Ние днес бяхме на консултация - детето добре се представя, пак 1280 е качил и е вече 62 см.
Миналия ден се наложи да цедя и отново 40 мл успях от уж пълна гърда, та бях започнала пак да се замислям имам ли кърма, нямам ли. Явно имам, от месец не кусвал АМ.
Сложиха му ваксините, мъжки се представи, плака съвсем малко. Аз се бях приготвила да е доста по-драматично и не успях да се присъединя към реването. После заспа в колата, дадох му 3 мл Панадол ( и аз се чудех да стерилизирал ли, пък само я измих) и го накърмих и от три часа спи. Възползвах се да му направя отпечатък на ръчичката.
Аз да ви кажа си го мажа. Всеки ден след баня - ползвам шампоанче п/в крусти Мустела, че има много и шампоан за тяло Бочко, мажем със Себа Мед лосиона с урея. Мацвам по дупето Судокрем много рядко по малко ако има някоя пъпка или ми се стори зачервен. С лосиона докато мажа правя масажа. Лицето само ако са се появили от пъпките от претопляте със Стелатопия или Адерма.
Започвам днес да давам и Ентерокинд за газовете най-вече, че откакто разреди акането е голяма борба сутрин и вечер.
Иси, дано всичко е зад гърба ви.
Инсайд нещо се загуби, дано е здравичко детенце.
Кити аз памперс ползвам, пак сензитив кеър, не ми миришат. Купувам опаковка от 4, едното е бонус, около 11 лв са.