Звездни компромати-107

• 63 191
  • 717
  •   1
Отговори
# 555
Новото им шоу изглежда тъпота: http://life.dir.bg/news.php?id=9243523&nt=5

# 556
А Вихра нямаше ли също профил тук, или беше в друг мамски форум? Чела съм и постове някъде, покрай Мюзик айдъл...

Вихра някъде другаде имаше профил май...

На мене за Вихра ми е мъчно. За една жена ,която остава сама  с детето е най тежко. Почти половината покраи мен се разведоха. Дано поне да я обезпечи финансово.

Имат брачен договор. Дано детето да е обезпечено добре.
Сега си мисля.... миналата година покрай сватбата им ми беше чудно защо сключват брачен договор след толкова проверена връзка.... а може би Вихра си е знаела стоката!

Много ми е чудна тази закономерност - след 10 години връзка следва брак, а после скоропостижен развод. Натъквала съм се и на други такива случаи  newsm78
И на мен ми е мъчно за Вихра и ми е симпатична, за разлика от Ирина (впечатления от преди)

Ей това ме спря от сключване на брак миналата година  Wink. Казах си - имаме такава хубава връзка от  толкова години, колкото не траят повече бракове на днешно време, имаме две деца.... защо да си урочасваме късмета сега  Laughing

# 557
  • I want it all and I want it now.
Добре да питам. Този брачен договор има ли   валидност в Б-я? Имаше преди време ,някаква тема за това и се оказа ,че няма особен смисъл от него. Законово нещата не бяха оправени. Дано да сте ме разбрали. Много тъпо ,го обясних.  hahaha

# 558
Добре да питам. Този брачен договор има ли   валидност в Б-я? Имаше преди време ,някаква тема за това и се оказа ,че няма особен смисъл от него. Законово нещата не бяха оправени. Дано да сте ме разбрали. Много тъпо ,го обясних.  hahaha

Разбира се, че има! Уреден е в Семейния кодекс!

# 559

Отдавна ще да е била тази тема, от 2009 г. има нов СК.

# 560
Нов клип от Inna.

Струва ли ми се или и тя вече се е сдобила със силикон?  bombs

Последна редакция: ср, 10 авг 2011, 15:45 от medissa123

# 561
  • In The Middle Of Nowhere
Успях да намеря профилът на Ирина в бгмама и от случайни нейни постове ми се струва много мила жена  Thinking.

Точно за това и не го споделих във форума - защото и на мен ми изглежда мила, а и освен това много лични неща има споделени, които мародерите тук биха използвали по възможно най-гадния начин.
За това ще помоля и останалите да се въздържат. Гадно е да храним жълтурите !!!

В интерес на истината, видях Ирина на предпремиерата на Колите 2. Не ми се вида нито толкова красива, нито толкова мила. И Иван беше там с Ава. Дойдоха заедно, но стояха на дистанция един от друг по време на игрите преди филма. Не забелязах после кой къде седна. Уф, че ме яд, ама тогава още нищо не се говореше по темата, така че не представляваха интерес за мен Simple Smile

Първо казваш, че изглеждала мила, после че не била - кое от двете?
На мен пък дори и сега в разгара на сагата Сарачинова не ми е интересна, но дори и да е ако я видя пак няма да я оглеждам, защото не обичам да зяпам по хората.

# 562
  • където ми харесва
http://goo.gl/Z6F9h

Tired

# 563
Старо е, но този Жоро Любенов като го видя и само за това се сещам  Mr. Green. А покрай това да вмъкна още нещо старо и ужасно смешно Недялко за Риана  Mr. Green.

Риана целува плакат на Джъстин Бибър.  Laughing

# 564
# 565
# 566

Хубава  Simple Smile От всички "актьори" в Стъклен дом тя ми е любима  Wink

# 567
  • където ми харесва
Малко офф-топик, но като ги гледам тези двамата и се изумявам.
Чарли Шийн е 10 години по-млад от Брус Уилис, а изглежда 20 години по-дърт от него... Whistling

# 568
А Вихра нямаше ли също профил тук, или беше в друг мамски форум? Чела съм и постове някъде, покрай Мюзик айдъл...

Вихра някъде другаде имаше профил май... Напротив тук има!
[зка ми е мъчно за Вихра и ми е симпатична, за разлика от Ирина (впечатления от преди)
Ей това ме:lol:
[/quote]

Хора моля по спокойно идва нов сезон от другия месец всичко е ПР !! Как иначе ще ни накарат да гледаме  hahaha
Вчера Вихра Иван и детето бяха на с.Лозенец , където както знаете имат имотИ .! Там са почти цялото лято имам и снимка но не слагам жълтите да предложат цена !!! :
mrgreen:

# 569
Малко офф-топик, но като ги гледам тези двамата и се изумявам.
Чарли Шийн е 10 години по-млад от Брус Уилис, а изглежда 20 години по-дърт от него... Whistling

Наистина ли?  Shocked Смятай! Вече се убедих на 100%, че дрогата не прощава!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт