Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп MADAL BAL

• 106 282
  • 761
  •   1
Отговори
# 435
Blagodarq za otgovora skoro se vkluchvam i az kam otbora na siropirashtite Hug

# 436
Здравейте и от мен, днес ми е пети ден и за първи път се чувствам малко отпаднала и ме наболяват костите. През деня съм ок с гладуването, но вечер ми се прияжда, но засега издържам.
Също да споделя, че имам страшно главоболие сутрин и вечер!!!
Някой преживял подобни симптоми?

# 437
Аз като за начало пробвах с един ден и половина.
Ако реша да правя тази програма, определено ще е без лимон и люто. По принцип лимонът разяжда лигавицата на стомашно-чревния тракт и освен това при много хора, вкл. при мен, причинява запек. Лютото е допълнителен дразнител за стомашно-чревния тракт.
При мен освен това се получи ефект на разяждане на зъбния емайл и при дъвчене изпитвах болка.
Мисля, че бих толерирала обаче ябълков оцет - от био магазин.

# 438
Здравейте и от мен, днес ми е пети ден и за първи път се чувствам малко отпаднала и ме наболяват костите. През деня съм ок с гладуването, но вечер ми се прияжда, но засега издържам.
Също да споделя, че имам страшно главоболие сутрин и вечер!!!
Някой преживял подобни симптоми?

Здравей,

Аз бях с ужасно главоболие и виене на свят, но през целия ден, най-силно към обяд. Отдавам го на факта, че пих кленов сироп, а не оригиналния Мадал Бал, който има палмово маско и е по-хранителен.
Ако имаш проблеми с кръвното налягане или бъбреците, то също може да си покаже по време на гладуването - неизпишкването на всичките тези течности вдига много кръвното. Отделно пък гладуването го намаля.... Може би при по-продължително гладуване, когато организма се изчисти от токсините се понася по-леко режима, но аз лично не издържах, а и неможех да рискувам със замайвания през целия ден. Успех!

# 439
 HugЗдравейте момичета!

Днес ми е 7-ми ден. За разлика от предишните пъти, сега си слагам и лют пипер и може би затова получавам по различно усещане. И при мен както и при LadyDe имам много силна отпадналост с болки в костите. Сутринта краката ми се огъваха като локумени, а снощи като съм заспала в 20 часа та до днес в 9. Това за мен си е нормално и предишните пъти беше така и постепенно отзвучава.

Мили момичета, вие сте младички и ако нямате сериозно заболяване не се притеснявайте, а дерзайте напред. Нищо няма да му стане на организма с малко глад, по скоро така ще изхвърлите старите ненужни клетки и най вече отровните вещества.

Винаги след всяко диетуване се чувствах много добре и ми е леко и приятно, та това е най големият стимул да продължавам с този род диетуване всяка пролет и есен. Единствено за лютият пипер се замислям дали и сега да не го отстраня заради каменната кариера в жлъчката /от време на време ми напомня за себе си и често започна да ми горчи в устата/. Иначе си изцеждам лимони във водата която допълнително пия за по голям тонус, а с двете нули нямам проблем защото вечер пия и чайче препоъчано от билковата аптека

За премахване на главоболието знам следното: С върховете на пръстите масажирайте главата в продължение на една минута.
Движенията на ръцете ви трябва да са такива, все едно сапунисвате главата си. След това разположете върховете на пръстите на двете си ръце в точка, която се намира точно 5 сантиметра над пъпчето.
Като дишате дълбоко, в продължение на една минута леко натискайте. След като привършите, останете боси, поставете петата на десния си крак върху стъпалото на левия и разтрийте надясно и наляво. След това сменете краката.

Също за главоболието прибягвам до техниките на ТЕС или Дона Идън в книгата и Енергийна медецина

тук може да се запознаете с ТЕС и ТАТ http://dreamland-bg.com/index.php?topic=40.0

тук е за премахване главоболие от Дона Идън  http://dreamland-bg.com/index.php?topic=1174.msg2448#msg2448

и още рецепти за премахване на главоболието http://www.nanocom-bg.com/test/index.php?option=com_content& … pti&Itemid=41

newsm51  С най сърдечни пожелания за успех 

# 440
Здравейте отново и от мен.Сигурно ставам досадна с въпросите си за което се извинявам.Но реших да пробвам с кленов сироп,че не ми се чака докато ми доставят мадал бала и от утре и аз да започна с вас.Та въпроса ми е сиропа клас А или клас С да бъде? newsm78

# 441
Здравейте, благодаря Ви за съветите, главоболието ми отмина, но пък костите направо ме побъркват - нямам сила да си вдигна ръцете. Взех си блистер  магнерот, кайто за скелетната мускулатура, пък да видим. Иначе 6-ти ден и смело напред Simple Smile

# 442
Здравейте, благодаря Ви за съветите, главоболието ми отмина, но пък костите направо ме побъркват - нямам сила да си вдигна ръцете. Взех си блистер  магнерот, кайто за скелетната мускулатура, пък да видим. Иначе 6-ти ден и смело напред Simple Smile

Добре си взела магнерота, от лимона и глада може да ти се обезминерализират костите. Магнеротът е магнезий за костите. Добре е и да стоиш на слънце по обед. Така ще имаш и витамин Д, който е много важен за костите.
Аз лично не бих правила тази диета с лимон и лют пипер. Смятам, че без тях рискът от разяждане на стомашно-чревния тракт, обезминерализация и разяждане емайла на зъбите е много по-малък. Както посочих по-горе, само от един ден зъбите ми станаха свръх чувствителни и си усещах странно вътрешностите.
А, да, щях да забравя, и се запекох от лимона. Цял живот са ме учили, че лимонът запича. След този един ден имах проблем с хемороиди, по тази причина.

Последна редакция: вт, 22 ное 2011, 17:30 от adiba

# 443
Да споделя какво се случва с мен.  След 8 дни стриктно гладуване и днес 4 - ти ден захранване , резултата е - 5.8 кг. Иска ми се да споделя някои мой изводи. Първо много е важно пиенето на разхлабващия чай. Аз го взимах редовно и до последно се чистех  Embarassed Другото, което ми направи впечатление е, че Мадал Бал наистина убива апетита и дава много енергия. И най - важното - подсигурете си сироп и за захранването. Без него е много трудно. Аз не мога да се захраня по схемата от книжката на Гарабитов, но се опитвам да спазвам горе долу последователността на храните. Така че, по- важно и по- трудно е захранването. Успех на започващите и четете внимателно първата страница .

# 444
Аз лично не бих правила тази диета с лимон и лют пипер. Смятам, че без тях рискът от разяждане на стомашно-чревния тракт, обезминерализация и разяждане емайла на зъбите е много по-малък. Както посочих по-горе, само от един ден зъбите ми станаха свръх чувствителни и си усещах странно вътрешностите.
А, да, щях да забравя, и се запекох от лимона. Цял живот са ме учили, че лимонът запича. След този един ден имах проблем с хемороиди, по тази причина.
Това наистина е строго индивидуално. Аз не съм имала никакви проблеми с лимона, та то 2 лъжици на 300 мл не се усещат даже, а камо ли да изтръпнат зъбите и да раздразни стомаха, пък и нали сиропа е сладък така че неутрализира. Аз също имам много чувствителни зъби, но от 10 дена на сироп не съм почувствала никакво неразположение. А за лютия пипер не мога да кажа нищо /не съм го ползвала/, но може успешно да го заместите с джинджифил, който се препоръчва като лек за язви, така че и това опасение отпада. А на мен примерно сутрин на гладно чаша топла вода с лимон ми действа разхлабващо, и през 10 дни не съм пила разхлабващ чай, но се чистех всеки ден. С това искам да кажа, че си е до организъм, всеки е хубаво да пробва и сам да прецени за себе си.
Успех на всички.

# 445
Здравейте!
LadyDe, не се притеснявай с болките в костите. Това е нормално при положение, че чистиш организма. Всеки организъм е строго индивидуален, но и при мен първите дни имам същите оплаквания и после отзвучава. По принцип болки в костите се получава, когато организъма има нужда от повече вода отколкото приемаш. Така, че точно в периода на изчистване организмът ти може повече от преди да е жаден.

Съгласна съм и с Janitsa  за лимоновият сок. Той е много полезен и лимоните имат много широко приложение в ежедневието на почти всяко семейство.

Момичета и аз спрях лютият пипер, но при мен е по здравословни причини. Иначе не следя килограмите, но видимо усещам раздяла с някое и друго килце. По важното за мен е чувството на лекота и възвръщането на енергийния тонус.

Днес ми е осми ден, мисля от утре да направя съкратено захранване след което да продължа с олекотеният вариант една чаша сироп половин час преди храна. Този сезон има много токсини да чистя, а и годинките в комплект с лекарствения прием са от голямо значение.
Дъщерята тази вечер ми донесе джинджифил и утре ще видя какво въздействие ще окаже върху стомаха ми.

Един от любимите ми сайтове за  билколечение: http://www.nanocom-bg.com/test/index.php?option=com_content& … amp;Itemid=100017

Воля и успех ви пожелавам

Последна редакция: ср, 23 ное 2011, 01:23 от abc.

# 446
Здравейте, благодаря ви на всички за съветите, аз ще споделя, че от самото начало слагам джинджифил и нямам проблем със стомаха, въпреки че не ходя до 00 без разхлабващ чай, но не го пия често. 

# 447
Здравейте отново, в края на деня нещо започват да ми минават едни мисли да си остана на 7-дневна програма, не че ми се яде, а просто ми писна и вече даже ми става гадно като го ппия сиропа. Започвам да се притеснявам и за захранването, но да видим как ще се издържи - то си е чист глад. Единствено ми липсва кафето, а и като си представя, че още толкова дни няма да пия Sad с килограмите се разделям успешно, което си е супер.
Нещо се разконцетрирам Sad Къде сте момичета, как върви вашето сиропуване - да сподили някои моя дисбаланс Simple Smile

# 448
Здравейте отново, в края на деня нещо започват да ми минават едни мисли да си остана на 7-дневна програма, не че ми се яде, а просто ми писна и вече даже ми става гадно като го ппия сиропа. Започвам да се притеснявам и за захранването, но да видим как ще се издържи - то си е чист глад. Единствено ми липсва кафето, а и като си представя, че още толкова дни няма да пия Sad с килограмите се разделям успешно, което си е супер.
Нещо се разконцетрирам Sad Къде сте момичета, как върви вашето сиропуване - да сподили някои моя дисбаланс Simple Smile
Можеш да пробваш някой и друг фреш и да видиш ще ти даде ли сили да продължиш.

# 449
Привет на всички сиропиращи дами. Искам да споделя моя опит със сиропа. Като човек с доста излишни килца и никога неспазала диети смятам, че именно тази диета е ключа към екстремното сваляне на килограми. С пъти по-лесно е да се откажеш напълно от храната, отколкото да я ограничаваш. Няма да ви занимавам с подробности, но смятам да ви обърна внимание, че най-сложната и значима част от този режим е захранването. Не го подценявайте. Най-големите усилия, които трябва да вложите са имено там. Колкото до самия сироп Мадал Бал, който лично на мен ми е ужасно вкусен и скъп не е от такова значение. Със същия успех бихте могли да го замените с обикновен кленов сироп, а ако правите програмата веднъж седмично или само вечер може и мед. Най-важната съставка на сиропчето е лимона, а повечето от вас се опитват да го избегнат. Не случайно в щатите същата тази диета си се нарича лимонова детоксикация. Лично на мен лютата чушка в сиропа много ми допадаше (слагах цяла люта чушка която да го подлюти, а не прахчетата с тебешир от магазина). Сипвах си сиропа леко топъл в чаша за вино със столче и пикантният му топъл вкус си беше истински коктейл. Пиенето на много вода е абссолютно задължително. Проблемът с главоболието идва оттам. Ако ви боли глава се насилете да попийвате още повече вода или чай от мента (който за зимата е добре дошъл). Единствения минус е честото пишкане. Моля хората със сериозни здравословни проблеми от типа на гастрит и други да не правят глупости и да не се подлагат на подобен режим. Успех на всички куражлии да опитат. Скоро смятам да подновя програмата пак и се включвам към бандата на вталяващите се.

Общи условия

Активация на акаунт