кУ тий криво , зуза е виновна!-7-ма тема -кокоша!

• 37 727
  • 713
  •   1
Отговори
# 450
  • до едно тепе
Добро утрооо.
Я да съ събуждати бързо.Ааа и снощи хич ви нямаше.Надявам се поне да сте били в приятна компания newsm53
Слагам ви пу ино фрапе,че да се разсъните малко

Шоколада го изядох след като напраих снимката Joy да знаити да не гу търсиси

# 451
Поспалано ма, сън не спиш да се чудиш как да ни подразниш ся hahaha hahaha hahaha hahaha Сложила тука шоколада, после го изяла...а ся зяпайти мухити  Joy Joy Joy Joy Joy

А пукайти ся шоколад!  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 452
А здравейти и от мени  newsm47
Какви са тези нездравословни закуски аааа ще се караме  Laughing
Обаче мноооого го обичам шоколадчето и аз така че този път ще ви се размине Mr. Green
Ето нещо здравословно и от мен   Joy Joy Joy
и не се карайти има за всички айди ето ви и малко десерт

# 453
Ехооо май полегнахте след тази обилна закуска никакви ви няма  Grinning

# 454
не знам дали съм ви споделяла за моите планове да си купя мармот и крава  hahaha hahaha hahaha hahaha

така ще си ям шоколад по цял ден, а мармота ще ме масажира, докато си полежавам в почивките между храненията с шоко  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 455
не знам дали съм ви споделяла за моите планове да си купя мармот и крава  hahaha hahaha hahaha hahaha

така ще си ям шоколад по цял ден, а мармота ще ме масажира, докато си полежавам в почивките между храненията с шоко  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy
Зузи ето подарявам ти цял камион със шоколад и един мърмот разбира се за да не се схванеш докато си полягваш  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 456
Може ли още един мармотчо? не за друго, а за да спазим изискванията за работно време в кодекса на труда и да ме масажират на смени  hahaha hahaha hahaha

...май и котките вършат добра работа

# 457
  • гр.София
Здравейте милички....
Искам да се извиня за това,че написледък не ви посещавам,но имам малко проблеми и нямам много време!Надява се да не сте ми обидени  Hug
Понеже видях , че вчера сте гу ударили да вицове,ще метна и аз един!

Царят на животните,Лъва...свикал всички на събрание и им казал:
-От днес нататък всеки ден искам да ми носите мръвка...всички,без изключение!Който не ми носи месо ще му пия по един чимбер по главата с оная ми работа!
На следващия ден всички животни занесли на Лъва месо...само Зайко байко се отчел с един морков... Тогава Лъва си хванал оная работа и го фраснал по главата....
Заека почнал ем да се смее ем да плаче.
-Добре,разбирам че те боли и затова речеш,ама защо се смееш? Попитал Лъва...
А зайко отговорил!
-Защото Таралежа идва с ябълка!

Laughing

# 458
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy Joy

ПиУе, този го знам, но винаги се смея, като го чуя или прочета  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 459
Ха здравейтИ и от менИ най-накрая!
Тея дни хич ме няма тука, ама това беше, щот ми беше криву и естествено Зуза беше виновна, та на инат ни съм писала!  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green
Днеска викам "Я чак' малко да се позавъртя в темата и к'во да видя : ШОКОЛААААД!!!
Ах, да ви се не знае и на вас!Вижти ко стана:

# 460
Дидолино ма, що тъй си заслабнала ма, девойко?  Shocked Гледам та на снимкат аи не вярвам на ушити си. А ся хапни малко, че да си наваксаш

# 461
Тцтц Зузе умори ме с т'ва сладко ма жена!Жабясах!

Немоа се запраа!

# 462

не пиеш, каквото трябва  hahaha hahaha hahaha

# 463
А, Зузе т'ва нимога да го пия!
Сега съм се стегнала за едно кафенце- оправих прическата, нагласих се за полета ииииииииии............. до скорооо

# 464

Сега съм се стегнала за едно кафенце- оправих прическата, нагласих се за полета ииииииииии............. до скорооо

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт