Звездни компромати-107

• 63 419
  • 717
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Ерик Робъртс,брат на Джулия Робъртс!

# 301
Ааааа, вярно беееее  Laughing Мерси  Hug

# 302
ерик робъртс. какво е сторил?

# 303
Ааа, нищо, явно е в България Simple Smile

# 304
Тук е, да..снима филм.

# 305
# 306
# 307
# 308
Анджелина Джоли и нейната дъщеря да пазарувате
Блейк Kfdkb нова на филма
Миранда Кер със сина си в Сидни, 5 август
http://www.johnnytim.com/temat/celebrity/photo.html

# 309
бебо Флин е с уникален аутфит  Heart Eyes много е фешън, ама тия снимки ми се струва че са снимани по време на фото сесия  Thinking
на Миранда как да не й се възхити човек на тооолкова висок ток с бебе на ръце  Crazy страхотни са  Heart Eyes

# 310
Мани клипа, песента е неподозирано тъпа. Дъц...
Peace Тръц ... ама голямо ooooh!

Пръц  Crazy Ужас  ooooh! Клипа е сниман в замъка в Равадиново, не знам дали забелязахте  Simple Smile

# 311
а този замък чий е? и изобщо как са решили точно там да се построи, някой знае ли?

# 312
Пенелопе Круз е с ужасна фигура, много гадно тяло има,
пък как и го изкарват с фотошопа да изглежда добре:)

# 313
а този замък чий е? и изобщо как са решили точно там да се построи, някой знае ли?

Аз доколкото знам е на Георги Тумпалов, който е родом от Петрич и е бивш състезател по борба, пише си го в нета Simple Smile Мечта му е била да има замък. Строи се долкото знам от 15 години и може би ще бъде довършен след 5 години. Всичко се прави на ръка. Строи го Тумпалов с още 12 роми  Mr. Green За да го посетиш и разгледаш миналата година е струвало 5лв, а ние тази платихме по 6лв на човек. Не е лошо, малко кичозничко за моите виждания, но определено впечатлява. Малко зловещо ми беше също, но си струва да се види  Peace

# 314
  • Варна
Не разбирам от фотография, но какво е уникалното на тези снимки? Идеята?
Щото абсолютно същите (е, с други модели, разбира се) бих могла да нащракам и аз, колко му е? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт