Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се съхранява изцедената кърма в бутилка?
Колко грама трябва да яде едно бебе на 10 дни?
Колко кърма трябва да приема едно 10-дневно бебе?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се съхранява изцедената кърма в бутилка?
-
Колко грама трябва да яде едно бебе на 10 дни?
-
Колко кърма трябва да приема едно 10-дневно бебе?
-
Как да избегнем объркването с биберона при хранене с изцедена кърма?
-
Какви са различните мнения относно използването на спирт, йод и сулфатиазол в грижата за пъпчето на бебето?

)))
Засега ще взема 5 броя за проба

Дано всичко да мине по най-гладкия начин!!! Чувствата с това да оставиш първото си детенце ги разбирам прекрасно, и аз имах такъв период преди около седмица, и го преодолях...Нормално е това, особено, ако не сте се разделяли за дълго, и цялото това напрежение и очакване си казва думата! Всичко ще е наред, спокойно!
даже съпругът ми има един много циничен виц за гинеколози в тази връзка, ама ще ви го разкажа друг път
.Мъжа ми и той горкия е под пара,но гледа да не го показва,въпреки че аз си го познавам и не може да го скрие
,но имам едно въпросче,та който може нека ми отговори.Искам да си боядисам косата,че изглежда от бременността доста бели косъмчета са се появили,а искам за бебо да съм хубава
,някои познати ме увещават да се каносам,а други са против къната и ми казват да се боядисам,т.к. аз не съм се боядисвала повече от три пъти през живота си,нямам много опит,та сега съм в чуденка.По принцип съм се спряла на черно като цвят,а съм с тъмно кестенява коса,така че каквото и да е трябва да хване,а и да питам ако е боя каква марка бихте ми препоръчали?Мерси предварително