Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп MADAL BAL

• 106 283
  • 761
  •   1
Отговори
# 405
а за кафето може да се пие с подсладител.
зависи какво разбираш под подсладител, ако е от тези синтетичните аспартам и прочие то ние нали точно от такива химии искаме да изчистим организма си Shocked

# 406
Мила Яница!
Нима смяташ, че чайчетата не са третирани с химикали!? Та помисли, че дори в сиропа има известно количество химии, а не е ли всичко около нас химия - въздухът който дишаме е достатъчно замърсен от химиите. Така, че едно подсладителче не такъв проблем както ти го представяш - е ти можеш да го пиеш и чисто  love001
Аз с най добри чувства споделям как е било при мен и не е необходимо някой да се съобразява с това.

Лека и спокойна нощ мили мами luvbed

# 407
  • където си пожелая...даааа...

Nik`s mom, страхотен резултат  Hug Напиши как се храниш след сиропчето.

Веси, храня се нормално - без никакви ограничения, но в разумни количества. примерното ми меню за деня е - закуска с фреш, после чак за обяд салата с основно, следобед плодове и вечеря основно. Веднъж седмично ден с коктейла и на следващия само фрешчета. От два дена обаче имам едно голямо прегрешение - купихме си хлебопекарна и не мога да устоя на аромата на прясно изпечено домашно хлебче.......да не си признавам по колко филийки си хапвам,че срам ме хваща Mr. Green Mr. Green Mr. Green.
Успех, момичета, всичко е до психическата нагласа!

# 408
Добро утро момичета
Снощи вечерях със сушени плодове, така ми се преядоха, но се чувствах гузно. Днес като прочетох из нета, че сушените плодове се ползват за разтоварващ ден, както и при строга диета, ми олекна.

abc. не исках да те обидя, моето мнение е че колкото по малко химии толкова по-добре. Лично аз кафе не пия, чай пия по възможност само насипен /не от пакетчета/ и без подсладител. Но за другите в къщи подслаждам чая с мед или стевия - която е сладка безвредна, безкалорийна билка. А иначе по-добре със захар отколкото с аспартам и другите подобни.

Приятен ден  Hug

# 409
Аз пък точно заради химиите в сиропа реших да направя режима с био яворов сироп.
Стигнах само до 3 дни, после ми дойде цикъла и съвсем ми пребледняваше. Аз пия много течности, ситгала съм до 5л дневно. Като пия нещо сладко(сиропа например) ми се вдига кръвното, като не пия пък достатъчно ми пада и ми прилошава... Shocked

Ще започна да си правя по веднъж седмично само сироп като вас. Логично е да се изключат подсладителите, след като се цели пречистване на организма.

Бъдете внимателни със сушените плодове, защото купешките ги обработват с едни киселини и захари за да останат в приличен вид и вкусни по-дълго. Ако избирате сушени плодове, то гледайте да са домашно сушени Peace

Поздрави на всички и усмихнат ден!

# 410
Dress like Princess наистина Мадал Бала е химия, но изцяло убива апетита. Поне за мен това е напълно достатъчно да спра храната. През тези 4 год. правя чрез него всяка пролет и есен прочистване и съм много доволна. Трудно ми е само първите два дни, особено първият, но си позволявам да прегреша с по няколко солети за да не стресирам толкова организма. Иначе след двуседмичната процедура съм възхитена от резултатите.
Този път ще спазя захранването и ще проявя воля да си ги запазя килограмите.
Спомням си преди 7-6 год. бях стигнала 94кг. Един ден много се ядосах на себе си и категорично спрях храната или по точно, когато прегладнявах изяждах по едно сухарче. Първият месец бях с 10 надолу, а за още месец и половина стигнах заветните 60 кг. и изглеждах като бухемвалски призрак. За учудване кожата ми не увисна и то поради големият прием на вода. Спомням си че през този период посрещахме коледа и нова година, но бях притъпила вкусовите си качества и не бяха проблем празничните трапези. После постепенно започнах да приемам по малко месо, кашкавал и вечерите по една прясна салата. Така организма ми се пригоди към малко количества храна и задържах това тегло повече от две години докато получих инсулта и се стресирах. По скоро страха и лекарствата са причината да му отпусна края обаче последно време много ми тежат килцата и пак съм ядосана на себе си.
    Мили мами, понеже няма форум бг. баба, а и много полезни теми намирам в този форум, ще ме извините, че така нахълтвам между младите и се надявам да ме приемете. Не искам да ви поучавам за нищо, просто ще изказвам моето мнение и ще черпя от вашите, а и около моите деца съм свикнала да се придържам и съобразявам с начина и поведението т.е. съвременна баба съм с едногодишна внучка.

Яница  Two Hearts да си жива и здрава, а и всички останали

# 411
  smile3525  за всички с много любов е това клипче

http://vbox7.com/play:ccfe7ed7

# 412
  • Варна, морето и сините вълни!
ABC, добре си дошла  smile3525 !
Аз лично нямам нищо против да чувам мнението на бабита. Но аз решавам дал да се вслушам в съвета Wink Така че няма лошо от изказано още едно мнение!

Аз лично сега чух за био яворов сироп. Сега отивам да чета и да се образовам Wink

# 413
Dress like Princess благодаря за предупреждението, и аз това гледам сушените плодове да са натурални без примеси и обработки поне доколкото пише на етикета.
Може ли да ми кажеш от къде взе био Яворов сироп и как изглежда. Че ми се иска за програмата 1 път седмично да си взема нещо различно от Мадал бал.

Добре дошла и от мен ABC, не вярвам тук във форума да се делим по възрасти. Нали едни и същи теми ни вълнуват  Hug

# 414
Здравейте, нова съм във форума, а и нова в опита си да отслабна Wink От днес започнах да пия сиропа Мадал Бал и не се чувствам много добре, но дано издържа 10 дни  Praynig
Само не знам след като изтекът тези 10 дни колко време се захранваме и има ли някъде примерно меню? Благодаря ви предварително за помощта  Simple Smile

П.П. След раждане съм, в което качих 40 килограма  #Cussing out, до момента съм свалила 25 с 90 дневната диета и сега искам още 15 с мадал Бал, сега съм 79, а трябва да стана 65 някъде...ще ви информирам има ли резултатио Wink

# 415
Момичета, аз купувам био яворов сироп в чужбина, не живея в БГ. Тук при нас не продават/внасят Мадал Бал, хем не сме далеч от Швейцария Shocked
По-напред в темата е дискутирано, че някои дами купуват сиропа на Д§М дрогериите, той е био също Peace
При нас и в Била го има, при Био продуктите. Запитайте и в Кауфланда, все пак са им подобни асортиментите за цяла Европа, надявам се да го намерите там. Peace

На Маркс и Спенсър съм купувала био мед с топче джинджифил вътре, аромата е невероятен. Напред в темата обаче, пише че не  е полезно да се гладува с мед, заради някакви киселини.

# 416
Здравейте, момичета! Следя темата и се надъхвам да си поръчам сиропа и да започна диетата . Когато това стане ще пиша отново. Успех на всички!  bouquet

# 417
Здравейте  Simple Smile
Да Ви се похваля, че днес хапнах най-вкусната салата и супа със зеленчуци и овесени ядки - все неща които не съм предполагала че ще ми се осладят толкова много   Laughing
Момичета заслужава си усилието да доведете програмата до край.

Ljubov захранването е толкова дни, колкото ти е била програмата т.е. 10 дена на сироп и 10 дена захранване + 1 междинен. Всичко е описано на първа страница на темата. Успех  Hug

# 418
Здравейте, нова съм във форума, но реших да се включа, защото си търся съпричастни души - от днес започнах сиропа, надявам се да има ефект, защото при мен положението с килограмите се усложни много и то за много кратко Sad
Поздравления на всички, които са успели и успех на мен и нас, които започват.

# 419
Здравейте и от мен Wink
аз се позагубих малко, защото нямам време да пиша. Много нови дами има в нашите редици - добре дошли   bouquet Успех на всички.
Някои от вас бяха писали, че пият чай от сена. Не ви ли дразни стомаха? Искам и аз да си взема някакво разхлабително чайче, но ме е страх да не ме боли корем от него.

Усмихнат ден на всички Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт