кУ тий криво , зуза е виновна!-7-ма тема -кокоша!

• 37 659
  • 713
  •   1
Отговори
# 555
  • гр.София
ОоОо Пилеее, ти много си се задържала даже бе  Mr. Green
Не се притеснявай!Щом те подкрепят всички- няма от какво да се плашиш.Пък и 3 месеца ехеееее- ще си намериш работа през това време  Hug

Притеснява ме факта,че навсякъде искат английски език.....или някакъв друг!
Така и не можах да го науча тоя английски,но аз се надявам да си намеря работя,която да не изисква езици!

# 556
ПиУе, хайде сега си дай малко почивка от размисли и страсти. Ще изскочи заека от там, където най-малко очакваш Wink Я виж братчедите кво правят  hahaha hahaha hahaha

# 557
При мен работата днес се оказва

Но няма се бесим все пак  hahaha hahaha hahaha

просто довечера ще рлаксирам максимално  Joy Joy Joy

# 558
Пфууу Зузе, какво си пощурясала пак  Mr. Green  Mr. Green
Ние пък днес с мъжо ей така сме се накикиморчили и чакама да дойде пУнделник- ще ходим нА почивка малко в Костенец  Wink

Дано пък там вече да си направим едно ей такова

да стискате палци.

Зузкееее, днеска съм в окаян вид!Не даваш идеи за причесчита и виж ма на ко мясам:

ПОМОООЩ!!!  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

# 559
  • гр.София
дОБРО УТРО!
как сте ми днес....айде да ви почерпа с една любима закусчица и малко кафенце,че отивам на работа Simple Smile

# 560
Дидолино мари, можИ да си Упрайш прическата като се изкъпиш първо

После малко с дифузера

И накрая леко приглаждаш и фиксираш  hahaha hahaha hahaha hahaha

Ифекта е просто пУразителен!

# 561
Как сте девойки?  Hug Прибрахме се от Париж, беше страхотно! Направо нямам думи да опиша колко много ми хареса! При вас как са нещата? Някой да се похвали с нещо  Wink

# 562
О, Бубек, добре завърнала се! За Париж много може да се каже навярно, но едно е ясно...любов, любов и пак любов! Радвам се, че си изкарала добре и си мноооого доволна! Все пак пусни някоя и друга подробност, колкото и да нямаш думи  Wink Hug Hug Hug

# 563
Еми, Зузке, какво да кажа? Градините на Версай са повече от невероятни. Пускат класическа музика и направо ти идва да наденеш един корсет и една огромна рокля, докато се разхождаш. От Айфеловата кула наистина се вижда целия град. Не разбрах защо французойките се славят, че са толкова красиви  Confused По Витошка можеш да видиш сто пъти по-красиви и елегантни жени. На мен лично в Мюнхен жените ми харесаха много повече. Кроасаните наистина са им много хубави, не бях яла такива тук. И така.... незнам какво да кажа, то е толкова много. А, бяхме и до Дисниленд, там наистина е приказка. ще кача тия дни снимки във фейсбук, та те ще са по-красноречиви

# 564
Бубко, ама много ти завиждам (в добрия смисъл). Чакам с нетърпение снимките, за да те видя какви си ги вършила там без надзор  hahaha hahaha hahaha Сега да изчезвам, че разходка ме чака  Mr. Green

# 565
Мушнах се малко да поскляпам тука- ама до никъде не сте я докарали.Зузе ти си спряла да си говориш сама
 Rolling Eyes  Rolling Eyes  Rolling Eyes
 Laughing

# 566
О, Дидолинище! Спрях, писна ми да си говоря сама hahaha Оставих нещата на произвола, пък каквото такова!
Ти няма ли да разкажеш нещо за почивката?  Mr. Green

# 567
# 568
# 569
  • Страната на чудесата
Маре, нещо ти влезна в окото ли Mr. Green

Последна редакция: вт, 08 ное 2011, 15:06 от Lucky Plam

Общи условия

Активация на акаунт