"Системата минус 60"- тема №27

• 34 960
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
Кашарел, би ли публикувала линка към фейсбука на Мариманова, че аз нещо не го откривам  newsm78

# 61
# 62
Лебед, миличката,недей да се депресираш!Това е най-лошото,което можеш да направиш за себе си!Така ще пропуснеш успеха си и няма да можеш да му се насладиш изцяло!Аз имам една такава философия /ако може така да се каже/ за нещата от живота-  ако си мислиш и си представяш само лоши неща ,то ще ти се случват такива.Но,ако мечтаеш за хубави-те сполетяват хубави!Аз съм на мнение,че всичко се контролира от подсъзнанието - така,че седни един ден,отпусни се и започни да мислиш положително за новата работа.Започни да си представяш успеха и той ще те споходи!Отиди на новата работа с положителна нагласа и усмивка и ще видиш,че всичко ще бъде наред!Аз ти пожелавам успех,който съм УБЕДЕНА,че ще постигнеш!  Hug

А,за фейса на Мириманова и аз го имам- сега като казахте за последните снимки и аз ги разгледах .... newsm78 може би е нещо от самите снимки да изглежда по-пълна или от роклите...незнам .... на някои снимки ми се вижда по-пълна ,на други не .....но като цяло изглежда страхотно!!!  

# 63
Здравейте момичета  Mr. Green!

Искам да изкажа специалните си благодарности на janeta* и Жасмин за грижата на темата. Момичета, приемайте всеки свален килограм на настоящите и бъдещите системки като подарък за положения ви труд, защото без него нямаше да сме тук   bouquet.

Жасмин изглеждаш като готина тинейджърка! Но няма как да не забележа и малкия мушмурок зад тебе. Голям сладур, да ти е жив и здрав.

Трън в очите
благодаря и на тебе за превода на рецептите, с удоволствие бих ги прегледала и приложила. Но не знам и аз как да качим файла, евентуално в мейла на темата.

Лебед
съгласна съм с Кашарел.. нещо и на мене ми се струва, че подценяваш личностните си качества.. и както сама каза:
Истината е в постоянството, за всичко се отнася - талант, въображение, имат значение, но работата, посоката и постоянството са си най-важни.
А за тебе със сигурност мога да кажа, че си много силна и постоянна личност. Дерзай и не се вкарвай в излишни филми  Hug.

Кашарел разгледах й снимките. Наистина е напълняла (по мое скромно мнение около7-8 килограма), като се има предвид, че я е снимал професионален фотограф. Но въпреки това е много сладка.

Привет и много успех на новите попълнения. Браво и на момичетата с минуси и адмирации за волята на задържащите.

За себе си ще кажа, че не съм спряла да ви чета. Чувствам се много добре и малкото човече расте. В момента контролирам нещата с разделно хранене и често закусвам с плод. Храня се до 20 часа. Надявам се скоро да овладея нещата до пълно системстване, тогава ще се включвам по често  Mr. Green.

# 64
А на мен ми се вижда доста напълняла в сравнение със снимките за книгата да  newsm78

# 65
Кашарел, Kally May, Антоника, Elileni благодаря момичета!

Пиша ви отговор и трия, пиша и трия!

Занимавам се от близо 12 години с компютърна графика и анимация. В България знаете как е - всеки е всичко - лично при мен - хем се водя артист, хем дизайнер, хем фотограф, хем предпечатар, едновременно правия структурата, визията и прорамната част на интернет страници, подготвям анимирани банери, правия външни реклами, вътрешно обзавеждане на помещения за събития, подготвям презентации и рекламни клипчета... обработвам звук... и всичко, което може да ви хрумне в един рекламен бизнес. Уморих се от посредственост, до сега наваксвах, успявах да изпълня всичко в срок и смея да твърдя достатъчно качествено, но ми се иска да се профилирам, защото всеки ден софтуерът се променя, става все по-мощен и все повече неща могат да се реализират с един продукт, а на мен ми се налага да ползвам доста и естествено вече не съм напълно в крак с тях. През цялото това време си мислех, че израствам и вървя в посоката, в която искам - да правя тримерни анимационни късометражни филмчета, но все не остава време за тях, най-малко работа достига до мен в тази сфера и наистина много съм изостанала - реално трябва да почна от нулата. Имам усещането, че всеки път щом имам някаква идея трябва да започна да уча от начало и нямам време да стигна до хрумката, която имам.

Това, което искам е да стана тесен и много добър професионалист за да мога да се вкарам наистна във филма Elileni Mr. Green.

Моля да спрем до тук, не искам да спамим темата, но наистина е важно човек да е в хармония със себе си за да върви напред, а аз успях малко да подредя своята глава, за което много ви благодаря, наистина понякога малко му трябва на човек!

Благодаря!   bouquet

# 66
А сега вече по темата Crazy

Кашарел - да и според мен е качила около 10 кг, но в крайна сметка това няма значение, защото въпреки това изглежда много добре. Предполагам, че е нормално за всеки човек да има такива моменти, а особено за някой, който е имал проблем с килограмите! Все пак новата ѝ книга е за бременни, може да е прихванала нещо Wink

Elileni много освежаващо ми действате Mr. Green, знаеш ли! С радост чета всяко нови инфо за теб и много ти се радвам!

fapua що се отнася до книгата, прочетох я и умишлено я забравих - спазвам написаното тук - повече не ми е нужно - систематизирано и ясно.

М... много добре се чувствам вече!

# 67
Здравейте  и от мен!Антоника  поздравления  и да се оправяш.Лебед  недей така .Наистина  е лесно  отстрани  да ти даваме съвети  .Но като всяко ново начало  е нормално да си изплашена и неуверена .Пробвай  ако не вървят нещата тогава ще му мислим.Много съм далеч от твоята специалност и не мога да дам съвет професионален.Но човек преборил със килограмите си мисля ,че имаш   достатъчно воля и сила.Затова действай.Д а се отчета и аз
з-кафе с мляко и  захар 4престижки кисело мляко с мюсли
о-пиле жулиен домат диня
в-смятам кисело мляко с диня  ,но ще добавя и малко трици че днес не съм ходила до тоалетна
до после

# 68
Вярно,че на някои снимки изглежда много напълняла,на други е страхотна. Борбата с килограмите е безкрайна и жестока,за съжаление.  Tired
За това за мен е изключително важно да има с кого да споделям загуби и победи в битката .  Hug

Мисля каква да е вечерята,динята не ми хареса на първо четене... Wink Яде ми се таратор,но от него много задържам и не искам да си правя експерименти. Simple Smile Офффф...

# 69
  • Пазарджик
Здравейте отново момичета
Лебед  Hug Hug Hug имай вяра в себе си и следвай мечтите си.Първата крачка винаги е трудно но ти си упорита и вярвам че ще успееш.
Да си кажа менюто и аз:
З- форнети с кафе
О- пиле с ориз
В - домат , краставичка и диня

Момичета какво става със срещата защото датата наближава и трябва вече да се конкретизираме Simple Smile

# 70
melimel, pipilota_85 благодаря!

Що се отнася за срещата, искаше ми се Жасмин да каже дали може в неделя на 14-ти, защото като гледам, е добра пресечна точка на дати, предлагам да е на езерото Ариана, както казва Стелету сутринно-обедно време, например в 10:30 пък можем и до обяд да откараме ако се заформи хубава приказка Simple Smile

Какво ще кажете?

# 71
  • София
Лебед  Hug Hug Hug !
За мен е идеално и времето и мястото за срещата  Peace ! Нека и другите да кажат.

# 72
  • Пазарджик
и аз съм съгласна с времето и мястото ако не мине котка път ще дойда. Laughing

# 73
Лебед, ти помоли да приключим темата и аз няма да задълбавам в даване на съвети и дъра-бъра, само искам да ти кажа, че каквото и да решиш - ти стискам много силно палци да се случи точно това, което ще е най-добре за тебе! Hug

И да споделя, нещо, което много ме радва - откакто писах в темата, имам вече "загубени" (надявам се безвъзвратно Wink) 0,800кг. bowuu Определено писането тука действа мотивиращо и отслабващо, въпреки дребничките промени, които съм решила за себе си, че ще си позволя (за това и няма да си пиша менютата - от достатъчно време се запознавам със системата и мисля, че са ми ясни основните правила, а и не искам да обърквам някой).

А ако знаете как ви завиждам, че ще се съберете.... Cry

Хубава и спокойна вечер!  Hug

# 74
Здравейте, момичета! За съжаление, аз сигурно няма да успея да дойда на 14-ти, най-вероятно ще сме на морето, но ви пожелавам приятно изкарване!  Hug
Иначе, ако има кандидати, тази седмица мога в петък привечер, събота и неделя през деня - ако искате на Ариана, ако искате в Южния парк, или където и да е из София, само кажете. Иначе, чак след 25 август.

Лебед, знам колко е трудно, моята сестра се занимава с подобни неща и там наистина скоростта е шеметна - всеки ден излизат новости и непрекъснато трябва да се учи. Успех ти пожелавам и горе главата!  Hug Flowers Four Leaf Clover

Снежанке, много се радвам да те видя пак тук, липсваше!  Hug

Момичета, не съм ви чела, тези дни непрекъснато сме навън с децата и не сядам на компа, дано сте добре и системата ви върви успешно и леко!  Hug

Последна редакция: ср, 03 авг 2011, 21:06 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт