"Системата минус 60"- тема №27

• 34 968
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте!

Който е оформил първата страничка, се е справил прекрасно! Толкова е систематизирана Системата Simple Smile и всичко се открива толкова лесно, браво!!!

При мен нещата са някакви такива не много системни... Трудничко ми е най-вече с обяда - на обяд или следобяд, ако не изям нещо сладко, се чувствам едва ли не прецакана. А и днес си купих гофретник и естествено бързах да го изпробвам  Laughing Радвам се поне че вечерям по Системата.

Днес:
З: 1 кроасан с шоколад, 1 сладка с крем, много кафе
О: 1 свинска пържола (малка и суха), салата и една и половина гофрети със сладко
В: 100 гр. скариди на тефлон

Както се забелязва, сладкото много ме изкушава и въпреки това съм -700 гр тази сутрин Wink Със сигурност потенето във фитнес залата ми се отразява добре и добре че си преодолявам мързела, че с тези сладкиши... Simple Smile

Иначе Мириманова и на мен ми се вижда напълняла с около 10-12 кг. Преценявам на око, но мисля, че кг са около 10, защото аз съм мааалко по-висока от нея, а на 72-3 кг. тялото ми изглеждаше по подобен начин. Ама да не е лесно да се поддържат 60 кг ... Аз едва поддържах 70 в най-добрите ми години, за 60 изобщо не мога и да си помисля! Както и да е, Мириманова не е решила - не ги е свалила Simple Smile

Прекрасна вечер на всички!   bouquet

# 76
  • Испания и Стара Загора
Тази вечер реших да ям кисело мляко с ябълка и канела,вместо шопска салата.Успях да  изям само 3-4л.,защото изобщо не ми хареса SickДано не огладнея много и да издържа до закуската.Със сигурност повече няма да правя това Crazy

# 77
  • Емаесесаесесапипиа
Палавник, Russian mama, Irka  и Лебед - благодаря за отговорите. Ще се постарая да съм по-стриктна. Мисля, че в книгата си Екатерина нарочно се е опитала да бъде максимално гъвкава и компромисна, за да демонстрира, че е важен принципът, а не диетата. Но при мен колкото повече свобода, толкова по-малко резултатност, така че и аз ще се придържам към вас. (и да, Russian mama, определено искам да отслабна Simple Smile).
Лебед, не се тревожи толкова. Аз преподавам на едни такива хлапета. Областта е друга, но в началото и аз си мислех какво ще им говоря като те знаят повече от мен (някои от тях и повече практически опит имат), но после като ги опознаеш малко разбираш че нищо не може да замени житейския опит - нито ум, нито знания, нито амбиции, просто са си зелени, ама зелени. Така че не се подценяваай. Годините са предимство. Работата не е само комплекс от знания и умения, тя е преди всичко качества и характер, които се изграждат с времето. По-младите в общия случай издишат. И за тях има време де...Успех ти желая!

Днес: З: филия с кашкавал, филия с масло и сладко от смокини, една кокоска, З-О (преди 12 - да разбрах, че това вече не е оправдание, но ще е от утре): пъпеш и две - три царевици, О-В (към 16 часа): пълнена чушка с ориз и кайма, салата., плуване (в морето), 1 час разходка с бърз ход. Лягам си гладна така или иначе.

# 78
Топ Гастроном, ти колко си висока?   bouquet

# 79
Първо се извинявам за спама :
Искам да кажа на fapua , че не мога да спра да гледам снимката на аватара и!!! Уникално красиво дете!Просто се влюбих..... не се стърпях до утре като се отичам да го кажа  Blush

много,много,много красиво същество...и аз искам ...  Blush

# 80
Maci, 1.77 съм Simple Smile

Страхотно мнение, Fapua, браво!!!

# 81
Топ Гастроном, оооо ти си доста височка супер  newsm74

питам не за друго просто да добия представа кой на какви килограми и височина се чуства добре   bouquet

# 82
Нормално е да се интересуваш, Maci Simple Smile Аз мисля, че изглеждам отлично на 70-72 кг. Била съм и по-малко - към 65, но това си бяха кански усилия за мен - глад, глад и пак глад. Друг начин не знаех! Но тогава бях на 22-23, сега гоня 30-те и се предполага, че поне малко съм помъдряла в това отношение Simple Smile Дай Боже повече млади хора да "поумнеят" на по-крехка възраст...

За срещата в София - много бих искала да присъствам, но живея в чужбина и ... няма как Sad Ще ви се радвам виртуално...какво да се прави...

# 83
  • Емаесесаесесапипиа
Първо се извинявам за спама :
Искам да кажа на fapua , че не мога да спра да гледам снимката на аватара и!!! Уникално красиво дете!Просто се влюбих..... не се стърпях до утре като се отичам да го кажа  Blush
много,много,много красиво същество...и аз искам ...  Blush

Най-малката Simple Smile Вече е звяр на четири и половина. И аз мисля, че беше мн. красиво бебе (за това сърце не ми дава да я махна от аватара, не че сега е грозна де). Стискам ти палци за такава радост! (И аз се извинявам за спама).

# 84
Топ Гастроном, да аз определено съм много против крайностите относно диетите, може би тъй като никога не ми се е налагало да съм на кой знае колко строги диети, но това което си причиняват днешната младеж наистина е плашещо  #Cussing out

дано поне съумеем на нашите деца да дадем добър пример на хранене   chef

# 85
Здравейте системки. Този месец съм решила да съм много системна, за да махна последните килограми.
Менюто ми за отминалия ден беше:
з: сандвич
о: салата от домати и краставици и варени картофи
в: пълнине тиквичка (без тиквичката Mr. Green)

Хубав ден от мен.

# 86
  • Испания и Стара Загора
Добро утро и от мен,
менюто ми за днес ще е -
З. зърнена закуска с  прясно мляко
О. Яйца и салата
В. Шопска салата  chef

# 87
  • Пазарджик
Добро утриоооо  любими мой системки  Hug една хубава закуска от мен че тя е най - важна

# 88
лелееее днес много пусто тук  Tired

аз днес съм минус 300 грама и съм много многоооооооо щастлива  newsm44 към 1 4аса обядвах и сега така ми се доспаааа ужас много гадно, пък хич немога да спя наобяд  Tired

лек ден на всички пожелавам   bouquet

# 89
На всички с минуси-браво! Продължавайте все така.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт