Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп MADAL BAL

• 106 278
  • 761
  •   1
Отговори
# 450
Аз смятам да правя по един ден седмично със сиропа. Миналия петък свалих 1 кг. Този петък пак ще направя режима - но аз лично без лимона и без джинджифила. Самият сироп не носи много калории - според мен това е основният фактор.

# 451
Здравейте пак, днес е 9-я ми ден на сиропа Wink Честно казано освен глада нямам никакви други проблеми, главоболието остана само в първите 2-3 дни от диетата! Само се чудя на всички вас, които споделяте за проблеми с отделителната система?!?! Аз се прочистих с английска сол през първия ден на диетата и от тогава на практика нямам какво да отделям, освен течности Wink)))
Още един ден и започвам захранването и се питам има ли някакво по-леко захранване от това в книжката на Гарабитов, то ми се струва непосилно Cry((((

# 452
Да споделя и аз... Направих 7-дневната програма и за мое огромно разочарование свалих само 2 кг. като имаше дни, в които не мърдах и грам. За това, разбира се, си има причина, въпреки, че спазвах режима абсолютно стриктно - не съм сложила залък в устата си  Wink

А ето я и причината: ако сте се подлагали скоро на диета, хранителен режим или интензивно спортуване, свързано със сваляне на килограми, организмът ви вече е в "отбранителен режим" или т.нар. "икономичен режим". Преди да започна сиропа успях да сваля за един месец 6,5 кг. с намален калориен прием и яки всекидневни тренировки - обичайният ми начин за сваляне на килограми. Проблемът е, че сега за пръв път имам да свалям повече от 2 кг., а именно - цели 30 Laughing След това ударих т.нар. "застой" и въпреки адските ми усилия и луди тренировки не мърдах и с грам цели 3 седмици. Тогава и научих за МадалБал. Никога преди не бих се подложила на нещо такова, но сега съм толкова твърдо решена да си върна нормалните килограми, че съм готова на всичко.

Значи ако сте сваляли скоро килограми моят съвет е да изчакате поне седмица преди да започнете, като през това време се хранете умерено - организмът трябва да разбере, че "тормозът" е приключил и да мине в нормален режим. След това съм сигурна, че ще се свалят повече килограми. Сега и си тествам теорията де Mr. Green захранвам се вече 3-ти ден, но малко повечко си позволявам, тъй като искам отново да си подновя тренировките, а за тях определено ми трябва повече от плодово сок...  Родих преди 5 месеца и до сега съм свалила общо 21,5 - до килограмите преди бременността ме делят още 5 кг. Сега съм решила да направя една седмица "почивка" на НВД и здрави тренировки и после пак поне 7 дена на сиропчето - ще докладвам резултата.

За протокола - висока съм 1,51; за да забременея трябваше да кача няколко кг. - от 42 станах 46, отидох да раждам 73... Embarassed НВД и тренировки стартирах от 60 - финиширах 53,5; МадалБал стартирах от 53,5 и финиширах 51,4...

# 453
Здравейте и от мен от вчера сам на режима но с кленов сироп.Вчера имах ужасно главоболие.но днес всичко е 6.Нямам кантар в момента и незнам какви резултати имам ако въобще имам,тъй като вчера доста прегреших Embarassed Embarassed Embarassed.Но днес мина леко без да прегреша с нищо освен с два чая от мента,иначе се чуствам добре,без главоболие. Peace

# 454
Би ли ми помогнал някой като ми каже мога ли да използвам сол при захранването и най-вече мога ли да подсоля ориза от междинния ден на захранването, благодаря Wink

# 455
Здравейте!Тези диети нямат край, нали?..поне в моят живот!Много го хвалеха този Мадал Бал и си взех  малката разфасовка.За 7 дена свалих 7кг,след което си ги върнах!Грешката е или в това, че не се захраних както трябва или се отпуснах много с яденето!Сега от 8 дни съм на ябълки.Ям по 1 -2 ябълки на ден и 1 актив..., понякога и 3 ябълки само(издържам и с по 2 )!Отслабнала съм с 4,5кг!Защо се тормозя, за толкова малко кг?Да си взема ли пак МАдал Бал?

# 456
На мен страхотно ми подейства режима. 10-те дена захранване почти ги изкарах точно, прегреших само последните 2 дена и то само вечерите. След режима започнах да ям сравнително по-малко като количество, като съм увеличила приема на сурови плодове и зеленчуци за сметка на месото и сладките неща. А точно такъв резултат целях.
Утре имам рожден ден, та съм замислила да си хапна малко тортичка, и от следващата седмица минавам на режима 1 ден седмично на сироп.
Ами да ви кажа от 1 л опаковка изкарах 10 дена на сироп и първите 2 дни от захранването също си правих по малко сироп, и още ми е останало. Много икономично съм го карала май Wink

# 457
И на мен ми остана от сиропа!Насила си ги пиех 2литра!Втръсва ти направо и накрая започнах да пия на ден по 3 глътки от него чисто и другото само вода!

# 458
Ето ме и мен, на финалната права - 9 ден, много ми е втръснал този сироп, пия по 1.5 л. на ден, но вече направо ми се ... . Малко се притеснявам от захранването, да не се изкуша и да започна да си хапвам Sad

# 459
Открих следното: http://www.healthbooksummaries.com/The_Complete_Master_Cleanse_1.html
Това е резюме на книгата Лимонадената диета, в която подробно се обяснява именно тази диета със сироп лимони и лют пипер, как и защо се прави, вкл. как се взима солта и слабителните, какъв е здравословният ефект и пр.

За регистрация е необходимо да въведете име и ел. адрес, след което получавате линк. Излизат множество книги свързани със здравето и тази е една от тях:

The Complete Master Cleanse: A Step-by-Step Guide to Maximizing the Benefits of The Lemonade Diet

# 460
Здравейте,  вчера  ми беше първи ден на сиропчето. Чувствах се добре до вечерта, когато започна глоавоболието, което и сега е доста силно . Имам чувство на слабост и се чудя как ще изкарам на работа. Днес се събудих и с разстройстово, та поне така малко токсини да се елиминират и да спре главоболието. Стартирам от 63 кг, мислех, че са по малко, но вчера се теглих и истината лъсна. Имам до мен 1.5л коктейлче и 1 л чай. Аз си купих 250 мл сироп за да видя как ще е и дали ще ми понесе добр. Хареса ми на вкус и май ще ходя днес да си взимам 1 литър. Това е за сега, ще се връщам да чета старите теми, за за да се ориентирам къде какво и т.н

# 461
Здравейте! Откога има разфасовка 250мл. на сиропа беба28 каква цена е това количество? Мерси предварително  newsm10

# 462
Здравейте! Откога има разфасовка 250мл. на сиропа беба28 каква цена е това количество? Мерси предварително  newsm10

Аз си всех кленов сироп а не точно МАДАЛ БАЛ. Стуваше ми 11.80лв  литътът стува 38.80 лв.

Главоболието попремина. Студено ми е и ми е гладно а имам само още 1 доза  в шишето Tired чая също попривършва, та само водата остава.

# 463
Има ли ефекта който има и Мадал Бал поне при повечето жени е дал добър резултат

# 464
Здравейте и от мен аз съм втори ден на сиропчето(кленов),чуствам се добре,главоболието ми беше само първия ден,сега сам си ок.Лека и минусова вечер на всички
 Peace

Общи условия

Активация на акаунт