Звездни компромати-107

• 63 311
  • 717
  •   1
Отговори
# 180
  • Tам през Атлантическия океан
 Thinking Хъм интересно в нета намирам информация че е от суета  Rolling Eyes

А бях чела че имала проблм затова е прибягнала до операция , да не би да бъркам  Rolling Eyes

# 181
Дженифър Лопес коментира развода си.

Много ми харесват думите й:
"Не че преди това не обичах себе си. Понякога не осъзнаваме, че правим компромиси със себе си. Да разбереш, че някой не е за теб, или че не се отнася с теб по правилния начин, или че не прави правилните неща за самия себе си... Ако остана въпреки това, решението ми няма да е здравословно за самата мен. Обичам се достатъчно, за да загърбя това положение"

На мен Калина и преди това не ми харесваше.А името ,което избра за първото си дете направо ме остави без думи.

# 182

"Не че преди това не обичах себе си. Понякога не осъзнаваме, че правим компромиси със себе си. Да разбереш, че някой не е за теб, или че не се отнася с теб по правилния начин, или че не прави правилните неща за самия себе си... Ако остана въпреки това, решението ми няма да е здравословно за самата мен. Обичам се достатъчно, за да загърбя това положение"

Както казва кари Брадшоу- "Обичам те, но себе си обичам повече!".

# 183
Кейт Мос и дъщеря си с приятели на яхта в Сен Тропе 2 август
Блейк Лавли Лео Ди Каприо и колоездене в Ню Йорк, 2 август
Чарлийз Терон, 2 август, Лос Ангелос
http://www.johnnytim.com/temat/celebrity/photo.html

# 184
  • Пловдив
Thinking Хъм интересно в нета намирам информация че е от суета  Rolling Eyes

А бях чела че имала проблм затова е прибягнала до операция , да не би да бъркам  Rolling Eyes

Преди години бяха публикували някакво интервю, в което се казваше, че Калина не харесвала наследствения си сакскобургготски нос, затова ще го промени. След като операцията излезе неуспешна започнаха писаниците за здравословните проблеми.

# 185
# 186

Както казва кари Брадшоу- "Обичам те, но себе си обичам повече!".

Мисля, че беше Саманта в първата част на филма, когато късаше със Смит  Hug

# 187
  • Балчик
Thinking Хъм интересно в нета намирам информация че е от суета  Rolling Eyes

А бях чела че имала проблм затова е прибягнала до операция , да не би да бъркам  Rolling Eyes

Преди години бяха публикували някакво интервю, в което се казваше, че Калина не харесвала наследствения си сакскобургготски нос, затова ще го промени. След като операцията излезе неуспешна започнаха писаниците за здравословните проблеми.
newsm10 това звучи по- достоверно отколкото здравословни проблеми  Peace

# 188
Оливие Мартинес  с дъщерята на Хали Бери

Сладко изкушение, може и така да е Peace

# 189
http://life.dir.bg/news.php?id=9190830&nt=5
А  миналата седица четох, че  е много щастлив с жена си  newsm78

# 190
 Много се радвам за жена му Peace

# 191
  • София
Joy
Не знам каква жена би могла да изтърпи подобно суетно парвеню с огромно его.

И аз четох наскоро интервю с него. Жена му била просто перфектна...

# 192
# 193
Joy
Не знам каква жена би могла да изтърпи подобно суетно парвеню с огромно его.

И аз четох наскоро интервю с него. Жена му била просто перфектна...
Изпънал и е бръчките ли, нали в едно интервю беше казал, че го дразнят незнамсикакви нейни бръчки. Чувала съм , че се държи доста зле с нея, и това на обществени места...абе неприятен ми е този човек и това е. Изненадана съм, че имаме цели 8 общи приятели във фейсбук.

# 194
И аз се радвам за жената на Енчев Peace!
 Може ли някой да пусне нейни снимки?

Общи условия

Активация на акаунт