кУ тий криво , зуза е виновна!-7-ма тема -кокоша!

• 37 645
  • 713
  •   1
Отговори
# 600
Галке, в тази трема освен простотия друго няма, тъй че действай смело.

Аз прилагам нещо, в помощ на бебеправенето  hahaha hahaha hahaha

То за туй мъжа е просто за употреба същество, всичкото му е съсредоточено на едно място  rotfImao

# 601
Аз веднага започвам анти-стрес терапията  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Обаче не предвидих дебелината на стената  newsm78 сега кой ще ем извади  Sad
Лолкееее ,Зузууууу елате ме дръпнете

hahaha hahaha hahaha hahaha
Галке, аз дадох точни указания къде точно се удря главата, ама няма кой да гледа  Joy Joy Joy
Идваааааааааааааааааааааааааааааааам

Мибобо, трябваше Господ да помисли за нас малко повече и да даде на мъжа повечко ръце и глави и там каквито атрибути трябва, че с тез 10 ерогенни зона и на нас не ни е лесно  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 602
 hahaha hahaha hahaha тъй става като не слушат  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 603
 newsm22 newsm22 newsm22

Не мога да мисля на гладно и май е време да обядвам  newsm78

Специално за Дидолина  hahaha hahaha hahaha Предлагам ти последната си идея за прическата ти

# 604
хапвай ,хапвай  Mr. Green ето ти едим миши сандвич,ако се чудиш какво да ядеш   Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 605
Може ли и торта, но преди това малко салата и чаша вино?  Rolling Eyes

После и една дрямка мога да ударя hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: ср, 09 ное 2011, 14:29 от zuzi_79

# 606
К`ва дрямка ти направо си похъркваш  Joy hahaha

# 607
Ох, мамоооо, че хубаво се е изтегнал тоз мързелан Flutter hahaha hahaha hahaha НапраО се нареждам там до него и умиргам...мноооого ме мързи днес  #Crazy

# 608
  • на плажа
 Аз искам на СПА

# 609
Пани, като искаш, ето това мога да предложа...з тук ходя и дори са ме снимали  hahaha hahaha hahaha hahaha

Може и в домашни условия

# 610
Завиждам ви  Crazy
Ооо Зизу ти и на плаж отиде
Пък мъжо ти от мъка

Последна редакция: ср, 09 ное 2011, 16:24 от mibobo

# 611
  • до едно тепе
Аууу някой извадил темата от архивите Mr. Green

Малко офф топик ама да знаете да не уморите дяду ви Коледа,че пударъци нема да има.
Тоз пък напау се олял.

# 612
С тез кенгурута днес голям смях  hahaha hahaha hahaha Цял ден ми е усмихнато като гледам Кенгурина  hahaha hahaha hahaha Мибобоооо, добре, че показа к'во всъщност праЙ цял ден мъжо, щот' си мислих, че работи...нали уж все много уморен се прибира  Joy Ся го Фанах!!!  newsm65

Поспаланеееееее, гледам на Коледна вълна си нещо...аз срам не срам ще си призная, че вече искам да украсявам  #Crazy ще полудея  Mr. Green

Уууууу, страшничко си е това  hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 613
  • до едно тепе
Да ти кажа Зузко за пръв път от толкова години ми е коледно.Сигурно щот не работя и се чудя кво да правя.То не,че мога да направя нещо-требе да хвана мъжо да довърши ремонта,да прибере китките от терасата,да изчисти основно апартамента и да измие прозорците,че да налепя картинките Joy Леле кат ги изредих и си стана мисията невъзможна rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImboПък той ако разбере кви съм му ги замислила и ще избяга от къщи до Коледа hahaha Joy

# 614
Ами като ви се украсява, давайте смело  Simple Smile

Зузи докато си била на плажа да не си изгубила нещо  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт