Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 53"Кекс със стафидки на есен"

• 20 649
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Дъще, ти като видя Чаги с тази кондукторска шапка и пак се обърка. Joy Joy ПослЕшна била..., палава си та дрънкаш. Joy
Мамче не ме засрамвай  hahaha hahaha hahaha
Ние си те знаем Хриси  Joy Joy Joy с твойте малки грешки  Whistling Whistling нали сме си близки няма се срамуваш я  hahaha hahaha hahaha
Мойте грешки са съвсем дребни незабележими  Mr. Green

# 121
Ми ние всички като искаме да се окрасим с кексове за подписи и аватари, какво ще правим. Нали не трябва да се дублираме, ами сега... Crossing Arms Данооооо, да има повече от един кекс, че да има за всички.
Ей няма насита  hahaha hahaha hahaha
Мамина  hahahaти ли го казваш. Та ти го искаш голичък  и целичък само за себе си. От снощи го дебнеш да му свалиш хавлията. Joy

# 122
  • Варна
Ми ние всички като искаме да се окрасим с кексове за подписи и аватари, какво ще правим. Нали не трябва да се дублираме, ами сега... Crossing Arms Данооооо, да има повече от един кекс, че да има за всички.
Мамина  hahahaти ли го казваш. Та ти го искаш голичък  и целичък само за себе си. От снощи го дебнеш да му свалиш хавлията. Joy
hahaha hahaha hahaha

# 123
Joy Joy Joy Joy

# 124
# 125
Докато си хортувате и внученцето ще ви го отмъкне. Simple Smile

# 126
Докато си хортувате и внученцето ще ви го отмъкне. Simple Smile
А така аз даже вече си го взех  tooth tooth tooth tooth

# 127
Ей това детенце и то няма насита, ще Ви го отмъкне под носа, като влашка престилка.

# 128
Нашия човек дали не отмаря в Бодрум?

# 129
  • Варна
Ама не питате дали успях да му сваля хавлията  hahaha hahaha hahaha

# 130
Тинче дъще, защо замлъкна? Я виж сестра ти каква е напориста. Joy Joy

# 131
Ама не питате дали успях да му сваля хавлията  hahaha hahaha hahaha
Не така бе маме, аз знам, че я свали, но ме е срам Embarassed пред родата да си кажа. Joy

# 132
# 133
Бабчето да не заспа? Уж след Гласът на България щеше да е тук, но я няма. Sick

# 134
Искам диоказателства лелиното. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт