Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп MADAL BAL

• 106 345
  • 761
  •   1
Отговори
# 225
  • в колонките
 Ина15,то и аз съм същия инат.Тези 2-3кг.до като не ги махна от себе си все гладна ще ходя,но ще ги изгоня,а-ма,ха. smile3513
    И при мен диабета не ще сланинки. ooooh!
        bouquet

# 226
оф,душичка. Hug
ти си много волева,а аз трудно се вземам в ръце..
само 2-3 дена да издържа,но като съм пача.. Embarassed

# 227
  • в колонките
         Хееей,отслабващите,къде стеее, newsm09
    Вчера много активност,много думи,днес нииииищо,никоя не е писала. Joy.Да не сте се отказали? newsm78
    Аз за вчера ви писах,днес само водичка до сега,към 22ч ще хапна пак нещо много леко и малко,заради хапа. Naughty.Ами сутринта минусчето при мен е 800гр. newsm44.Довоооолна съм.
     Хайде,пишете,ваш ред е. Grinning
         bouquet

# 228
честит голям минус!браво! Hug
днес като теб-на мляко.

# 229
  • в колонките
    Ина15, smile3501,мила.Продължавай.Аз до сега съм на кафета и вода.И нищо друго.И ми е студееено. Mr. Green.А климатика върти,моят се е съблякъл по тениска.25гр.е у дома,аз съм увита в одеало и зъзна.Но ще изкарам и днес,пък от утре ще видя. Heart Eyes
     Хубава вечер желая.  bouquet

# 230
Я,да се запиша.Дали може да се прилага при кърмене newsm78

# 231
  • в колонките
Я,да се запиша.Дали може да се прилага при кърмене newsm78
     Мисля,че НЕ.Почакай малко да порасне бебето.Имаш после много време да гладуваш.  bouquet

# 232
Здравейте мили ми подкрепящи съфорумнички ! Цял ден не съм писала, защото не съм сядала и на компа .. Днеска ми е 2ри ден и не усещам същия глад като преди.Честити ви минуси !  Hug

# 233
Здравейте мадал балки!
И аз съм в редиците...днес ми е 4 ден, мисля 10 да направя и 10 дена захранване.
От 65 кг стартирам надявам се поне до 60 да докарам, а най-добре 58...на тези кг се чувставам страхотно!
Аз нещо явно не съм в ред, но нямам никакви проблеми с режима, а за пръв път ви живота ми гладувам, никакъв глад не изпитвам, чувствам се добре и се надявам да е така до края.
Мъжът ми приключи режима преди 1 седмица и е просто нов човек за 10+10 дена отслабна 10 кг...Кожата му блести, погледът му ясен, просто супер! А, и коремът го няма  Laughing
Ще се радвам да се поддържаме заедно!

# 234
itailiana  Честит старт мадал - балке !

# 235
  • в колонките
         Здравейте, Hug
  Аз направих 2 дни детокс.1.5кг са вече в миналото. Grinning.Днес протеиново плодов ден /диабетик съм/.Утре пак детокс.Целя намаляване на апетита. ooooh!.176см/63.400кг бях сутринта.
     Имате и моята подкрепа.Успех   bouquet

# 236
Супер ! Продължавай в същия дух, аз мисля да се премеря в края на седмицата пък ще видим и ще ви съобщя резултатите.

# 237
  • в колонките
            Хеееееей,къде стееее,хапвате си,а? Joy
                                    Добра вечер, Hug
  Днес пак тук при вас,щото от снощи имам плюсище от 300гр. #Cussing out,пък го не ща. Sick
  До сега чай и водица. Grinning.Но към 22ч. ще хапна плодче,заради хапа,няма как.
       Успех на всички девойки. Peace
    И споделете нещо,де. #Cussing out.На мен пък ми е студенооо,у дома е 24гр,климатика работи,аз увита в одеалото. ooooh!
          Приятна вечер желая   bouquet

# 238
Здравейййй sivila ! И аз вчера хапнах 100 - 200 грама чисто бяло месце без никакви мазнини и тлъстини, съвсем пресничкоо  Rolling Eyes . Днеска съм пак само на сиропчето и водичка, и между другото и на мен ми е много студено по цял ден зъзна, и се увивам в одеала пускам духалки, климатици и ПАК ми е студено  Grinning

# 239
  • в колонките
Здравейййй sivila ! И аз вчера хапнах 100 - 200 грама чисто бяло месце без никакви мазнини и тлъстини, съвсем пресничкоо  Rolling Eyes . Днеска съм пак само на сиропчето и водичка, и между другото и на мен ми е много студено по цял ден зъзна, и се увивам в одеала пускам духалки, климатици и ПАК ми е студено  Grinning
         То красотата изисква жертви,нали?  Joy
   Утре вечер ще хапна малко елда със сиренце,през денят нищо.И по този начин пак се сваля.
              Успех   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт