кУ тий криво , зуза е виновна!-7-ма тема -кокоша!

• 37 633
  • 713
  •   1
Отговори
# 660
Никога нямаше да се сетя к'во аджеба е тва телепузики, заклевам се  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao

Аз ти пожелавам лека нощ, Лолко! Чезвам да спинкам, че утре тежък ден ме чака...Но ще оживея, както обичам да казвам  smile3534

ПП. Надявам се като се върна утре вечер да сте изписали темата и да сътворя нова, весела и лигава такава  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Адииии, гуши-гуши на всички...аз спи! Joy

# 661
Телепузики идва от това че имат телевизор в коремчето  hahaha

Лека нощ!

# 662

"Събличай се вече, алкохолик....кога ще се ожениш, за да не се занимавам с това аз!"

# 663
Добро утро Hug
 Зизу като те няма теб ще пия едно кафе с Мона  hahaha

# 664
  • до едно тепе
Дубро утроо!Ставайти пуспалани Mr. Green  Кой го казва само Joy
Я да ви сложа кафенце за разсънване

Я  Мибобо ме изпревари Sunglasses
Хм я елените какво правят докато не ги гледа дядо им Коледа.Ама и той си е похапнал порядъчно де

# 665
Поспаланче хайде идвай на седянката, че то тъз Мона нищо не казва  Crossing Arms, само се усмихва под мустак
 Joy Joy Joy
Мдааа кЪт стане студено и почваме да се угояваме  eat, че дядо Коледа ли...

Зузка ти сигур вече си преминала ей от тук

Късно та разбрах, къв тий мършрута,минала си покрай мен щях да дойда да та изпратя  Mr. Green

# 666
Добро Утро
ай стига сте пукали кафе ,я похапнете малко
Зузееее ща чаками да знайш ,ей тука ша седна и докат не се върнеш няма да мръдна и да знаеш тоз ако го видиш да ни гу качваш ,чи мноу лошо пее  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Поспалане как си ма душата ,как е малкия поспаланчо,ритка ли много  Mr. Green

# 667
Галка то за `апването шЪ `апнем, колко му е  Whistling, обаче после....три години се борих с тоз образ в огледалото
  hahaha hahaha Joy Joy

А там дет чакаш на пътя, ша ти сЪ напрашат краката с тез джапанки  rotfImao rotfImbo

# 668
хахах Мибобо не бои се за за образа в огледалото ,виж моя никак не е лош нали
А за чехлити няма страшно взела съм си резервни Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 669
Имаш страОтни сини очи Shocked, за другото дан ти пука малко ей тъй jump и шЪ станИ работата. Пък и в крайна сметка, кой е виновен за тЪз работа - Зуза  Joy Joy Joy

А обувките ти са супер, само има опасност ако се задържиш по-дълго там на пътя да ги излапаш например hahaha

# 670

Начин да си хапнеш от забранената торта  hahaha

# 671
 hahaha hahaha hahaha Лолке глада си казва думата май  Mr. Green Mr. Green Mr. Green ако си мноу гладна щи услужа с мойте чехли  Mr. Green Mr. Green
Вижте ги тез милите каква душица са си родили на майка си прилича ,обаче кой ли е бащата  newsm78

# 672
Гале, сигурно и бащата в детството е бил пълничък Simple Smile

Как се карат водни ски ако имаш 4 крака?

# 673
Който не може по вода, отива по суша

# 674
  • до едно тепе
Галче мътя душа. Излежавам се, дебелея на воля и се надявам малчо да си седи на топло поне  до след Нова година,че нещо се беше поразбързал Outta Joint
Фнимавъйти с какво си хранити котките

Общи условия

Активация на акаунт