"Системата минус 60"- тема №27

• 35 284
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте! Hug Нещо не ми се спи, а и не съм запивала, защото досега празнувах р.д. Почерпете се за закуска  Hug

Отдавна не влизам в темата и повечето не ме и познавате, но все се каня да ви драсна няколко думички за стимул.. Към днешна дата съм около 55 кг. +/-1, не ги и следя толкова.. вече познавам перфектно тялото и организма си, усещам кое как ми влияе и лесно се контролирам и коригирам при нужда..

Винаги съм била убедена, че искам Системата да ми остане режим завинаги, но подобни заявления често звучат несериозно.. Но след 1,5 г. и около -36 кг. мисля, че е вече факт и връщане назад няма! Храната вече не занимава мислите ми, всичко е толкова естествено, ежедневието ми е съвсем различно..

Лятото ми се отрази благодатно и свалих и последните няколко килограма, които ме тормозиха дълги месеци.. Истината е, че освен много плуване и разумно хапване, комбинирах и с два детокса, бях решила само за прочистване, но бяха благодатни и откъм сваляне.. Подчертавам обаче, че в никакъв случай не препоръчвам Детоксикация+Системата по принцип! Друго по различно, което ми се случва е, че покрай вечния ми стремеж към здравословно хранене все повече преминавам към вегетарианско, че и веганско хранене..

Исках да споделя тези подробности, но, знайте, че основните 30 кг. свалих само със Системата!!

Продължавайте момичета, на прав път сте, вашият път! Вярвам, че всяка от вас ще го намери!! Аз съм благодарна всеки ден, че открих Системата и промених изцяло живота си! Гледайки снимки, виждам чужд човек, въобще не се разпознавам и се чудя как съм го допуснала, неусетно, неосъзнавайки.. Вярно, че моето свръх тегло беше натрупано за кратък период и с причина бременност и може би затова всичко се случи сравнително лесно.. но свалих и още освен тези "бременни" килограми, промених се много в много отношения.. сякаш жиовтът ми започна наново!

Спирам, че съм вече малко хаотична в този час! Прегръдки на всички! Hug

# 601
  • Пловдив
Вчера за пръв път от доста време реших, че ще направя каквото искам, а не каквото трябва, защото това ме убиваше вече. Не става въпрос за храненето, а за деня ми. Наистина бях изморена (не, че съм направила кой знае какво), но всяка сутрин ставам в 5.40 и реших поне, като се прибера този път да си позволя да си почина. Прочетох само едни ликциики, направих си гимнастиката и легнах да гледам филма, а после заспах. Така че тази сутрин поне съм се наспала, но като знам, че ми остават само 2 вечери да уча  Sad, а се чувствам, че не мога повече, просто искам, като се прибера от работа времето да си е за мен, а не за четене, на тези тотални глупости. Фькт е, че в 16 часа съм вече изморена и искам след гимнастиката почивка. Стига съм обяснявала едно и също по различен начин.
Вчера:
о: пиле с гъбен сос и таратор;
в: 2 ябълки, 1/2 кисело мляко;
Днес:
з: 2 постни сарми, няколко бисквити, шоколадов бонбон - почерпка за РД;
о: в менюто пише "яайца върку картофено пюре" и ако има таратор; (може ли яйца с картофи???)
После сигурно пак ябълки и учебник по Управление Cry Мразя такива предмети, които просто не са били и никога няма да бъдат в кръга на моя интерес.

# 602
  • Пловдив
Съжалявам за ужасния правопис. Мисля си за гадното Управление, а и говорех с един колега.

# 603
Добро утро  smile3501
Много се смях с вашите постове smile3521 Оправихте ми скапаното настроение.
Лебед, благородно ти завидях за дънките и за д----о.Мъжът ми ми подари снощи много хубаво бельо, но моя дирник не се събра в него  smile3511 smile3511 smile3511 smile3511 и отново ми стана гадно, защото съм дебела. Ето изплюх си камъчето.Простила съм си за качените кг. , но когато влезеш в магазин и нищо от стоката не ти става и се чувстваш като половин човек  smile3518
Менюто ми за днес:
З- два сандвича с чисто масло и луканка, чаша прясно мляко с мед и канела, 3 смокини, 2 реда шоколад
О- зеленчукова крем супа и салата домате
В- варени яйца
Радвам се, че  мога да се наслаждавам на хубавата ви и мотивираща компания
Insatiable, добре дошла
poohito, една голяма  Hug за теб
Жаси, разгледах снимките ти.Стархотна си  newsm10 Много си постигнала

Сиси ♥♥, стимул е за нас когато всички постигнали добри резултати пишете от време на време макар и да не ви познаваме
Лек, системен и минусов ден на всички

# 604
добро утро  Hug
сиси, браво на теб, радвам се че писа  Hug

Insatiable, режима е доста либерален, ще успееш.

Браво на всички с минуси.

# 605
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,

Insatiable добре дошла.Ако искаш прочети няколко страници назад,там обсъждахме плодовете.А и да видиш менютата ни и ще добиеш представа кой какво яде. Peace

За днес менюто-
З.Питка с кренвирш,крем-карамел
О.Салата и кебапчета
В.плод+кис.мляко

Утре правя 1 месец на Системата.Много бързо и леко мина това време.Вчера се премерих с метъра и видях доста добри резултати,но утре ще дам пълен отчет.Успях да накарам и сестра ми да започне Системата. Wink

# 606
Добро утро на всички.
anita 29 благодаря за кафето.Добре дошли на новите попълнения.
сисиаз те познавам защото съм изчела всички теми и съм те срещала в по старите публикации.Поздравления за постигнатите резултати.Аз не ям месо от от седем години,а риба ям много рядко,иначе млечни си хапвам.радвам с че си намерила своя път към здравето.за днес менюто ми:
з;мюсли с прясно мляко и мед 1бр.праскова
о:картофи на фурна шопска салата

в:млечен крем  с праскови
ще пия и фреш от грейпфрут но не знам кога
ЛЕК И СПОРЕН ДЕН НА ВСИЧКИ

# 607
  • На планетата Земя
Добро утро, красавици!

fapua, наистина си имала интересни емоции с този Конана. Гледах му рекламата, една дървена, като компютърна игра за малките. Ще го пропусна.

Insatiable, добре дошла. Неката силата, т.е. Системата е с теб!  Mr. Green Закуската ти е екстра, не виждам проблем. Опитвай се да ядеш плодове, полезни са.

Сиси, ние може и да не те познаваме, но те ЗНАЕМ.  Wink Whistling Кой не е чувал за тебе, се казва в една песен.  Joy Ти си наша гордост, на първа страница. Много ти се радвам. Бъди щастлива! И минавай по-често, нужна си ни!  Hug

poohito, всички са минали през това учене. Няма на теб да ти се опре. Още малко. Ще го пребориш това Управление.  Peace (имаш възможност да си редактираш постовете, ако нещо не ти хареса, натискаш над поста, горе вдясно "Редактирай")

Цветна77, това бельо много скоро ще ти става, много скоро ще ти става, много скоро, много скоро..... Докарах ли го на Кашпировски?  Laughing Hug

Алиена, сръбвам си от кафето. Вчера дори си донесох кафява захар в офиса. И намалих лъжичките. Усещате ли ме вече колко съм прелестна? То и дрехите ми такива днес: блузка в бледо розово и бели дънки. Леле, днес съвсем се разлигавих.  Crazy Чакам с нетърпение да прочета за радостта ти утре.

От вчера започнах леко спорт - привечер направих 4,2 км на велометъра, днес сутринта - коремни преси.

Менюто за днес:
з: пълнозърнеста хилийка с топено сирене Роса, 4 лъжици активия с горски плодове вътре с малко мюсли с парченца плодове, мляко с нес без захар
о: салата домат и краставица, 2 кренвирша, домашно грозде
в: кисело мляко с плод

Малко еднообразно ми е менюто последните дни, но гледам, докато мога, да почивам от готвене. Съвсем скоро вътрележката ще се завърти, като си дойде моето джереме и тръгне на училище. Лещица ми се е прияла. Crazy (KERIZI, ти си виновна  hahaha)

# 608
Добър ден, ситемки!

Сиси ♥♥ , поздравления за постигнатите резултати! Желая ти от все сърце да запазиш постигнатото и да се радваш на един безпроблемен и здравословен живот.

За днес заплануваното меню е
З - мюсли със сушени сини сливи и ленено семе, сварено с вода + 2 праскови
О - макарони с дом сос +печен патладжан и печен пипер
В - бамя с дом. сос + сирене

В предния си пост питах за маслините. Тъй като у дома купуваме едри безсолни маслини и досега винаги ги слагах към салатите _ Проблем ли е да ги включвам и сега?

Видях от табличката на първа станичка, която е чудесно оформена   bouquet , че за обяд може първо, второ и трето , но сладкиши -не . Това означава ли , че не е проблем да се вкючва плод за десерт? Нали при разделното хранене плодове се ядат отделно. newsm78

# 609
  • Емаесесаесесапипиа
Днес имам -0,700 кг. за седмицата!!!
Усещанията са много измамно нещо. Вчера имах чувството, че се провалям, че нищо не става и ми идеше да се натъпча по случая (за пръв път ми се случва откакто съм на Режима), а ето че днес такъв добър резултат. Човек не трябва да се поддава на временни настроения и на песимизъм, че нищо няма да стане. Става, макар и бавно, но става. Дори с банички, хамбургер и вафли, стига да се спазват правилата.
Сиси, честит рожден ден!!! Много вдъхновяващ постинг. Ти си почти на половина, от това което си била преди, няма как да не си нов човек. Ще ми е интересно да разкажеш повече защо и как премина на веганство и вегетарианство. Вчера си срещнах инструктура по йога, при който ходех преди 20 год. (последните 10 не ходя), той си беше все същия човека - не  мръднал и грам за това време, и толкова свеж и лъчезарен. Мисля пак да си подновя практиките. Тогава бях много сериозна, но това се съчетава с определено хранене, та за това те питам.
Добре дошли на всички нови мами! На всички останали . благодаря, голям стимул сте. Всеки път като си помислям да кривна, се сещам за вас и това ме връща в строя

# 610
Добро утро,мацки  Flutter

Много благодаря за приветствията, в интерес на истината всичките ви постове са супер оригинални, различни и интересни - за мен е удоволствие да общувам с други емоционални натури               
 bigdance2
Сега тъкмо си направих   kaffeetrmker_2кафенцето в офиса и мятам задачите.. afwitch

Както често ми се случва, планирам едно, става друго.. добре,че не съм ограничена откъм точен вид храна   chef

Закуската ми не беше сандвич,а : 1 вафла Троя  Rolling Eyes § 1 голяма чаша ратворимо кафе със сметана и захар.
Обяд (поне планирам): някакво месо + салата или салата с пилешко/риба тон
Вечеря(да видим дали ще е): плод + кисело мляко (гледам повечето от вас това са планирали, а при мен, ако ям малко на вечеря (и нискокалорично), СЪС СИГУРНОСТ свалям..и то веднага.. Flutter ама   hahaha мотивация бол - йок!
Хубав, усмихнат и зареждащ ден!

# 611
Сиси, ЧРД на патерица!  Heart Eyes Hug
Пожелавам ти да запазиш феноменалния резултат, който постигна и да си все така мила, красива, добра и усмихната, както те помня!  Hug
Ти наистина си нашата гордост тук, твоят резултат е най-голям и наистина си пример заподражание! Представям си как си се стопила, аз за последно съм те виждала ранната пролет, като беше някъде около 62-63, тогава ми се струваше много слаба, а сега 7-8 кила надолу направо не знам каква си клечка.
Ей, момичета, дайте да се видим през септември, много ми е домъчняло за вас!  Sad

Алиена, добре си дошла отново при нас!  Hug

Последна редакция: ср, 31 авг 2011, 11:12 от Анонимен

# 612
Хайде и аз похвал с още минус 1 кг! 59 съм вече, доста задържах на 60, но си струваше!  Party

За вчера:
О: Градинско хапване- картофки, тиквички, доматки.Спретнах ядене с каквото имаше в градината
В: Пил. пържола

За днес:
О: Сухари с кашкавал и домати
В: Мисля я, но май са ми се прияли ябълки и мляко

Жаси, броиш ли още общите кг свалена сланина? Много е стимулиращо  Laughing

# 613
Жаси, броиш ли още общите кг свалена сланина? Много е стимулиращо  Laughing

Браво, браво!  Grinning

Нещо напоследък й изпуснах дирите на сланината, ама ще я претегля скоро, само да ми остане повечко време.  Laughing
Не е лесно, старите системки вече не се отчитат, новите не всички се записват в таблиците. Най-лесно ще е всеки, който не се отчита при Лебед, да си напише тук колко е свалил и аз ще прегледам и систематизирам данните.

Ето, ти си минус 16, аз съм минус 25, Сиси е мину 36, дотук само сме унищожили 77 кила сланина. Като сложа и Лебед, направо закръгляме стотачката. 4 жени - 100 кила, без да смятам другите, та като нищо сме минали половин тон свалена сланина всички системки общо.  smile3501

Това ако го погледнем в кренвирши, са сигурно 1 вагон.  Laughing  Вагонче с мас...   Laughing

Последна редакция: ср, 31 авг 2011, 19:02 от Анонимен

# 614
Здравейте Системки

Сиси ♥♥  newsm59 от мен на патерици, много приятен пост, благодарим, че си се сетила за нас все още мъчещите се с борбата с килограмите и дойде да ни мотивираш. Желая ти много щастие на новото ти ТИ  Heart Eyes

Оф, аз снощи упитомявах ламята, засега дреме, трябва да я приспя аз, няма къде да ходи. Днес съм системна

з: кафе с мляко, малко шоколад и сиренка о:ориз с пилешко, салата от краставици и копър в: ябълка, киви и кис. мляко

Жаси, за половин тон със сигурност ами май и тон гоним Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт