АВГУСТинчетата ни красиви,стават вече на две години....-тема № 29

• 46 975
  • 744
  •   1
Отговори
# 720
Добро утро! kaffeetrmker_2
Ох,днес толкова много ми се спииииии.Малкия сутринта се събуди и започна да мрънка"искам на дината,искам на дината"-хихиххих много беше смешен.Вчера си искарахме страхотно на именния ден,имахме гости и Митко си игра с племенниците.Получи и много подаръци и беше много доволен.И на яслите са си искарали добре,снимали са ги стортата и са пеели песнички,Митко беше много развълнувам когато ми разправяше за всичко това,очичките му грееха от радост Heart Eyes
Мама Винету браво на малката принцеса,колко е добричка.Дано да не боледува когато тръгне на ясла и там да и хареса много. Hug
Благодаря на всички за хубавите пожелания към Митето,много ми стана мило като ги четях,благодаря Hug  bouquet
Ето и една снимка и от мен

# 721
Aaa KROKOTAK наистина е уникален сайт, който и аз открих наскоро! (Даже мисля го бях споделяла тук.) Има идеи за какво ли не, свързано със забавлението на деца, пък и на възрастни!  Heart Eyes Много исках да снимам жената, която стои зад всичко това, защото талантът и въображението й са... ненадминати. Но за сега няма да стане.

Момичета, вие пазарувате ли от сайтове за колективно пазаруване и ако да, от какво сте останали доволни?  newsm78 Аз по принцип доста се ровя и често пазарувам по интернет, но днес за първи път влезнах в точно такъв сайт за "колективно" пазаруване. Колегите ми почти ме заклеймиха като "назаднала".  hahaha

# 722
  • Бургас
Рибката, много сладък Митето и какви хубави диванчета имате самооооо Simple Smile

Янче, аз редовно се възползвам от "Колективните" сайтове - взимала съм билети за театър, часове за фризьор редовно, маникюр. СЪщо така ваучери за ядене съм използвала. А има за какво ли не - даже за празнуване на детски РД на половин цена и за изследвания за ясла и градина съм виждала  Joy
Плащам или с карта по интернет или с изипей в банка  или направо на банкомат с услуката b-pay.

Деси да похваля, че два дена вече е без памперс на ясла и няма аварии! Оказа се, че имало няколко пластмасови гърнета а не само старите желязни, както аз си мислех  Peace даже днес лелята я похвали, че много стискала а не като каже, че и се пишка и да пишка веднага  Grinning

# 723
  • На плажа
Ох...колко искам да пиша,но нямам време.
Влизам само да кажа,че вчера бях на интервю за работа...мина супер.Утре ми предстои второ ,пред по висшестоящи...да ми стискате палци  Praynig
Утре ще се включа по-подробно... Hug

# 724
Дани, хайде да ти стисна едни палци! Успех!
Янче, аз работя почасово в момента, защото Мими все още не спи в градината. Ще остане, когато учителките преценят, че е готова...  ooooh! А пък тя не ще да яде на обяд, така че скоро май няма да решат. Даже ми направиха забележка, че не съм я научила да яде всичко, ами все пробира. Иска ми се сега да опитам да си приравня образованието, но да видим... А за испанския - винаги има какво още да се желае, но работя по въпроса, че ако ми се наложи да държа изпити, ще видя зор.  Wink
Рибката, да ти е жив и здрав именника, голям е хубавец!
Елия, за ушите разбрах, защото спеше адски неспокойно през нощта и я попитах дали я боли нещо, а тя си посочи ухото с пръстче и каза "Ей този те боли".  Laughing
Магаре, браво за успехите ви!

# 725
  • София
Ние пък сме много зле с ялсата Sad 2 дни ходи тази седмица, реве от сутринта, не иска да яде - нито там, нито вкъши. Явно е протест. Също отказва да спи следобед, пищи за най-малкото нещо и се тръшка. Възпитателката е казала на мъжа ми, че не знаела какво да ни каже. Не искала да играе с децата, отбягвала ги, не участвала в колективните игри, не искала да яде, не давала да й сменят памперса - пищяла, не искала и да сяда на гърне. Само на песничките се радвала. Иначе не плачела, но била много нажалена. "Иначе е такова добро дете. Не знам какво да ви кажа". Е, аз ли да знам? Те вече са супер предубедени към нея... Сега едва ли не трябва да им се доказва тя на тях (което няма да стане). Просто не ми се мисли как ще я пратя пак, там изкарва криво ляво, но я взимаме супер инервена, трепереща чак, и цял следобед след това е нетърпима, мрънкаща, пищяща. Дали пък не е грешка сега да я пращаме, като толкова не й харесва и дали не й влияе зле? Ама и с една баба вкъщи цяла зима да си кукуват, пак не си е работа. Миналата година така си мина. Тя баба й не е от най-социалните, та горе долу все двечките си бяха и навън, и вкъщи през деня. Не знам. Сигурно се ядосва, и че не я разбират децата, ама няма как, това неговорене ще е все по-голяма пропаст за комуникацията й с връстниците... Sad

# 726
ох ,Ночко като те прочетох се върнах един месец назад.Митко беше почти по същия начин с изключение на това,че ядеше там.После в къщи истерий и чудесий.какво да ти кажа-нека да ходи и ще свикне.Звучи много травиално,но на децата им трябва постоянство,ако ходи всеки ден ще свикне.Митко свикна на градината когато взе да спи там,спи е силно казано,но от отгава се пречупи и се кротна.Сега си имам едно спокойно и щастливо дете,дори одеве преди да заспи ми вика пак искам на дината.Не е решение спирането на градината,поне за нас нямаше да е.Пожелавам ти на теб много спокойно да приемаш тези трудни дни на детето(защото аз ревах с него Confused) и малката скоро да свикне.А за лелките и мен много ме притесняваха като ме питаха"вашето дете може ли да играе с други деца?"-направо ми идваше да ревна пред нея,но и това се оправи,поговори с тях нали затова им плащат-да научат децата да се преощават и да ги заиграват Naughty Успех и пиши да знаем как се развиват нещата Hug

# 727
Гледам страхотни снимки на дечица и мами сте показали. Да взема и аз тогава да постна две съвсем актуални. Wink

Магаре, хаха офертата за изледвания за ясла ме уби!  hahaha Joy Браво на Деската за памперса!  Hug

Дани, сииилно стискам палциии!  fingerscrossed smile3520 Flowers Four Leaf Clover

# 728
  • Бургас
О Янче, гледах ви и във ФБ, страхотни сте с Андичка  Heart Eyes  А тя самата много е пораснала, направо си е като кака на Деси  Laughing как позира само, и гумени ботушки си и намерила готини , супер просто! Калина ли ви снима?
А ти как по това време пишеш, нямаш ли новини?

Ночко, много съжалявам, че така са в застой нещата с яслата  Hug силно гуш от мен и не се отказвайте! Дано Рибката излезе права и съвсем скоро да се отпусне Ели!

# 729
  • На плажа
Янче и тук да изразя възхищението си...страхотни сте,нямам думи...  Hug
Продължавай да стискаш палци,интервюто е следобяд  Wink
Кобрети благодаря ти и на теб...радвам се,че се включваш,а Мимчето си е все такава голяма сладурана  Hug
Поли това твое Сонче е голямо бонбонче...особенно на снимката с якето,как само е погледнала  Hug
dania_09 ,пожелавам ти едно момиченце да си имаш,след като толкова много го искаш  Hug Честит имен ден и на теб,на патерици-как всъщност се казваш?
А за Радикал,ще се опитам да ти обясня,за да те видим най-накрая,а и малкия бандит Laughing
Та,като го отвориш-http://www.radikal.ru/, ще видиш бутона "Brouse" ...цъкаш на него и от там си избираш снимката,която искаш да качиш.След това -бутон "ЗАГРУЗИТ"...изчакваш,зарежда се нова страничка,от там избираш третия адрес,написано е -Превью - увеличение по клику ,копираш го и го пействаш направо в полето,където пишеш отговора.Дано да съм го обяснила добре и да се справиш  Peace
Рибке честит имен ден на патерици на голямото момче-много е сладък,да е жив и здрав   bouquet
Славенче как сте с Валчето-ходи ли на градинка?
Мама Винету честита ти именничка и на теб,да е жива и здрава малката Димана !!!
Елиа и аз си мислех да предложа на мамите пластелина,който си показала и ти,но все забравях.Аз също съм доволна от него-правила съм го одавна-за Вики...сега пак ще направя и на Нико,че той е пристрастен към него  Mr. Green
Ночко наистина е голям стрес това..както за детето,така и за нас-родителите.Стисни зъби и продължавай да я водиш-непременно ще дойде моментът в който ще ходи с удоволствие на градинката-дано да е по-скоро  Hug

# 730
Честит имен ден на Митковците и на Дания на патерица!

Дани, стискам и аз палци за днес, успех ти желая! Дано се върнеш с добри новини!

Дания, желая ти едно хубаво пухкаво момиченце, дано бързо се закрепи сега положението с плаценатата и да нямаш повече ядове до края!

Рибке, Митака много пораснал и той. Колко е щастлив пред тортата  Simple Smile, сладичък!

Алекс, аз ви бях гледала едни снимки във фейса и аз тогава се изненадах каква е руса Кати. Ама голяма бандитка ми изглежда да знаеш.

Кобрети, Мими много ми прилича на теб, много сладко момиченце е. Ти толкова рядко пускаш снимки, много ми беше интересно да я видя малката фурия.

Хариелка, такава мила гледка сте тричките и ти изгреждаш толкова щастлива, че си направо заразителна, като те гледам и на мен още-по ми се приисква трето  Laughing.

Елия, аз не погледнах каква е рецептата на пластелина, но в детската на Емо си правиха домашен пластелин, в смисъл сами там в градината децата го варят и си го боядисват и после си играят с него. Точно така както описваш ставаше много приятен за работа с него, не се троши, единственото което е че след няколко дни се вкисва и трябва да се прави нов. Нооо не знам защо като си намажеше Емил дрехите с него и по никой начин не мога да ги изкарам тия петна, остават едни сухи, жълтеникави, твърди лекета, дето нито се изпират, не мога и да ги отлепя от плата, та мъжа ми с кореселин ги разтваряше и така само излизат.

Като гледам всички дечица тук и се сещам как са изглеждали като по малки и като бебета ми става много интересно как растат и се променят. Гледам си и моето Сонче и се опитвам да си я предстява как ще изглежда след още някоя друга година. Толкова бързо се развиват сега. Емо вече го виждам как ще в следващите няколко години, но и него се опитвам да го видя на 15, 18, 19...

Аз уж само да ви пречета, после само да пожелая на Дани успех за днес и накрая а на този, а на онзи и то кво стана  Simple Smile

# 731
Здравейте Hug,
 Чета ви ама нещо не ми се пише. Ние от миналата сряда сме си все в нас. Уж лека хрема суха кашлица и във вторник вечерта с Т( като си мислех в сряда вече да го пускам на яслата) стигна до 38,1, но аз си мислех че е от пробиващият му в момента 18-ти кътник. Но уви цяла вечр се държа за ушето и се оказа възпалено ляво уше. Веднагичски като го прегледа ушната д-ка ни изписа АБ. А това ни беше 3-то ходене до бонисата за тези дни в които уж се подобряваше , а в дена в който си мислех да го пусна на ясла се влошаваше( защото си мислех още в понеделник , че вече е ок, но цяла вече в неделя кашляше).И така докато нашата педи беше отпуска другите педиатри не ни обърнаха явно внимание( бяхме на два такива) и сега с АБ.И сега ви казвам ако живот и здраве е добре и в понедлник го пусна на ясла  каква мъкаааа ще му е ужас #Crazy #Crazy #Crazy(това са много дни в нас 12)

# 732
И аз като Петенцето ви препрочитам, но не ми се пише...
Ми какво да ви кажа  - Валентин пак е болен.И при нас уж хрема, уж задни сополи, та лека кашлица и после по-сериозно взе да кашли и накрая сме на АБ.Още кашли , но е по-малко,Мислех понеделник да го водя на ясла вече,но личната ми попари ентусиазма и каза да не бързам,а най-рано в сряда да го пусна.Ами...при нас се получи една седмица на ясла и една в къщи.Така нито той може да свикне с яслата, нито аз да си търся работа. Confused
Живи и здрави да сте всички.НЕ ми се пише.Просто няма с какво да се похваля или да разкажа, а   на никой не му се слушат само оплаквания.За това си кротувам.Ще мине и това.Живот.
Хайде лек ден! Hug Hug Hug

# 733
  • София
Благодаря ви на всички за окуражителните думи  Hug

Ние много се замисляме дали да не заменим яслата с полудневно ходене в кооператив, имаме си един наум, близко е сравнително. Да посвикне постепенно с идеята, да не се шокира чак пък толкова.

Иначе болести и около нас, чак сега й минава хремата - 2 седмици я държа. Сега татко й е болен, какво да се прави - такъв е сезонът. Аз пък нали си ходя на работа от 1 година и вече съвсем се разкъсвам, взимам отпуски, по половин ден 2 седмици, болнични.... не е лесно, защо няма по-олекотен режим на работа за майките на малки деца? Simple Smile

Искам и аз да кача снимка, ама като не знам как  Embarassed

успях, благодарение на Дани Simple Smile  Hug

Последна редакция: пт, 28 окт 2011, 22:21 от no4ko25

# 734
Здравейте момичета!хайде още малко и да я изпишем тая темичка и да започнем нова пълна със здрави деца и усмихнати историй Praynig
Снощи много ме изплаши мойто диваненце.Сега заради влагата почти всеки ден покашля(казвам всеки ден защото има дни в който не кашля)и вчера явно беше по-влажно взе да кашля,така около час яко кашляне и накрая чак му се пригади и повърна.много се изплаших,защото до сега не е повръщал и изведнъж такъв фонтан направи,че ни изцапа от горе до долу.много се притесних,защото нашия племенник има вирус(а те живеят до нас и ходят в една яслена група с Митко).Мислех да го водим на лекар,но от снощи нищо ,нито е кашлил,нито е порвъщал дано е било единичен сличай и до там PraynigИначе съм доволна,че Митко изкара две пълни седмици на яслите и все за там ми говори,дано да е здрав и да ходи,че и аз да търся нещо да работя Praynig
Ночко,малката е голяма сладурана,много е нежничка и имам много лъчезарна усмивка Heart Eyes
Дания и аз ти пожелавам да имаш момиченце
Дани,
как мина интервюто?Имаше ли успех и за каква работа се отнася,ако не е тайна?
И като говорим за работа(знам ,че сме го правили),но споделете,кой с какво се занимава,а мъжете ви?Знам,че е лично и не всеки би искал да пише,но искам малко да раздвижа темата,а и много ми е интересно като говорите за офисите ви и  как днес работите 5 часа,а утре ще работите 10(примерно)Моя мъж например работи като търговски представител към Тойота в Бургас,той ни издържа в момента,защото аз съм безработна.чао за сега  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт