"Системата минус 60"- тема №27

• 34 966
  • 740
  •   1
Отговори
# 45
Добро утро  Peace
Макар и в МЦ   smile3516 да се похваля , че още 0,300 кг. ги няма  newsm44
Ще ми се до края на лятото да продължават да падат килата със същата скорост  newsm17 newsm17 newsm17, че като знам като се застуди какъв застой ще бъде  Weary 

# 46
  • Благоевград
Добро утро! Как сте систимки , минуси валят тази сутрин - браво на вас! Hug

Тук е мястото да питам, какво става когато обядваме преди 12 - може ли всичко. В книгата си Е. Мириманова (стр. 87) препоръчва при ставане да се хапне нещо малко, а после към 12 да се яде всичко. По-надолу споделя, че обядва два пъти: ведъж към 12 и после към 3-4 като понякога пропуска вечеря, понякога нещо съвсем леко, така храненията стават четири, а не три. Виждам, че при почти всички тук обядът е съвсем разделен и диетичен, та за това питам - дали нещо грешно интерпретирам книгата..
Иска ми са да ти отговоря правилно, но не съм сигурна, че ще бъде така, защото съм сравнително
нова в Системата, книгите не съм чела и разчитам само на информацията от първа страница.
Въпреки това моето мнение е: считам че Мириманова  е пропускала вечерята, но не и в началото,
а когато вече е намалила и количеството на храната.
Аз лично спазвам трите хранения. Когато обядвам преди 12 винаги спазвам правилата за
обяда, все пак това е второ хранене за деня.
Ако път обяда е след 14 ч. спазвам правилата за вечеря. Миналата седмица имах подобен случай.
Нека се включат и по-опитните момичета!  Peace

Моето меню днес е: з-тостерен сандвич с кашкавал и сирене, сок от сливи(домашен),бял шоколад.
                                 о - кебапчета и салата домати, сирене и парче кашкавал, ябълка.
                                  в - кисело мляко, ябълка, пъпеш, диня.

# 47
  • Испания и Стара Загора
Влизам да се похваля с първия минус.Бях решила да се тегля на 2 седмици,но исках да видя дали има някакъв ефект и днес се качих на кантара.Резултата за 2 дни е -1.200кг Party

# 48
  • София
Здравейте, и аз се разписвам в новата тема, макар че напоследък няма много с какво да се похваля. От умора ли, или от друго, хич нямам настроение, гладна съм, пък не знам какво ми се яде, въобще - няма угодия  Mr. Green

Днес мислех да се претегля, но ме споходи МЦ и се отгазах - да не се обезкуражавам излишно.

За да не е спам, ето менюто за вчера:
закуска - сандвич, чаша кола, 3-4 шоколадови бонбона
обяд - салата (домат, краставица, 3 маслини), пиле с ориз
вечеря - 2 сухара с кашкавал.
Като минаха 2-3 часа пак много изгладнях, по разбираеми причини, и чопнах малко от манджата на децата. Но пък устоях на глада за сладко, който ужасяващо се изостри, и чак на сутринта си изядох шоколада, той пък беше един гаден (от някакви промоции), чак ми стана лошо.

Kukita, според мен трябва да започваш да се храниш преди много да си изгладняла, за да можеш да регурилаш точно какво и колко ядеш. Според мен за 3-4 седмици организмът би трябвало да свикне с новия режим.
На мен така ми става много тежко - както го описваш - като вечерям да речем към 20:00.

Страхотна е станала първата страничка - много прегледна и подредена. Това е типичен пример как човек като отслабва и му се проясняват мислите Simple Smile
Добри дошли на новите момичета и много успешно приключили системни дни за всички!

# 49
  • Пазарджик
Здравейте момичета  Hug
След 2-та ужасни дни на МЦ и не системни също днес съм пак при вас надявам се само като се кача на кантара да няма големи + че не знам  Tired Браво на вас за свалените кг
Kukita и на мен ми беше мн гладно в началото.Може би 1 -2 седмици докато свикна с ранни час, но пък гледах да ям повечко а с времето порциите сами си намаляха.Хапвах примерно една голяма шопска салата с айран или само зеленчуци  и диня но гледах да си се наяждам иначе после ставаше мн зле положението.При мен с течение на времето порциите се смалиха и вече даже ако ям малко по късно ми е зле.
Меню че пиша по късно че още не съм го измислила.

# 50

Тук е мястото да питам, какво става когато обядваме преди 12 - може ли всичко. В книгата си Е. Мириманова (стр. 87) препоръчва при ставане да се хапне нещо малко, а после към 12 да се яде всичко. По-надолу споделя, че обядва два пъти: ведъж към 12 и после към 3-4 като понякога пропуска вечеря, понякога нещо съвсем леко, така храненията стават четири, а не три. Виждам, че при почти всички тук обядът е съвсем разделен и диетичен, та за това питам - дали нещо грешно интерпретирам книгата..
Иска ми са да ти отговоря правилно, но не съм сигурна, че ще бъде така, защото съм сравнително
нова в Системата, книгите не съм чела и разчитам само на информацията от първа страница.
Въпреки това моето мнение е: считам че Мириманова  е пропускала вечерята, но не и в началото,

точно така - Мириманова е вече на поддържане на резултат, затова може да хапне не тончо по Система. Коя книга си чела? Тя нали има много.
Закуска трябва да е сутринта. Обяд - към 13, вечеря към 17.30-18. Ако си закусвала вече и искаш да обядваш преди 12 - то трябва да ядеш като за обяд, а не още една закуска. Ама това е само ако искаш да отслабнеш Wink

# 51
Здравейте!
Мноого мързелив ден ...   Tired
И все пак да се отчета:
З- 3 парчета кекс и 2 глътки прясно мляко
О- 2 чушки с яйце и сирене и салата домат,краставици и 2-3 тъкни парченца печен патладжан -всичко е приготвено без грам мазнина
В- салата домат,краставици и сирене
Това е за сега от мен    smile3507

# 52
  • Благоевград
Антоника И на мен ми се приспа от твоята прозявка  Laughing

Аз се включвам да си оплача, как не се чувствам добре... ама аз съм си виновна.
Ядох сладолед в 11.00ч. и познайте дали бях гладна.....не, в 13.30ч. не чувствах
никакъв глад.
Обаче хапнах едно кебапче, малко домат,сирене и от кашкавала.
Сега все още усещам този сладолед, все едно току ще съм го изяла.
Друг път ще си го ям за закуска  Mr. Green за да нямам такива проблеми  Joy

# 53
...
Kukita и на мен ми беше мн гладно в началото....
Благодаря, pipilota, думите ти ми подействаха много успокояващо и амбициращо. Ще свикна, няма къде да ходя.... А днешното ми меню е следното:
Закуска: Сандвич от овесени трици с пуешко филе, препечена филийка ръжен хляб с идея масло и малко сирене "Грация" върху него, няколко парченца пъпеш и .... за киселото мляко нямах място, така, че си го оставям за вечеря.
Само дето днес се успах (в отпуска съм де Sunglasses), закусих към 10, и до 13 часа не се сетих за ядене.
Обяд (чак към 13,30 часа): Телешки кебапчета със салата от домат, краставица и лук. И за десерт - голяма праскова. И чак като я изядох, се сетих да проверя дали е в списъка на разрешените за обяд плодове... Е, не е, така, че пак сгафих  Embarassed
Вечеря: Ще бъде голяяяяма шопска салата, дано ми запълни лакомия търбух. И може би кисело мляко, ако остане място?
И аз отивам да си полегна, че си е време за хубава следобедна дрямка, Антоника добре ни е казала  Simple Smile.

# 54
И аз си взех сладолед-за утре сутрин.
Менюто днес:

З- кроасан,1/2 сухарче
О-печено пиле,шопска салата
В-сигурно няма да огладнея достатъчно (нищо ,че ядох в 12ч) ,затова мисля да хапна диня.

Хубав и успешен ден от мен. Simple Smile

# 55
сигурно няма да огладнея достатъчно (нищо ,че ядох в 12ч) ,затова мисля да хапна диня.

Ооооо, аз нали съм  ти другарче ще хапна вместо теб. Днес и вчера ме гони страшен глад от събуждането, че съм пред МЦ Tired

Отчета:
з. 2 малки принцеси с пушко и топено сирене, 2-3 хапки торта тирамису
о. пиле със спанак и ориз, чашка кисело мляко
в. днес вече ще е сладкооооо..кисело мляко с ябълка и канела Mr. Green

# 56
И аз да се включа в редиците на несъвсем позитивните днес, не ми се иска да се оплаквам дори и на най-близките, това са си мои дяволи, но имам нужда да споделя и да разредя напрежението в главата си, а тук подкрепата е много силна и почти анонимна  Rolling Eyes. В момента съм много хищна, вързана съм в нас и направо... ku-ku

Системна съм, стомахът ми е пълен, но мозъкът си позволява да ми играе номера! Лекинко пред депресия съм, защото искам септември да започна съвсем нова работа, за която не се чувствам готова, но знам, че е време да направя крачката и този месец да си събера мислите в тази насока за да мога поне да събера кураж да кандидатствам. Лошото е, че се разпилявам... и всяка секунда, в която си мисля колко съм неопитна в това начинание и как хлапетата са по-добри от мен ме спъват дори да започна самообучението, в резултат на което ми се иска да се самонакажа като за начало и най-безобидно с храна - за сега, няма да го направя.

Истината е в постоянството, за всичко се отнася - талант, въображение, имат значение, но работата, посоката и постоянството са си най-важни (колко е лесно да се редят думи... за разлика от системата тук правилата трябва сама да си изградя, следя и спазвам - доста по-трудно е така, още веднъж евала на Мириманова)!

# 57
   Лебед, защо си даваш такава ниска самооценка?! Naughty Я, седни и напиши на един лист всички свои качества с които се гордееш, нещата които правиш добре и ги прочети няколко пъти Hug Пожелавам ти скоро да отмине това ти настроение и ти желая успех и упорство в новите начинания Hug

Момичета, ако имате фейсбука на Мириманова моля ви вижте последната и фотосесия, много е напълняла Thinking в сравнение с последните и снимки от книгата. newsm78

# 58
  • София
Лебед, недей така бе, мила! Никакви депресии  Naughty !
Ако искаш някакъв професионален съвет, вярвам, че от тук-пишещите ще се намери поне един човек, който да ти удари едно рамо; само кажи за коя професионална сфера става въпрос. И си мисля, че няма никой да се разсърди за малко спам в тази насока. Пък и за да се свалят успешно килограми си трябва спокойствие и хармония в душата, нали така?
С теб сме и ще те подкрепяме, доколокото можем. Ти си една от най-успешните системки и ни действаш толкова мотивиращо да не се отказваме, че лично аз на драго сърце бих ти подала ръка, стига да мога. Силни прегръдки и не се отчайвай  Hug !!!

За днес менюто:
З: ръжени сухари с течен шоколад  ooooh! Embarassed (това ми се ядеше, а как исках да изхвърля всичко сладко, ама нА..... )
О: кюфтенца от чисто телешко месо на скара, таратор
В: може би айрян с ябълка или таратор, зависи какво ми се дояде

# 59
  • Чикаго / София

точно така - Мириманова е вече на поддържане на резултат, затова може да хапне не тончо по Система. Коя книга си чела? Тя нали има много.
Закуска трябва да е сутринта. Обяд - към 13, вечеря към 17.30-18. Ако си закусвала вече и искаш да обядваш преди 12 - то трябва да ядеш като за обяд, а не още една закуска. Ама това е само ако искаш да отслабнеш Wink

И аз съм на това мнение. Не съм чела книгата, ама то ако можеше на всяко хранене да се яде каквото си искаме, нямаше все пак да е някакъв режим за отслабване, а за напълняване. Достатъчно е, че сутрин човек може да си хапва каквото пожелае.

Аз гледам да не пропускам хранене, защото после много огладнявам. Затова дори и да не съм особено гладна на обед, сядам и обядвам. Така издържам без да огладнея въобще до времето за вечеря, и тогава дори и да хапна нещо леко, като диня и сирене например, въобще не огладнявам докато си легна. Само пия много вода. Но ако пропусна обяда, закуската или хапна много малко на някое от тези две хранения, след това умирам от глад. Според мен успеха на системата е в редовното хапвване 3 пъти на ден, така че човек да се засища добре, и в ранната вечеря.  Постепенно порциите намаляват от самосебе си. Е, все пак трябва да се спазват и правилата за позволени-непозволени храни на обяд и вечеря.

Менюто ми за вчера беше:
З- млечна баница и боза
О- зелена салата и 2 кебапчета
В- диня със сирене

След вечеря хапнах две-три парченца сиренце, че мъжа ми си беше нарезал и се изкуших.

Поздравления за свалените килограмчета и грамчета. Hug

Лек ден.

Общи условия

Активация на акаунт