Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп MADAL BAL

• 106 283
  • 761
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте   bouquet
много се радвам, че групичката ни се увеличава.

Аз съм на втори ден от захранването. Чувствам се добре с фрешчетата. Днес е пълнолуние, така че се надявам да ни помогне да имаме още по-добри резултати.
Byba33, браво на теб. Много добър резултат.
Dress like Princess, не мисля че кожата ще увисне от 5-7 свалени килограма. Аз съм -5.5 до сега и такъв ефект няма.
Janitsa, ти нямаш килца за сваляне. Само за пречистване ли пазиш режима? Не, че е малка причина  Laughing

# 376
Добро утро  Simple Smile

Byba33 радвам се за постигнатите резултати, бързо преминаване на хремата ти пожелавам и запазване на минусчетата  Hug
А защо пишеш, че не си била стриктна, нали 4-ти ден от захранването се полага супа на обед?

Днес съм на оризче. Сутринта отчетох - 5 кг., но аз нямам и повече за сваляне така че за мен е ОК.
Много съм доволна. Оризчето ми нещо стана различно от което си го представях, варих го на силен огън защото бързах и стана така че си пое водата, остана малко воден но не и да отделям от водата за пиене. Сложих му 1 лъжица Мадал бал и малко пресен джинджифил и стана готино.

Привет,  Hug

Мерси за хубавите пожелания Grinning Вече съм по-добре, а за захранването аз не бях ясна... Нали има и междинен ден та затова казах че вчера ми е бил 4-ти ден от захранването, а то всъщност днес е 4-ти, ако не броим този с ориза Rolling Eyes

Иначе и при мен така се получи с ориза, малко вода остана Thinking

# 377
Dress like Princess, в интерес на истината си зависи от кожата на човека, при някой може и да се поотпусне... При мен въпреки качените кг няма и една стрия, а не съм се мазала, защото кожата ми си е достатъчно хидратирана. Много зависи от поеманите витамини, особено вит. А, Е и Ц, а най-важното е спорта и водата. Аз от може би вече 4 години пия по 2 литра вода на ден, и кожата много добре изглежда + тенис на корт по 5 часа седмично newsm10, ако остане време и йога:) За себе си мога да кажа че кожата ми дори се стегна, а коремчето се поприбра, НО отскоро си правя и масажи 3 пъти седмично, това също помага!

# 378
  • Бургас
Кожата увисва при ударно сваляне на много килограми наведнъж, и разбира се ако не се спортува,  така че спорт и постепенно редуциране на килограмите е спасението

# 379
Кожата увисва при ударно сваляне на много килограми наведнъж, и разбира се ако не се спортува,  така че спорт и постепенно редуциране на килограмите е спасението

Абсолютно съгласна newsm47

# 380
  • Бургас
издържах 10 дни и  съм минус 5 кг, чувствам се добре, но страшно ми писна от сиропа, почвам захранването, но няма да го спазвам стриктно

# 381
Здравейте,
някой посещавал ли е е център Гарабитов и можете ли да споделите какви са цените на пакетите?

# 382
Здравейте,
днес ми е 1-ви ден от захранването т.е. на фрешчета - много ми се ослаждат   Simple Smile
Даже си направих доза и половина от сиропа между фрешчетата ако огладнея, но не съм изпила и глътка, не чувствам глад.
Вчера като бях с ориза си пийвах и сиропче също.
Аз мисля да спазвам схемата строго, вчера си напазарувах каквито зеленчуци и плодове видях в магазина чак до ряпа, цвекло, авокадо...

asya02 на мен пък никак не ми е писнало от сиропа, и си го държа до мен за успокоение в случай че изпитам глад. Но все пак браво за волята да изкараш пълната програма  Simple Smile

# 383
И аз съм тук  Flutter карам си стриктно захранването Wink
Janitsa, вкуснички са фрешчетата! И аз не чувствам глад, но си държа сироп при мен за всеки случай. Днес съм пила само веднъж от него.
asya02, браво за 10те дни, но все пак бъди внимателна в захранването, за да не си докараш стомашно неразположение. Все пак едва ли след 10 дни без обичайна храна сме готови за пържолки Wink
Mpulle, не мога да кажа нищо за център Гарабитов. Защо не им се обадиш?

# 384
  • Стара Загора
Здравейте.

Много хубави резултати сте успели да постигнете. Аз се надявам да смъкна 4-5, другия месец дай боже още толкова.
Днес си очаквам сиропа, от утре го започвам. Дано успея да издържа 5 дни.  Tired С минерална вода ли го разреждате или ?  newsm78

bouquet

Последна редакция: сб, 12 ное 2011, 09:38 от ~ ИвчеТо :) ~

# 385
Здравейте и от мен!
На сиропчето съм от 3 дни.Днес ми 4.Чувствам се добре.Езика ми се покри с налепи - гадни са.В книжката пише,че е нормално.Това което леко ме притеснява,че не съм ходила по голяма нужда   Confused от 2 дни.Едва ли съм се пречистила чревно.Късно прочетох препоръката за Английската сол,която трябва да се поема ден преди началото на пречистването.Мисля да пробвам с чаша гореща вода сутрин.Дайте съвет.С този лимон,който пия да не взема сега да се запека?Пък после и оризова вода...
Иначе резултата е на лице.Минус 2 килограма.Висока съм 166.Тежах 72.Сега съм 69.
Нещо забележително - не усещах къркорене на стомаха и червата,въпреки глада който изпитвах първите 2 дни.
Целя 60 кг.
Успех на всички!

# 386
Здравейте и от мен.
 Днес ми е четвърти ден със сиропа и се чувствам супер. Невярващо за мен не изпитвам никакъв глад,независимо от многото готвене и вкуснотийки, които приготвих тези дни.
 Ще си позволя само да подсетя , че в книжката пише да се пие поне 1 път дневно разхлабващ чай. Аз го пия вечер по- рано, за да нямам проблеми в работата с  00.
 Иначе сиропа с лимоновия сок ми харесва вече, но със лютия пипер беше ужас. Даже първите два дни едва изпих 2 литра, чак ми се повдигаше от него.
 Знаете ли колко дни най-малко трябва да се пие сиропа, докато се получи възстановяването за клетките? Нещо ми се губи този момент,а ми е много важен. Освен да сваля някой и друг килограм, ми се иска да се разделя с мигрената ми и другите болежки. Моля някой по- запознат да ми отговори.
Стана мн.дълго. извинете.

# 387
Здравейте и от мен.
 Днес ми е четвърти ден със сиропа и се чувствам супер. Невярващо за мен не изпитвам никакъв глад,независимо от многото готвене и вкуснотийки, които приготвих тези дни.
 Ще си позволя само да подсетя , че в книжката пише да се пие поне 1 път дневно разхлабващ чай. Аз го пия вечер по- рано, за да нямам проблеми в работата с  00.
 Иначе сиропа с лимоновия сок ми харесва вече, но със лютия пипер беше ужас. Даже първите два дни едва изпих 2 литра, чак ми се повдигаше от него.
 Знаете ли колко дни най-малко трябва да се пие сиропа, докато се получи възстановяването за клетките? Нещо ми се губи този момент,а ми е много важен. Освен да сваля някой и друг килограм, ми се иска да се разделя с мигрената ми и другите болежки. Моля някой по- запознат да ми отговори.
Стана мн.дълго. извинете.

А какъв чай пиеш?До сега не съм пила разхлабителен чай и наистина не искам да ми пробутат какво да е.Благодаря!

# 388
Аз имам чай Сена на пакетчета, но факт - не ми действа по време на режима. Sad

Мисля, че и китайския Инхуа е за разхлабване, също съдържа сена лист, но не съм сигурна как ще се приеме съвместно с пречистването.

# 389
Ами и моя чай е Сена на филтър. И вече четвърти ден ми действа Embarassed. Често казано ми е много странно какво количество боклуци имам в организма  си,  като след четири дни течности продължавам да се чистя.
Даже и не спазвам точното упътване за приготвянето.Само затоплям водата в микровълновата .

Общи условия

Активация на акаунт