено не си заслужава.Познаваемост-5%,за да не кажа 1%.Нищо от това, което ме интересува и което ми е проблем и то много голям не можа да долови.Разочарована съм.Почти нищо не ми каза,а това,което ми каза не беше вярно.Поздрави на всички!

# 325
и аз не харесвам марин от пловдив.общи неща като :не яж гъби,заек...опита се даже да ме убеди,че съм осиновена и нищо вярно от това,което каза..
не бих отишла,не бих го и препоръчила ...

# 326
Здравейте на всички.Моля някой който е ходил при Зарифе от Яворница да сподели дали има полза от това което прави.Струва ли си да се ходи при нея или ще е поредната екскурзия. Приятен ден.

# 327
  • В света на мечтите
Този Марин от Пловдив ми е много интересно дали другите, които са ходили при него имат впечатление, че винаги говори с имена, което в първия момент много впечатлява. Но вече с няколко човека говоря и се оказва, че на всички жени говори за Николай .... явно е решил, че все някой Николай ще познаваме и няма начин да сбърка. На мъже за Мария говори.... хахаха
И на мен ми е казал да не ям гъби  и охлюви да не ям. А да не говорим за вредата от захарта колко ми говори. И моя приятелка, която хиди при него и на нея същите глупости приказвал. Най-гадното при него е обаче, че наистина много приказва, че тоя или ония ще умрат. Утре съм при Теменужка до Тримонциум и ще споделя впечатления.

# 328
  • Пловдив
Здравейте

Искам да ви препоръчам една гледачка от Карлово. Казва се Маргарита и като бях при нея ми каза неща, които нямаше от къде да знае. Ако някой се интересува ще ви дам координатите.  Wink

# 329
марин за мъж ми каза-николай или георги,а за здрав.проблеми-очите и аг проблеми(коя ли жена няма или поне не се страхува?)

Общи условия

Активация на акаунт