кУ тий криво , зуза е виновна!-7-ма тема -кокоша!

• 37 644
  • 713
  •   1
Отговори
# 615
Бобо, изгубих си нещо....май мозъка беше  Joy Joy Joy Надявам се някой ден да го намеря  hahaha hahaha hahaha

Поспалане, аз ти предлагам тихо и кротко да постигнеш целите, щото ми се струва, че ако споделиш така изведнъж с мъжо, ще се получи бомба ефект  rotfImbo rotfImbo rotfImbo и може да ти се размине и по Коледа да се видите. Тъй чИ трай си и командори мноооого нежно, едва забележимо  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Уф, ми мноУ мЪ мързи...налях си бяло вино....сухиндолско...прекрасно е newsm24 

След малко tiptoe  tiptoe  tiptoe към банята  ooooh! да видим от мързел как ще се изкъпя  hahaha hahaha hahaha

# 616
  • до едно тепе
Аз такова тази сутрин отрано така

и така
и после май ще
ама обещавам да надничам да ви наглеждам Mr. Green
Зузе баняш се с домашния любимец за компания а.Що не му уви и на него една хавлийка на главицата,че ша му влезе кал в ушетата Mr. Green

Малее днес ме подлепва май простотията яко и отрано ooooh!

# 617
Добро утро  Simple Smile, pospalancho  ако ти се хапва още, грабвай една филийка

Зузиии цяла сутрин та мисля, снощи успя ли да се окъпеш, аз да и с дифузера се поудухах

# 618
Дубруууууууутруу  wavey

Ко прайти бЬеее?  На мен мий тудену coldи ми се спи  newsm46 и ме мързи и съм  ku-ku

За информация на заинтИрИсованитИИИ, снощи сЪ УкъпъФ, косата ми е изправена, гледайтИИИИ и завиждайтИИИИ Joy Joy Joy

А сега кажетИ вий ко прайти? Mr. Green

# 619
Малииии с къв шампоан се Укъпа

Пъ иначе ко да праЙм работим (без муза Whistling)

# 620
Добрутроооо и от мен  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
и на мен ми е едно мързеливо днес 
и е едно мрачно и супер студено и нещо изобщо не ми се работи
Добре че от пУндрелник излизам в отпуска Mr. Green Mr. Green Mr. Green
А кажети сига вий ко прайти?

# 621
С ей такъв шИмпоан  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Днес ми идва ей така да направя....да се ескейпна и аз  ooooh! hahaha hahaha hahaha hahaha

Галино мЪ, к'ва отпуска, що и къде ши хойш  Thinking

# 622
Идвам ти на гости Зузко,
ще ставам Вуйна след няколко дни

# 623
Малиии, Галке, браОс душа!!!!! Стис палци всичко на мине като по вода  Praynig

Само имам един въпрос да ти отперя...тоз щръкльо дългокрак теб ли мъкнИ в човка?  hahaha hahaha hahaha Я виж, я виж....т'ва не е ли инстектора на Лолата от вчера? newsm78 Joy Joy Joy

П.П. Само че тук е гол

# 624
 Joy Joy Joy Тя Лолата се загуби нещо дано не е забравила да си сложи шапката чи многу студено при тях  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

П.С. Той Инспектора освен инспекции и бебета носи,така че очаквани всички скоро инспекция  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 625
Аз се замислих как лети инспектора, като са му така приклещени крилцата в т'ва коженото?  newsm78 hahaha hahaha hahaha

Уф, нападна ме една работа едно чудо...не ме оставят на мира  ooooh! ш съ мре Joy

# 626
Ах, вижте го беее  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 627
Не го мисли тоз инспектор, той лети с България Ер  
 Gаlka1985 и от мен пожелание всичко да е наред Praynig

Ох, аз прехванах от апетита на Поспаланчо ли, голямо ядене днес  Whistling, направо вече съм ей тъй

сега и да ма нападне работата, няма шанс  Crazy

Този синеокия симпатяга от сутрешен крос ли, откъде иде  newsm78  Joy Joy

# 628
Значи вече не ме мързи само мен и кУ искатИ да знайтИ съм се разработила като фурия  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Бобо, ми н'гу знам от де иди тоз убавец, но ми прилича на някой рапър  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 629
Благодаря ви за пожеланията Hug Hug Hug дано всичко мине бързо и лесно като по учебник  Wink

Я го вижте тоз инспектор как ги е накачил  hahaha hahaha hahaha
ето нещо забавно   Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Мибобо само да не пътува с тая тиква инспектора че ще има да чаааакаме  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт