Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп MADAL BAL

• 106 282
  • 761
  •   1
Отговори
# 60
Днес ми е четвъртия ден сутринта кантара отчете - 3.000кг.(това е общо за всичките дни), това е добрата новина лошата е, че ми дойде месечното неразположение. Да видим как ще бъде утре. За момента нямам главоболие, отмалялост или нещо подобно, чувствам се чудесно , глада идва когато наближи 17:00ч., но с една чаша коктейл и нещата се оправят.
П.П. Duckling: Сиропа може да се приема 4 пъти в годината, като интервала между приемите е поне един месец.

# 61
Здравейте приятели ,ама като гледам само приятелки срещам на тази тема.Аз най после се реших да стартирам тази програма пък да видим.Започвам я с голямо желание и съм се подготвил още от пролетта.Сега съм 88 кг. и ми е интересно накрая колко ще бъда,ще се радвам да чета и вашите коментари и преживявания и най вече опитности. bowuu

# 62
Привет и от мен!Влизам в темата да отбележа,че още 10 дни и ще станат 3 пълни месеца, откакто съм спряла сиропа и не съм мръднала и грам-варирам от 50,200кг-50,800кг.Казвам го, за да ви вдъхна малко кураж.
Майка ми изкара 7 дни на Мадал Бал и днес е на ориз.Тя започна от 70кг и днес сутринта беше 65,200кг.Надявах се повече да свали,тъй като е нисичка(1,60м), но и това е добре.Първите  дни я болеше главата, а на четвъртия и петия ден-и мускулите на краката.Сестра ми,която също беше на сиропа,също се оплака,че на петия ден много я болят краката,което ме учуди,защото при мен неприятният момент беше само първата вечер(имах ужасно главоболие),но през останалите дни си бях супер.

# 63
Здравейте от утре и аз го почвам сиропчето пък да видим какво ще стане дано много минуси в моя полза. Имам едно въпросче вие каква вода пиете ? Интересува ме можели планинска от някоя чешма защото минералната не я обичам много а чешмяната е отвратителна

# 64
  • Варна, морето и сините вълни!
tsveti_77 много хубаво че си запазила килограмите толкова време! Поздравления!

Аз ще започна детокса на 26.08, защото смятам че новолунието оказва много добро влияние на организма при детоксикация.
Все още не съм наясно дали ще го направя за 7 дни или за 10 и дали ще карам само на сироп или сироп и дини и пъпеши  Laughing Ще слушам тялото си.
Имам две цели  - основната е детоксикация на организма и другата е ако мога да сваля няколко килца. Имам да свалям 4-6 килограма. Но основната ми цел е прочистване на организма.
Успех на тези които са започнали вече!

# 65
здравейте,
  След не успешни опити да сваля килограми с нормално намаляне на храната вече реших, че е време за Кленов сироп.Мисля да почна съкратената процедура от 3 до 5 дни от понеделник.Моят сироп е град С добре ли е?И не знам може ли кафе с мляко да се пие без захар?Чайчетата без захар ли ги пиете? Аз съм сега 82кг искам да стана 75кг поне на първо време.  Peace

# 66
  • София
Здравейте и от мен  Hug
И аз съм решила да пробвам детоксикиращия ефект на кленовия сироп.
В тази връзка имам един въпрос:
За 10 дневен режим колко милилитра сироп са ми необходими?
Благодаря Ви предварително за отговорите   bouquet
и............. Успех на диетуващите Heart Eyes

# 67
Дами нещо ме притеснява тука  1 литър стига ли за седем дена по 6 коктейла  на ден че ми се струва малко? нали по 2 супени лъжици се слага на 300 мл което е 12 лъжици за 2л. 12лъжици по 15 мл(1 супена лъжица =15 мл) е 180 мл на ден 180 по 7 е равно 1260мл което ще рече че един литър няма да стигне за 7 дена,Аз ли нещо бъркам? Споделете тези които са го пили 7 дена дали им е стигнал 1 л.

# 68
аз опитах да пия само по 2 коктейла на ден ама нещо не ми с получи  Grinning  а за мл не мога да отговоря

# 69
Здравейте всички  Hug
Не съм се отчитала няколко дни....Но резултата от 10 дни на сиропче е 7.900 кг, като се има предвид че имам много за сваляне. Определено съм доволна, сега се захранвам и не съм качила и грам.
duckling аз мисля че сиропа може да се приема и по-често, но не за пълен курс, а примерно за 3-5 дни. Аз сега като се захраня ще направя 5 дни пак на сиропче и после след около месец ще направя още 15 дни. Според мен това прочистване може да се прави,когато решиш че организма ти е претоварен. Добре е за по-голям ефект да се прави по 1 ден на сиропче за седмица като разтоварващ.
nelitolio водата няма значение каква е стига да не е от чешмата.
Jan сироп С е ок така че споко, но забрави за кафето като цяло, ако искаш да се прочистиш качествено от токсините. Позната лекарка каза че ако в прочистването се пие кафе има и главоболие. Чайчетата без захар, аз слагах само малко мед, но не много защото е кофти за стомаха... повярвайте  Sick.
*MiMiTo*,nelitolio  пиенето на сиропа е много индивидуално. Не си мислете, че ще можете да пиете еднакви количества сироп през всичките дни. Моят съвет е да не си правите всички дози наведнъж, а примерно по 3 в бутилка, за да не стане така да хвърляте. За десет дни аз не можах да изпия и 500 мл, и накрая имах още около 100 мл, които ползвам в захранването. Ако обаче пиете твърдо по 6 коктейла 1 л. няма да стигне.

Хайде пожелавам успех на всички и дано постигнете желаните резултати. При всички положения този вид прочистване е супер и ще имате ефект - не само килограми, но по здрав вид, кожа, коса и т.н.
Лека вечер  Hug

# 70
Браво Ади страхотен резултат   Hands Clap ще започна вече и аз (а постоянно отлагам) и дано по-скоро и аз се похваля с такива резултати

# 71
Може ли да си го приготвия от вечерта и на другия ден да започна да го пия.В хладилник ли трябва да стои или може и на стайна температура? newsm78

# 72
в хладилника трябва да се съхранява

# 73
Днес  ми е 6 ден, сутринта видях, че  нямам нови минуси в кг. (-3.000кг. до сега ми е резултата), но обиколките ми видимо са намалели. Чувствам се много добре, само ми се яде нещо соленко. Еххххххх, трай булка за хубост.
Успех!

# 74
  • София
Хайде на коктейлчето....... Hug
Аз от днес съм режимна.
Дано успея да изкарам 10 дни.
Едно въпросче към тези които вече са го правили:
Трудно ли минават тези 10 дни,
кога настъпва критичният момент
и въобще как протичат тези 10 дни?
Благодаря предварително за отговорите.
Хубав и успешен ден на всички