Звездни компромати-107

• 63 191
  • 717
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Вихра има профил тук във форума. Бях й чела постовете преди време, но не бяха много и нищо пикантно нямаше в тях, така че нищо не сте пропуснали.

Някоя добра душа ще ми прати ли на ЛС профила на Сарачинова  Praynig Аз съм от дискретните!  Grinning

# 571
Моля ви и на мен! Praynig

# 572
Нали съм дискретна и конфиденциална...пращам!

# 573
  • където ми харесва
Нали съм дискретна и конфиденциална...пращам!
Изпревари ме, тамън се готвех Laughing

# 574
Flutter Съдържателка на публичен дом ще и лепне като роля (Митовски да ми пише на ЛС какво ще плати за идеята)  hahaha hahaha

ейй като ще клюкарствате, дайте и на мен  Blush аз така и не разбрах как се търси само по име в тоя форум  ooooh!

# 575
Аз бих се радвала да видя Сашка в роля...неведнъж съм казала , че и се радвам.

# 576
  • I want it all and I want it now.
И на мен. Благодаря.

# 577
И аз много ще се радвам да видя Сашка в Стъклен дом. Ще започна пак да го гледам  Mr. Green

# 578
  • I want it all and I want it now.
И аз много ще се радвам да видя Сашка в Стъклен дом. Ще започна пак да го гледам  Mr. Green
И аз и аз. Тя работи ли нещо в момента?

# 579
  • София
Момичета, последно Сарачинова разведена/разделена ли е с мъжа си? Може би съм пропуснала, ако е коментирано, та ще прощавате  Blush

# 580
  • в Кошера
Е, момичета, недейте така де....дайте и на мен профилчето дискретно, искам и на отчаяната съпруга  Mr. Green

# 581
 Аз все пак си мисля, че е ПР покрай скандала с Васа и новия им сезон. Дано е така, де.

# 582
Аз все пак си мисля, че е ПР покрай скандала с Васа и новия им сезон. Дано е така, де.

Peace

# 583
# 584
Странен ПР, меко казано. Освен това е достатъчно да видиш първото предаване и ще си наясно дали и кой води. Няма как тази история да се експлоатира цял сезон. Пък и никой не се вълнува толкова, тук си чешем езиците щото е август и лично на мен ми е много лениво. Септември, Октомври хората започват ангажименти с пълна сила, дотогава ще сме забравили.
Аз продължавам да се съмнявам, че е вярно, но чак пък да е ПР.

Общи условия

Активация на акаунт