СПОДЕЛЕТЕ 165

• 30 369
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
 Joy
Гаргамел, влизаш в моята топ 10 за най-як родител Laughing

# 136
  • sofia
Аз ли да дойда на челен опит, детето Сава ли да ти пратя, Гаргамеле  newsm78 гореспоменатото дете никак не е просто  Joy корумпирано е до върха на хавлията си - върши работа само и единствено когато знае, че ще има някаква изгода - надлъгваме се със страшна сила Joy

# 137
  • Майничка
Хмм, май забравих да уточня, че №1 има да превежда 4 страници от английски, а №2 - да си нареди книгите в кутията. Mr. Green

# 138
Споделям - сврих се , опекох се, опържих се!
Моят майстор яко бачка - преполовил е балкона и пренареди дющемето, но и много яко папка ooooh!
И все си поръчва едни такива ястия дето посред лято аз не бих консумирала. За обяд шкембе чорба - никъ'в проблем -бух в херметическата... Но за вечеря пълнени тиквички - опече ми се душата.

Няма пълно щастие...

# 139
  • София
Споделям, че на морето времето лети. Кога стана неделя не разбрах, но утре съм на работа, а още имам пясък в джапанките.
Черна и много щастлива съм. Наздравеее!

# 140
  • Пазете Гор
Приготвих си CV и го прочетох. Олеле, това ли съм правил досега...

Дребната упорито ме преследва "Мама, мама". Мислех, че е гладна, но след като разсипа супата прецених, че е жадна. Трънки! Сега си мисля, че иска да хвана котката, за да и дърпа опашката, но може и да настоява за молив или пък да я боли корем.

Вкъщи летят молци. Благоверната отиде на кръчма. Преполових си бирата.

# 141
Мога вече да се надуя официално Simple Smile
http://www.flickr.com/photos/97239503@N00/6018541821/in/photostream
Снимката на кулата е моя.
Не този, другия понеделник излизат в продажба Simple Smile

# 142
Окоче, ама наистина ли грам не го хареса??? ...

Mииии, не! Освен това, любимата ми кръчма в квартала оттатък кулата беше затворена (явно фалирала) и това допълнително ме ядоса. Там правеха най-яките калмари с лимон.

# 143
  • Майничка
Ео, гледам ти снимките в момента и ми се припи цитронада, ама така, запотена... Laughing

Споделям кеф, неочаквано и непредвидено тричасово мотане с благоверния, от което се върнах с нови книги и обувки. Все едно да излезеш с приятелка, с която се разбирате от половин дума или само с поглед, няма нужда и да говорите, просто да блаженствате, че сте заедно и пиете капучино.

# 144
 Laughing
Добре се е получила, значи Grinning

# 145
Споделям концерт на Сара Тавареш по БТВ /на живо беще много приятно изживяване/

# 146
Тази мяука значи при съквартирантката...

# 147
  • Варна
Куркума, и моят Борек (2г. 2м.) мамосва баща си. А към мен се обръща с "тати".  Laughing Подозирам, че силно го забавлява ядосаната реакция на благоверния, а също и моят смях.

# 148
Вкъщи летят молци. Благоверната отиде на кръчма. Преполових си бирата.

Куркума, да не си прописал хайку Wink
 Ео, поздравления Peace

Споделям умора и огромна купа череши. Ама ще се справя Mr. Green

# 149
Еееей , Ео , страхотна снимка! Повече се надуй. Заслужава си. Поздравления! Hug
Гаргамеле , завидях , ами похвали се с придобивките, де... Laughing
Ааа, Куркума прави страхотни описания. На природа , градина с щурци- пренася ме в детството. Някога трябва и той да напише книга.

Споделям, безобразие! В  къщи съм си - нямам срочна работа и като стана в 5 ми идва  да се гръмна директно в черепа. А и нищо не мога да правя , щот майстора ми спи и да му шумя. Защо не мога кат' нормалните хора да се излежавам...? #Crazy Опитах да чета една книга  на Енрике Марискал, но се опитва да прилича на Хорхе Букай и не му се получава.

Дубрютро, Споделете.

Общи условия

Активация на акаунт