Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп MADAL BAL

• 106 283
  • 761
  •   1
Отговори
# 360
Добро утро  Simple Smile Настроението ми е на max  Peace, чувствам се превъзходно.
vesi_n вкусни ли са фрешчетата? С нетърпение ги очаквам и аз. Утре ми е междинен ден. Ама много ми е неясно захранването  Embarassed Ако може някой да ме осветли, че да ми е по-спокойно.
Може ли между храненията ако почувствам глад да пия пак сироп?
Когато минем на салатки може ли да се слага зехтин или олио /после на супите/ и сол?

Annett и ~ ИвчеТо Simple Smile ~ няма какво да се замисляте, този режим е страхотен. Никога не съм предполагала, че аз мога да издържа без обикновенна храна дори и ден и половина, а ето че вече 10 дена съм на сиропа. Винаги съм била слаба, дори и през бременността не качих много кг. само за плода бяха качените. Винаги съм се тъпчела с шоколади, торти, еклери ... Имам предвид че не съм се ограничавала от храна, не съм пазила диети. Но като казах че ще правя пречистване и това беше, с този сироп е много лесно.
Успех ви желая

# 361
Момичета, възхищавам ви се на силата и мотивацията, която сте успели да си изградите! Дано и аз съм толкова издържлива, поне за 5-7 дни Praynig
Един въпрос от мен - кафенце пиете ли докато гладувате? Знам, че е изключено, но на мен ми пада кръвното и направо ми прималява. Предвид динамичния ден и хилядите задачи, които имам, немога да си позволя никаква слабост...
Днес ми е 1ви ден, направих си слабо кафе със сметанка, карайте ми се ако не издържа!
Дано поне пред вас се засрамя!
Имам 7кг до бленуваното тегло и от хиляди години немога да се стегна да ги редуцирам.

Поздрави на всички и лек ден!!!

# 362
Добро утро!
Наздраве, Janitsa  Laughing пия си вкусното фрешче от портокал, грейпфрут и половин лимон.
За междинния ден аз си правих бял ориз - една кафяна чашка от малките с половин литър вода и без нищо друго. Като се свари прецедих водата и я сложих в един буркан, а оризчето си беше много приятно за ядене. Разделих го на 5 порции през деня и два пъти пих и от сиропа.
Според мен си е задължително да се пие сиропчето и по време на захранването. За зехтина и солта незнам, нека да се изкаже някой по-опитен, но аз мисля да се въздържа от сол в супите.
Annett, и аз съм правила 6-7 детокса по д-р Михайлов. Чувствах се страхотно и бях много доволна. Този рехим е подобен, но е по-лесно защото не чувстваш никакъв глад. На първата страничка на темата пише, че може и с друг сироп клас С. Аз лично съм на Мадал Бал и не мога да кажа дали ще е същото.
~ ИвчеТо Simple Smile ~ , и мен ме мотивира една позната, която не бях виждала около 2 месеца и се беше преобразила буквално. Не само е отслабнала, но косата , лицето, очите ... всичко и блести  Laughing Много добре изглежда.
Хайде спирам, че стана като реклама  Embarassed
Желая ви прекрасен ден   bouquet

Dress like Princess, добре дошла! Опитай се да не пиеш кафе. Повярвай, няма да ти липсва Wink и не изпускай момента с английската сол.

# 363
  • Варна
Dress like Princess  - кафе не. Успешно можеш да го замениш със зелен чай. Също действа доста тонизиращо. Успех!

# 364
  • Стара Загора
Днес мисля да поръчам 500 мл от сиропа и да направя програмата за 5 дни (колко дни почивка трябва да направя преди следващата, че мисля след 8.12 да изкарам още 5 дни, ако свикна с вкуса). Сега не искам да купувам голямо шише, защото незнам дали ще го понеса. Джинджифила, който се слага при приготвянето пресен ли трябва да е, че хич не съм наясно. Ако не се лъжа продават в пакетчета сух, мога ли да сложа такъв ? Сиропа постоянно ли трябва да е в хладилник, че немога да се прибирам през 2 часа да пия, нямам физическата възможност.  Tired
Най-големите ми притеснения са относно захранването.
В първия ден виждам, че трябва да се пие пресен плодов сок, а за следващите само плодов. Тук не ми е ясно, натурален може ли да се приема ? Относно супата, нямам възможност да готвя у дома, защото съм навън през целия ден и обядвам/вечерям на стол, а там предлагат само пилешка и топчета. Ако не хапвам месото и картофа от нея проблем ли ще е, както и ако не ям хляба четвъртия ден ? Зеленчуци на пара също немога да си осигуря, пък и си нямам наидея какво точно да бъде – домат не се позволява в един от предни дни, както и картоф? Мога ли да ги заменя с нещо друго?
Благодаря.   bouquet

# 365
  • Бургас
500 мл. ще ти стигнат за 5 дни, аз си взех 1000 мл. и съм на девети ден, а имам още доста от сиропа, пия по 6 чаши на ден, другото - вода, за захраването едва ли е фатално ака смениш нещо, аз също не мога през деня да си правя фрешове

# 366
  • Стара Загора
Фрешовете не ме тревожат. Изчислила съм кои дни ще трябва да ги пия, за да съм вкъщи.
Иначе и аз мисля, че 500 мл ще ми стигнат. Първите 2 дни, докато свикна ще ми е по-трудно предполагам, но няма как иначе.
Дано се включат по вещите.  Crazy   bouquet

# 367
  • Варна, морето и сините вълни!
Ивчето, забрави за пилешка или супа топчета. Какво като няма да ядеш месото?? Нали това което е в месото е в бульона?
Сготви си у дома супа и си я вземи на абота с теб. По -добре яж сурови плодове и зеленчуци отколкото супа с месо Peace

# 368
Ивчето, аз си правя сиропа в шише 1.5 л и цял ден си ми стои на бюрото. Нищо му няма и не се променя вкуса. Слагам пресен джинджифил, великолепно става. Първите няколко дена ползвах от сушения /подправката/, ама постоянно се утаява и няма същия вкус.
Относно супичките и задушените зеленчуци ще си ги приготвям вечерта от вкъщи и ще си ги взимам на работа.
asya02 и аз като тебе от 1 л сироп ми остана доста, пия максимум по 6 дози на ден. Останалото ще го ползвам при захранването.

# 369
Dress like Princess  - кафе не. Успешно можеш да го замениш със зелен чай. Също действа доста тонизиращо. Успех!

Благодаря за окуражителните думи, но въпреки лекото кафе сутринта и литър и половина коктейл до обяд, ми се зави свят Shocked Ще стискам зъби, пих зелен чай, но няма особен ефект.

# 370
Цитат
Благодаря за окуражителните думи, но въпреки лекото кафе сутринта и литър и половина коктейл до обяд, ми се зави свят Shocked Ще стискам зъби, пих зелен чай, но няма особен ефект.
Да ти кажа преди да започна пълната програма си направих 1 подготвителен ден /3 дена по рано/
и също ми се виеше свят. Но когато си започнах след това пълната програма не съм имала такива оплаквания нито други проблеми. Мисля си че може да се дължи на английската сол, която пих преди да започна. След нея ми беше така лекичко.

А вода пиеш ли, трябва също доста вода да изпиваш минимум 1,5 л на ден

Последна редакция: ср, 09 ное 2011, 16:10 от Janitsa

# 371
  • Стара Загора
Благодаря ви момичета!

Значи ще ям зеленчуци или плодове вместо супата. Нямам възможност да готвя. Ако имах и си бях у дома с удоволствие, но студентския живот не го позволява.   Mr. Green Времето ми е кът много, излизам рано сутрин и се прибирам след 6 вечер.  ooooh!
А за сиропа - освен ще търся лют червен пипер, колкото и гадно да ми звучи, пресен джинджифил незнам дали бих могла да открия.  Thinking Освен утре да потърся, докато не е пристигнал сиропа.  Tired

# 372
Здравейте момичета,

Днес ми е 4 ден от захранването и съм много добре! Общо съм свалила 7 кг досега Grinning Днес не бях много стриктна и ядох зелева супа Blush но без подправки и мазнина... не беше много вкусно... Laughing
Ама съм леко настинала, та ми се искаше нещо такова  Rolling Eyes

Лека вечер на всички и да не се отказвате  bouquet Струва си да издържите докрай!

# 373
Добро утро  Simple Smile

Byba33 радвам се за постигнатите резултати, бързо преминаване на хремата ти пожелавам и запазване на минусчетата  Hug
А защо пишеш, че не си била стриктна, нали 4-ти ден от захранването се полага супа на обед?

Днес съм на оризче. Сутринта отчетох - 5 кг., но аз нямам и повече за сваляне така че за мен е ОК.
Много съм доволна. Оризчето ми нещо стана различно от което си го представях, варих го на силен огън защото бързах и стана така че си пое водата, остана малко воден но не и да отделям от водата за пиене. Сложих му 1 лъжица Мадал бал и малко пресен джинджифил и стана готино.

# 374
Цитат

А вода пиеш ли, трябва също доста вода да изпиваш минимум 1,5 л на ден

Искаш да кажеш 2-3л коктейл + 1.5л вода на ден? Не е ли множко за човек 55 кила? newsm78
Пих вода вчера, а вечера я завърших с литър топъл билков чай.
Днес съм по-добре, продължавам. Най-важното е, че не се изкущавам да хапна нещо покрай детето.

Резултатите, които сте постигнали са много окуражителни, просто е страхнотно, че споделяте как протича режима при вас.
Имам въпрос - как се спрявяте с кожата, която леко увисва след такива режими? Правила съм и преди гладуване (многооого отдавна, в тинейджърските си години) и при 3-4 свалени килограма, веднага започвам да се чувствам като желе. То е ясно, че със спорт ще станат работите, но мисълта ми е, има ли тук такова рязко отпускане на мускулите и подкожните тлъстини?

Поздрави на всички, весел и усмихнат ден!!! Hug

Общи условия

Активация на акаунт